Οι ψεύτικες ειδήσεις απο τα «έγκυρα» ΜΜΕ  ως συνήθως δείχνουν ότι το κακό ζει και βασιλεύει

Μια αγανακτισμένη Μόσχα ζήτησε οργισμένη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών τη Δευτέρα για καταγγελίες για φρικαλεότητες που δήθεν "διαπράχθηκαν από ρωσικά στρατεύματα" σε περιοχές γύρω από το Κίεβο τον περασμένο μήνα.

Καταρχάς, αυτή η κατηγορία δεν βασίζεται σε αξιόπιστα στοιχεία, αλλά μπορεί να διαμορφώσει εσφαλμένες αντιλήψεις ως παραπληροφόρηση. Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Tass: «Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είπε την Κυριακή ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έφυγαν από την συγκρινόμενη περιοχή , που βρίσκεται στην περιοχή του Κιέβου, στις 30 Μαρτίου, ενώ «αποδεικτικά στοιχεία για τα εγκλήματα» προέκυψαν μόλις τέσσερις ημέρες αργότερα, αφού οι αξιωματικοί του Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας είχε φτάσει στο χωριό.

Το υπουργείο τόνισε ότι στις 31 Μαρτίου, ο δήμαρχος της πόλης, Anatoly Fedoruk, επιβεβαίωσε σε βίντεο ότι δεν υπήρχαν ρωσικά στρατεύματα. Ωστόσο, δεν είπε λέξη για αμάχους που πυροβολήθηκαν στο δρόμο με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη τους».

Ακόμη πιο εκπληκτικό είναι ότι μέσα σε λίγα λεπτά από το «φλας ειδήσεων» οι δυτικοί (αρχηγοί κρατών, υπουργοί Εξωτερικών, πρώην πολιτικοί) έκαναν δεόντως προετοιμασμένες δηλώσεις βασισμένες μόνο σε βίντεο διάρκειας δευτερολέπτων και μερικές φωτογραφίες, και πρόθυμοι χωρίς να έχουν περισσότερες στοιχεία για να χύσουν κατηγορίες.

Δεν ζητήθηκε πραγματογνωμοσύνη, δεν έγινε ιατροδικαστική εργασία, δεν δόθηκε ευκαιρία στους κατηγορούμενους να ακουστούν. Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν διέκοψε την προεκλογική του εκστρατεία για τις εκλογές της επόμενης Κυριακής για να περιγράψει τις φερόμενες ρωσικές θηριωδίες ως «έγκλημα πολέμου». Το ίδιο έκανε και ο γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς...

Αναμφίβολα, υπάρχει ένας ολόκληρος μήνας μπροστά στον οποίο η δυτική στρατηγική θα είναι η ατελείωτη κατασκευή fake news, εντείνοντας τον πόλεμο ενημέρωσης και προπαγάνδας. Κάποια επιχείρηση ψευδούς σημαίας μπορεί ακόμη και να οργανωθεί υπό την επίβλεψη πρακτόρων της δυτικής υπηρεσίας πληροφοριών. Στη χειρότερη περίπτωση, το Κίεβο μπορεί να παίξει ακόμη και το τελευταίο του χαρτί: τα χημικά όπλα.

Η Ρωσία δημοσιοποίησε τις λεπτομέρειες των τόπων όπου η Ουκρανία έχει αποθηκεύσει αποθέματα χημικών όπλων. Οι ΗΠΑ είναι γνωστό ότι παρείχαν ειδικό εξοπλισμό στρατιωτικής βοήθειας (μάσκες αερίων, προστατευτική ενδυμασία κ.λπ.) για την αντιμετώπιση χημικών όπλων και παρείχαν ειδική εκπαίδευση για συλλογική προστασία. Η οξυδέρκεια με την οποία ο Μακρόν και ο Σολτς έχουν επικυρώσει τις ψεύτικες ειδήσεις προαναγγέλλει μια νέα φάση στον πόλεμο της πληροφορίας.

Όλα αυτά ειναι γνωστά σε αυτούς που ξέρουν οχι μονο σε ποιους ανήκουν αυτά «έγκυρα» ΜΜΕ και ποιους υπηρετούν όλοι αυτοί που παριστάνουν τους προθυπουργους αλλα και αληθινή ιστορία , ακριβώς τα ίδια έκαναν όταν οι "κακοί ναζι" (οχι σαν τους δικούς τους ψευδό-ναζι) μέσω χωρικών ανακάλυψαν την σφαγή χιλιάδων Πολωνών στο Δάσος Κατυν και ενώ ηταν εμφανές ποιοι τους είχαν αποδεκατίσει όλες οι έγκυρες πήγες τους μαζί με τα πιόνια τους έλεγαν ότι "τους σκότωσαν οι κακοί ναζι που ειχαν κάνει εισβολή στην Πολωνία", για να σταματήσουν την γενοκτονία Γερμανόφωνων (σας θυμίζει κατι?) αυτό δεν το έλεγαν άφου η μίση Πολώνια ηταν Γερμανία που αρπάξαν απο το πρωτο παγκοσμιο πολεμο, ενώ οι ίδιοι είχαν κανει την σφαγή μεσω του Σταλιν, αλλα τους σκότωσαν οι "κακοί ναζι" οι ιδιοι που ανακάλυψαν την σφαγή (!) σαν λέμε ο δολοφόνος ξέθαψε αυτόν που σκότωσε αυτός για να μαρτυρήσει τον εαυτό του????, που σημαίνει πως και τοτε έλεγαν ψέματα στο όχλο που αγόραζε εφημερίδες τους που δεν έχουν καν λογική αλλα αυτός ο όχλος τα πιστεύει γιατι πάσχει απο έλλειψη λογικής αφού ειναι πνευματικά κατώτερος, και τότε ακριβώς με τον ίδιο υποκριτικό και μοχθηρό τρόπο έγραφαν τα ψέματα οπως στην έγκυρη πηγή τους NEW YORK TIME οπως τα γράφουν και σημερα οι δεκάδες έγκυρες πήγες τους και ορδές σπεύδουν και τους πατούν και like :

Άρα όλοι αυτοι που διαβαζουν έγκυρες πήγες τους σήμερα ειτε δεν έχουν οι ίδιοι λογική και χωρίς ίχνος του αισθήματος του δίκαιου και έχουν συμπεριφορά προβάτου ειτε ειναι σαν αυτους μοχθηροί...άντε να εξηγήσεις τώρα στην Κυρα Ευτέρπη περιορισμένης αντίληψης που όλος ο κόσμος της ειναι ότι την είπαν στα μασονικά σχολεία και οι έγκυρες πήγες τους, αληθινή ιστορία , ούτε καν την ενδιαφέρει το μονο που την ενδιαφέρει ειναι να έχει να φάει τι ειναι στην μόδα και τι είπε μια άγνωστη της στην τηλεόραση , αλλα να βγαίνει και λέει τα παραμυθία τους ξέρει , με τέτοιο λαό που δεν ξεχωρίζει καν τους μοχθηρούς και τους πατάει like δεν πας πουθενά ..

Και όταν έχεις συμπεριφορά προβάτου ακομα και στο ίντερνετ, ως πρόβατο σε βλέπουν και αυτοι αλλιως δεν θα πατούσαν Like οι μάζες σε σελίδες τους ουτε θα εκαναν ολη αυτη την ιστορια με την ψευδό-πανδημία τους αν δεν γνώριζαν πως ορδές που νομιζουν οτι ειναι άνθρωποι πιστεύουν ότι τους λένε, τα προβατα που πανε τα ίδια για σφαγή δεν θα τα σώσει κανένας θεός πάντως και εδώ τίθεται και κατι άλλο: ότι δεν υποστηρίζουν το δίκαιο , όποτε δεν προκαλεί έκπληξη με 80 χρόνια ψέματα ειδικά τώρα που έχουν εκφυλίσει ακόμη περισσότερο οι μάζες και γεμισε ο τοπος πνευματικά κατώτερους και αγριμια να νομίζουν πως οι κακοί ηταν οι Γερμανοί με μονο στοιχειά τα ψέματα των συμμοριτών τα οποία τα λένε ακόμα και στα σχολεία (!)και γίνονται υπερασπιστές του ψέματος σαν το πείραμα με τις μαϊμούδες,διότι αν είχαν λογική θα είχαν αναρωτηθεί πως γίνεται αφου κέρδισαν οι κάλοι όπως τους λένε ο κόσμος να γίνεται όλο και χειρότερος ? συνεπώς το πρόβλημα ειναι και οι ορδές που διαβαζουν έγκυρες πήγες τους και που νομιζουν οτι ειναι έξυπνοι επειδή τους έδωσαν πτυχία.

Αυτό δεν το έχουν καταλάβει ούτε οι λιγοστοί σκεπτόμενοι ότι το πρόβλημα ειναι και ο ίδιος ο λαός στο μεγαλύτερο μέρος του αυτός υποστηρίσει το κακό και μια μικρή ομάδα σε σχέση με τον πληθυσμό της γνωστής φυλής... Αρα πολλοί γύρω σας οχι άπλα δεν ειναι αθώοι αλλα μοιάζουν σαν αυτούς που ξέρετε απο θρησκείες ως δαίμονες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications