UFO πάνω από ιαπωνικές στρατιωτικές αεροπορικές βάσεις

Μεταξύ των πολλών αναφερόμενων εμφανίσεων UFO, οι πιο πειστικές και εύλογες είναι αυτές κοντά σε στρατιωτικές αεροπορικές βάσεις. Εδώ έχουμε συχνά πολύ αξιόπιστους μάρτυρες που έχουν πολύ λίγους λόγους να πουν ψέματα και που, κατά κανόνα, δεν κατηγορούν αμέσως τους εξωγήινους, αλλά προσπαθούν να βρουν μια λογική εξήγηση.

Οι ιστορίες για θεάσεις UFO σε στρατιωτικές βάσεις προέρχονται κυρίως από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, αλλά συμβαίνει και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας. Στο νησί Hokkaido, σε μια θέση που ονομάζεται Chitose , υπάρχει μια αεροπορική βάση για την Ιαπωνική Αεροπορική Δύναμη Αυτοάμυνας. Το 1947, δηλαδή λίγο μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέλαβαν αυτή τη βάση για τις δικές τους ανάγκες και λίγο αργότερα - από την 1η Ιουλίου 1947 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 1947, αυτό το μέρος έγινε το κέντρο ενός πολύ παράξενου φαινόμενου μια σειρά από θεάσεις UFO.

Την 1η Ιουλίου 1947, ένας παράξενος στόχος εμφανίστηκε στο ραντάρ του Chitose, που βρίσκεται 16 μίλια βόρεια της βάσης σε μια πορεία 180 μοιρών. Ο στόχος κινούνταν με ταχύτητα 500 μιλίων την ώρα σε υψόμετρο περίπου 3 χλμ. Στη συνέχεια, μπροστά σε παρατηρητές, ο στόχος άλλαξε απότομα πορεία 360 μοιρών και πέταξε 28 μίλια πριν αλλάξει απότομα πορεία ξανά, τώρα 240 μοίρες. Στη συνέχεια, το αντικείμενο πέταξε πίσω και επέστρεψε στην αρχική του θέση πριν εξαφανιστεί από την εμβέλεια του ραντάρ.

Το αντικείμενο όχι μόνο αψηφούσε τους γνωστούς νόμους της φυσικής και τις δυνατότητες της αεροναυπηγικής εκείνης της εποχής, αλλά επίσης χωρίστηκε σε δύο μικρότερα αντικείμενα πριν συγχωνευθούν ξανά . Ακολουθεί μέρος της επίσημης έκθεσης για αυτήν την παρατήρηση:

"Στην περίπτωση της 1ης Ιουλίου 1947, αναφέρθηκε ότι αυτό ήταν περισσότερα από ένα αντικείμενα και το μέγεθος των αντικειμένων ήταν συγκρίσιμο με το μέγεθος τεσσάρων αεροσκαφών P-51. Όταν αυτός ο στόχος αρχικά άλλαξε πορεία στο σημείο Α, έσπασε σε δύο αντικείμενα και μετά συγχωνεύτηκε ξανά σε ένα μεγάλο αντικείμενο στην εξερχόμενη πορεία του".

Η προέλευση του μυστηριώδους αντικειμένου δεν μπορούσε να βρεθεί, αλλά ό,τι κι αν ήταν, ήταν σαφές ότι δεν επρόκειτο για τοπικά αεροσκάφη, αφού σύμφωνα με αυτούς τους νόμους, δύο στρατιωτικά αεροσκάφη δεν επιτρεπόταν να πετούν ταυτόχρονα στον ουρανό πάνω από αυτήν την περιοχή. Δύο ακόμη παρόμοια αντικείμενα που εντοπίστηκαν από ραντάρ καταγράφηκαν στις 29 Αυγούστου και στις 16 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους και το περιστατικό του Σεπτεμβρίου έδειξε ότι κάτι κινούνταν με υπερηχητική ταχύτητα και έδειξε ευελιξία πολύ πέρα ​​από τις δυνατότητες ακόμη και των πιο σύγχρονων αεροσκαφών εκείνων των ετών.

Η επίσημη αναφορά είχε ως εξής: "Η ταχύτητα που δίνεται στην τελευταία αναφορά φαίνεται παράλογη για επανδρωμένα αεροσκάφη, καθώς καταγράφηκε καλά στην υπερηχητική εμβέλεια. Ο στόχος, αν ήταν αεροσκάφος, θα απαιτούσε εξαιρετικά μεγάλη προμήθεια καυσίμου για αυτήν την ταχύτητα. Εάν ήταν πύραυλος , τότε είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι λειτουργεί για αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να της επιτρέψει να επιστρέψει στη βάση του. Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται δεν αναφέρουν κατηγορηματικά ότι όλα τα αντικείμενα που αναφέρθηκαν ήταν είτε αεροσκάφη είτε εναέριοι πύραυλοι, αλλά υποστηρίζουν το συμπέρασμα ότι δεν ήταν φυσικά φαινόμενα".

Το 1952, ένα περίεργο περιστατικό UFO έλαβε χώρα στην αεροπορική βάση Haneda , που βρίσκεται κοντά στο Τόκιο. Στις 5 Αυγούστου 1952, δύο χειριστές του πύργου ελέγχου της Πολεμικής Αεροπορίας στη βάση παρατήρησαν ένα έντονο φως στον ουρανό. Αυτό το αντικείμενο πλησίασε τη βάση και αιωρήθηκε κοντά στον πύργο ελέγχου. Στρατιωτικό αεροδρόμιο Haneda το 1952 Κοιτάζοντας προσεκτικά τη φωτεινή λάμψη, οι άνθρωποι είδαν ένα σκούρο στρογγυλό αντικείμενο. Αυτό το άγνωστο αντικείμενο άρχισε στη συνέχεια να πετά γύρω από τη βάση, εκτελώντας εναέριους ελιγμούς διαφορετικών βαθμών πολυπλοκότητας και ήταν ορατό τόσο οπτικά όσο και στο ραντάρ.

Ο μυστηριώδης εισβολέας αναφέρθηκε αμέσως στους αξιωματούχους της βάσης και ένα μαχητικό F-94 με πιλότο τον W. R. Holder εστάλη για να καταδιώξει το παράξενο αντικείμενο, αλλά δεν μπόρεσε ούτε καν να το πλησιάσει. Η αναφορά του περιστατικού είχε ως εξής: "Το F-94 άρχισε να καταδιώκει ένα UFO, παρακολουθούμενο επίσης από ραντάρ εδάφους, και το αντικείμενο έκανε μια σειρά κυκλικών ελιγμών που επαναλήφθηκαν πολλές φορές. Σε κάποιο σημείο, το UFO ξαφνικά απομακρύνθηκε με ταχύτητα 300 κόμβων (περίπου 345 μίλια ανά ώρα), χωρίζεται σε τρεις χωριστούς στόχους ραντάρ σε απόσταση μεταξύ τους. Η επαφή με το UFO, είτε με ραντάρ είτε οπτικά από την αεροπορική βάση Haneda, διατηρήθηκε για περισσότερα από 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διάσπαρτοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν τα UFO ακριβώς εκεί που έδειχνε το ραντάρ. Οι ελιγμοί των UFO ήταν τόσο καθαρά υπό πνευματικό έλεγχο που ο Ταγματάρχης Dewey Fournet, ο εκπρόσωπος του έργου Blue Book στο Πεντάγωνο, τον επέλεξε ως ένα από τα παραδείγματα που απέδειξαν ότι τα UFO ήταν διαστημόπλοια από κάποιον άλλο πλανήτη.

Όλα αυτά φυσικά δεν αναφέρθηκαν στη δημοσιότητα και κρύφτηκαν επιμελώς «κάτω από το χαλί». Η επίσημη εξήγηση που δόθηκε στον στρατό ήταν ότι αυτόπτες μάρτυρες είδαν φως σαν αστέρι από ένα φωτεινό αστέρι και οι μετρήσεις του ραντάρ ήταν "ψευδείς" που προκλήθηκαν από ένα "στρώμα αναστροφής θερμοκρασίας". Το 1963, ένα UFO επισκέφτηκε την αεροπορική βάση Naha στην Οκινάουα. Υπάρχει αναλυτική αναφορά που κατατέθηκε από το προσωπικό της βάσης. Σε αυτό, ένας αυτόπτης μάρτυρας που ονομάζεται Marty λέει ότι παρακολουθούσε τον ουρανό με έναν σύντροφο που ονομαζόταν Frank γύρω στις 23:40 στις 26 Ιουνίου 1963, όταν είδαν κάτι στον ουρανό που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν.

"Δεν έμοιαζε με τίποτα που είχαμε δει ποτέ πριν. Έβγαλα τα κιάλια μου για καλύτερη θέα. Δεν χρησιμοποιούσαμε τον όρο "UFO" εκείνη την εποχή, αλλά ξέραμε ότι το σκάφος που είδαμε δεν ταίριαζε με οτιδήποτε γήινο σκάφος. Είδαμε έναν μεγάλο, αργά κινούμενο δίσκο να κινείται με σταθερή βόρεια κατεύθυνση ακριβώς πάνω από τη βάση μας. Δεν είδαμε τα συνηθισμένα φώτα πλοήγησης που αναβοσβήνουν ή τα κόκκινα και πράσινα φώτα στα φτερά και όλοι οι πιλότοι που πετούν τη νύχτα πρέπει να έχουν αναμμένα τα φώτα πλοήγησης του αεροσκάφους τους. Δεν ήταν ένας ασυνήθιστος σχηματισμός σύννεφων, φωτοβολίδα ή μετεωρολογικό μπαλόνι. Στην Πολεμική Αεροπορία, έχοντας εργαστεί ως ειδικοί επικοινωνιών σε πύργους ελέγχου και γύρω από πολυσύχναστες γραμμές πτήσης, ο Frank και εγώ γνωρίζαμε καλά τους περισσότερους τύπους αεροσκαφών.

Το αντικείμενο ταξίδευε με περίπου εκατό κόμβους και κρατούσε ένα σταθερό ύψος τριών ή τεσσάρων χιλιάδων ποδιών. Είχε διάμετρο περίπου εβδομήντα πέντε πόδια. Δεν είδαμε κεραίες, θόλους, φινιστρίνια ή σημάνσεις. Ήταν ήσυχο και δεν έκανε θόρυβο από τον κινητήρα. Έχοντας σχήμα δίσκου, φαινόταν επίπεδο. Η εξωτερική επιφάνεια του φαινόταν λεία, κατασκευασμένη από θαμπό αλλά ανακλαστικό μεταλλικό υλικό. Οι εξωτερικές άκρες του φαίνονταν τόσο λεπτές σαν ξυράφι".

Στην αρχή, φοβήθηκαν ότι το UFO θα τους επιτεθεί και ήδη αποφάσισαν να φύγουν από εκεί, αλλά το αντικείμενο κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτούς και χαλάρωσαν λίγο. Στη συνέχεια σκαρφάλωσαν στην πυροσβεστική του κτιρίου για να παρατηρήσουν το παράξενο αντικείμενο, και το έκαναν μέχρι που δεν ήταν ορατό. Όταν ανέφεραν τη θέαση, τους είπαν ότι δεν υπήρχαν σήματα στο ραντάρ. Τις μέρες που ακολούθησαν, άρχισε να παρακολουθεί προσεκτικά τον ουρανό με την ελπίδα να δει ξανά το UFO και μετά από αρκετές εβδομάδες άκαρπων αναζητήσεων, πέτυχε.

"Για μερικές εβδομάδες, περνούσα τον ελεύθερο χρόνο μου βλέποντας τον νυχτερινό ουρανό και ελπίζοντας σε μια άλλη θέαση. Αγόρασα επίτηδες ακόμη και μια φωτογραφική μηχανή Nikon 8 mm. Την κουβαλούσα μαζί μου όπου κι αν πήγαινα — για κάθε ενδεχόμενο. Οι ελπίδες μου να δω ένα UFO άρχισε να ξεθωριάζει." Λίγες εβδομάδες αργότερα, ωστόσο, ακριβώς τη στιγμή που άρχισα να σκέφτομαι ότι η προηγούμενη παρατήρηση ήταν απλώς μια μοναδική πτήση, το είδα ξανά. Αφού επέστρεψα στον στρατώνα μετά τη δεύτερη βάρδια στο Κέντρο Επικοινωνιών, αποφάσισα να ξεκουραστώ. Καθόμουν σε μια καρέκλα στον δεύτερο όροφο έξω από τον χώρο επιβίβασης. Βάζοντας τα πόδια μου στο κάγκελο, άρχισα να θυμάμαι την πρώτη παρατήρηση. Εφόσον ήμουν μόνος, η σκέψη με τρόμαξε στο διάολο. Λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα εμφανίστηκε ξανά, ένα σκάφος παρόμοιο με αυτό που είχαμε δει με τον Frank έναν μήνα νωρίτερα. Σε μια στιγμή, το μυαλό μου άλλαξε από μια χαλαρή κατάσταση σε μια κατάσταση φυγής. Το σώμα μου πάγωσε και τα επίπεδα αδρεναλίνης μου ανέβηκαν στα ύψη. Μου σηκώθηκαν τα μαλλιά και η καρδιά μου χτυπούσε πιο γρήγορα. Δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου. Και η φωτογραφική μου δεν ήταν μαζί μου, την άφησα στο δωμάτιό μου. "

Καθόμουν μόνος μου στο σκοτάδι κοντά στον στρατώνα μου, και δεν υπήρχε κανένας τριγύρω εκτός από το UFO. Σύντομα επικράτησε η κοινή λογική, γιατί καμία δέσμη φωτός δεν με πυροβολούσε από το σκάφος, και έγινε σαφές ότι δεν είχε δώσει σημασία και κινούνταν βόρεια της θέσης μου. Δόξα τω θεό. Μέσα σε δευτερόλεπτα, ο εγκέφαλός μου ανέκτησε τον έλεγχο του σώματός μου και μπόρεσα να κινήσω τα πόδια μου. Σηκώθηκα και έκανα το επόμενο λογικό βήμα - έτρεξα μέσα".ΥΓ: Των κακών ναζι θα ηταν αυτα UFO επιτηρούσαν το έγινε με τους Συμμάχους Ιάπωνες μετα τις ατομικές βόμβες που έριξαν οι δημοκράτες , και μόλις είδαν οτι έπεσαν και εκεί στα χεριά των δημοκρατικών έφυγαν, την ίδια εποχή είχαν κάνει και μια βόλτα απο την ισοπεδωμένη Γερμάνια γιαυτό λενε οτι ενα UFO πάνω απο την Γερμανία είχε σβάστικα από κάτω ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications