Προς Ελληνόφωνους: ακόμα να μαζέψετε  τους Νεοέλληνες που νομίζουν  ότι ειναι  «νεοναζί» στην Ουκρανία?

Ποτε θα μαζεψετε όλους αυτούς τους νεολληνες απο το ιντερνετ που νομίζουν ότι ειναι «νεοναζί» στην Ουκρανία? αυτό δεν ειναι fake ?...

Όπως βλέπετε η πλύση εγκεφάλου στα σχολεία και στο ίντερνετ από δεκάδες έγκυρες πήγες σας έχει πιάσει τόπο , ορδές Νεοέλληνες οχι μονο δεν ξέρουν ούτε καταλαβαίνουν την τύφλα τους αλλά έχουν και έντονα αντί-εθνοσοσιαλιστικα αισθήματα νομίζοντας ότι το "μεγα κακό" ηταν οι "Γερμανοί ναζι" που τους συγκρίνουν με τα goim σας στην Ουκρανία, πείτε τους ότι οι κακοί ναζι της Γερμανίας δεν ηταν ιδεολογία όπως νομίζουν αλλα γένος, επειδή αυτοι ειναι δογματικοί ηλίθιοι και τα βλέπουν όλα δογματικά νομιζουν πως όλοι ειναι σαν αυτούς, τολμάτε? ... Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες εθνικοσοσιλιστες πάντως θα τους είχαν πετάξει στο Καιάδα ολους αυτούς τους ραγιάδες Νεοέλληνες απο μικρά πριν προλάβουν να μαγαρίσουν την ίδια την λογική και την κοινωνία με τις δογματικές τους και παρανοϊκές ηλιθιότητες τους ...

Στο Μελιγαλά δεν κάνατε μίση δουλειά (ξέρετε εσείς ) αφού ορδές που μαλιστα νομιζουν ότι ειναι και απόγονοι αρχαίων (!)και οχι οποίων και οποίων αρχαίων αλλα των μυστών όταν οι ιδιοι δεν εχουν καμια σχέση με θέματα μυστικισμού (!), για αυτό έχουν κανει δεδομένα τα ψέματα σας , τα "θερμόαιμα γελάδια" όπως έλεγε ένας δικός σας δημοσιά, δεν ψιλιάζονται τίποτα ότι ίσως να τους έχετε μάθει ψεύτικη ιστορία, μην ανησυχείτε πάλι δικά σας κόμματα θα ψηφίζουν και περιμένουν σωτηρία από εσάς , αλλα χίλια χρονιά θα βασιλεύεται σε έναν τέτοιο κουτοπόνηρο και χαμηλής νοημοσύνης λαό , αφού δεν ξύπνησαν πριν βάλτε χέρι στο ίντερνετ και τα εξαφανίστε όλα δεν θα ξυπνήσουν πότε..

Αδικα κάνατε μείωση απήχησης και πόλεμο στην σελίδα μας αφού οι περισσότεροι ξινίζουν τα μούτρα τους όταν τους πεις την αλήθεια και προτιμούν να ζουν στο ψέμα σας, δηλαδή ακομα και πολεμο να μην κάνατε μονο επειδή λέγαμε αυτα που δεν ειπε κανένας στο Ελλαδιστάν ούτε κατι φωστήρες που το παίζουν σούπερ πατριώτες ενώ αναπαραγουν τα ψέματα σας ως δεδομένα, έφευγαν από μονοί τους οι περισσότεροι μη αντέχοντας το φως της αληθείας.

Από "πατριωτική" σελίδα :

Η παρουσία του στο ελληνικό κοινοβούλιο είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων .Σκοτώθηκε σε μάχη κοντά στο Άζοφσταλ ο "νεοναζί" του Τάγματος Αζόφ ονόματι Μιχαήλ, που μίλησε στην ελληνική Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχαήλ ήταν υποδιοικητής του Τάγματος Αζόφ στην Μαριούπολη και από το 2014 και μετά πρωτοστατούσε σε επιχείρηση κατά ρωσόφωνων. Ο Μιχαήλ φέρεται να έπεσε νεκρός έπειτα από μάχη που έγινε κοντά στο Άζοφσταλ, όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης ο ΣΚΑΪ.

Ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων! ε βεβαία με τόσους Νεοέλληνες με κομμουνιστικές τάσεις στο Ελλάδα και μειωμένης νοημοσύνης που πιστεύουν στα αλήθεια ότι αυτός στην εικονα ειναι ναζι και ίσα και όμοια με τους "κακούς ναζι" της Γερμανίας τι να περιμένεις? αυτός δεν ξέρει καν τι σημαίνει η σβάστικα πόσο δεν να ξέρει για το γένος και πνεύμα και θέματα μυστικισμού σαν τους αρχαίους μύστες.. Το ότι δεν ειναι καν ευρωπαϊκού γένους ας το καταπιουμε, σαν να βλεπεις ζουλου 1000 χρονια πίσω να το παίζουν ναζι που ηταν 1000 χρονια μπροστά ακομα και για τα σημερινα δεδομενα ένα πράγμα!!

Μια άλλη γράφει :Ούτε σε χίλια χρόνια δεν μπορεί ν΄αλλάξει στάση ο Ρώσος απέναντι στο φασισμό!!! Τι λες μωρή αχλάδο? και συγκρίνει την Σοβιετική ένωση των Μπολσεβίκων με τον Πουτίν και οτι και καλα κέρδισαν τους κακούς φασίστες το 1945.
Εσύ ηλίθια νεο-Ελληνίδα αμφίβολου ράτσας καλυτερα να μασάς πάρα μιλάς ! μαζί και οι ορδες ραγιάδες που αναπαραγουν τις ηλιθιότητες σου ! με τι δικαίωμα γράφεις ηλιθιότητες και κάνεις όλους τους Ρώσους υμνητές του κομμουνισμού και το παίζεις πατριώτισσα ενώ λες υπέρ των Μπολσεβίκομμουνιστων?

2018 :Οι Ρώσοι «διαγράφουν» Μαρξισμό και Σοβιετική Ένωση και ακολουθούν τον Β.Πούτιν....Το φως της δημοσιότητας βλέπει μία μεγάλη έρευνα του Εθνικού Κέντρου Μελέτης της Κοινής Γνώμης (VICIOM) για λογαριασμό της ρωσικής εφημερίδας Izvestia, αποτυπώνοντας την μεγάλη αποστροφή των Ρώσων στο πρόσωπο, τα έργα και τις ιδέες του Καρλ Μαρξ.Το 2018 αυτά ! και στο ελλαδισταν οχι μονο ειναι υμνητές του κομμουνισμού άλλα θεωρούν πως και όλοι οι Ρώσοι ειναι υμνητές του κομμουνισμού ! αν καταργήσουν και τον χριστιανισμό θα τους παραδεχθούμε πάντως ...

Πως γίνεται όλοι οι ραγιάδες "πατριώτες" να τρέχουν να βάζουν τι λέει ο Πούτιν αλλα μόλις είπε ότι προοδευτισμός καταστρέφει τη Δύση: «Έχει συμβεί στη Ρωσία, είναι κακό, καταστρέφει τις αξίες» εννοώντας τους Μπολσεβίκους ουδείς ραγιάς να μην το βάλει αυτό? τι έγινε Νεοέλληνες? σας χάλασε την μανέστρα και τον κομμουνισμό σας ? έχετε υπόψιν σας κρυφό-κομμουνιστο-Νεοέλληνες όσοι λέτε τα ίδια με αυτούς άνωθεν πως κανένας θεός πουθενά προ χριστιανισμού δεν συγχωρεί αυτα ειναι "χριστιανικά κόλπα" , δηλαδή λέτε υπέρ του κακού και έχετε την εντύπωση ότι θα πάτε στο παράδεισο επειδή ο κάλος θεουλης θα συγχωρήσει τις αμαρτίες σας? μια εξ αυτών ειναι ότι είστε υπεύθυνοι για την άγνοια στα πάντα όμως και για τον εκφυλισμό που επικρατεί, διότι μιλάνε για πράγματα που δεν έχετε ιδέα για να το παίζεται έξυπνοι και άπλα λέτε τα ίδια με τους συμμορίτες ή αυτά που σας έμαθαν δηλαδη τα ψέματα, που σημαίνει ότι τραβάτε στο ζωώδες επίπεδο σας τους πάντες επειδή ειστε πολύ περισσότεροι και χωρις εσάς δεν θα μπορούσε να κανει τίποτα το κακό,και δεν ειστε θύματα των συμμοριτών οι περισσότεροι τάχα οτι έχετε εξαπατηθεί αλλα συνεργοί του κακού και αν σας δώσουν εξουσία οι συμμορίτες τα ίδια θα κάνετε με αυτούς που κατηγορείτε η μοχθηρότητα κυλάει στο αίμα σας τουλάχιστον το 50% του πληθυσμού έτσι ειναι λόγω φυλής ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications