Γκέιτς: «Ο κορωνοϊός είναι σαν γρίπη και αφορά κυρίως ηλικιωμένους»!

Ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έπαιξε τεράστιο ρόλο στην πανδημία του κορωνοϊού και στην επιβολή των μέτρων-lockdown και των υποχρεωτικών εμβολιασμών προχώρησε σε μια ομολογία-σοκ!

Ο Μπιλ Γκέιτς αναφερόμενος στον κορωνοϊό είπε ότι «δεν καταλάβαμε ότι έχει ένα αρκετά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας και ότι είναι μια ασθένεια που αφορά κυρίως στους ηλικιωμένους, όπως είναι η γρίπη, αν και είναι λίγο διαφορετική από αυτό».

Η πανδημία λοιπόν που οδήγησε σε μια σειρά από αυταρχικά μέτρα τα οποία κατέστρεψαν τους ανθρώπους και τις χώρες δεν ήταν τίποτα περισσότερο… από μια γρίπη, αυτό είπε ο Μπιλ Γκέιτς, δικαιώνοντας όλους αυτούς που ακόμη και ο ίδιος αποκαλούσε τα προηγούμενα χρόνια ως «ψεκασμένους».

Την ίδια ώρα ωστόσο κατέστρεψαν όλους τους επιστήμονες είχαν διαφορετική άποψη και όσους δημοσιογράφους έδιναν βήμα σε αυτές τις απόψεις, καθώς επέβαλλαν μπαναρίσματα σε λογαριασμούς, έκλεισαν ΜΜΕ και γενικώς προσπάθησαν με κάθε τρόπο με «φιμώσουν» τις διαφορετικές φωνές.

Δεν ήταν λίγοι οι επιστήμονες που μετά από τους πρώτους περίπου έξι μήνες -όταν και καταλάβαμε με τι έχουμε να κάνουμε- υποστήριζαν ότι αυτά τα μέτρα είναι καταστροφή. Αυτοί θεωρήθηκαν ερετικοί και τους κυνήγησαν νομικά.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι πρόκειται για μια στημένη ιστορία προκειμένου να ελέγξουν οικονομικά τον πλανήτη, τις χώρες και τους ανθρώπους και να τους μάθουν να συμπεριφέρονται σαν κοπάδι.

Επέβαλλαν lockdown και πιστοποιητικά εμβολιασμού.Όπως όλα δείχνουν όταν έφτασαν σε ένα σημείο που ήθελαν και έλεγχαν απόλυτα τις καταστάσεις και είχαν εκπαιδεύσει τους ανθρώπους να περιορίζονται, όχι μόνο λόγω των απαγορεύσεων αλλά γιατί το αποδέχθηκαν και οι ίδιοι, αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στο πείραμα.

Οι άνθρωποι έμαθαν αυτά τα δύο χρόνια στον περιορισμό, δέχθηκαν να μπουν σε lockdown, δέχθηκαν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τις μάσκες κτλ. Ακόμη και σήμερα που πολλά μέτρα έχουν αρθεί πολλοί "άνθρωποι" αποφεύγουν να συναναστραφούν με άλλους και αυτοπεριορίζονται γιατί έχει «μπολιάσει» μέσα τους ο φόβος για τον ιό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications