Oι συμμορίτες της γνωστής  φυλής πανταχού παρών  με επίσημο χρηματοδότη τον Σόρος

Παρά τις θέσεις του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και των ΗΠΑ ότι δεν υπήρξε ποτέ εξωτερικός σχεδιασμός, η Ουκρανία έχει πέσει στα χεριά των διεθνών συμμοριτών . Μέσω εξωτερικού σχεδιασμού και μαζικής χρηματοδότησης, η Ουκρανία αποκόπηκε από την οργανική της σχέση με τη Ρωσία.

Ο βαθμός στον οποίο το δίκτυο της γνωστής φυλής έχει στοχεύσει τη Ρωσία μέσω της Ουκρανίας μπορεί εύκολα να φανεί εξετάζοντας τις ετήσιες οικονομικές εκθέσεις ΜΚΟ όπως το National Endowment for Democracy, τα ινστιτούτα Open Society, επ' άπειρον. Εδώ μπορούμε να διακρίνουμε το αληθινό νόημα πίσω από τη ρητορική ότι η Ουκρανία είναι ένα λαμπερό πρότυπο «δημοκρατίας», «φιλελευθερισμού» και «ανοιχτής κοινωνίας».

Μεταξύ αυτών, καυχιούνται για τον ρόλο που διαδραματίζουν στην Ουκρανία. Το 2016, ο Carl Gershman, πρόεδρος του NED, ένα αριστερό μόρφωμα του τύπου που συνέρρεε στην πλευρά των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, δήλωσε ότι το NED δραστηριοποιείται στην Ουκρανία από τη δεκαετία του 1980: «Το NED ήταν εκεί από την αρχή , καλλιεργώντας τις ενεργές ρίζες της κοινωνίας των πολιτών τη δεκαετία του 1980.

Το 2015 ο Γκέρσμαν, το έτος την ανατροπή της ευθυγραμμισμένης με τη Ρωσία ουκρανικής κυβέρνησης, έγραψε στο World Affairs ότι η Ουκρανία είναι κεντρικός στους στόχους των ΗΠΑ να περικυκλώσουν και να υπονομεύσουν τη Ρωσία, επικαλούμενος τον γεωπολιτικό στρατηγό Brzezinski:

… Χωρίς την Ουκρανία, η Ρωσία παύει να είναι μια αυτοκρατορία, όπως έχει πει συχνά ο Zbigniew Brzezinski. Είναι πιθανό ότι από την τρέχουσα κρίση η Ρωσία θα γίνει μια πιο κανονική χώρα, ακόμη και μια δημοκρατία, στην οποία το κεντρικό μέλημα δεν είναι πλέον η επέκταση της ισχύος της Μεγάλης Ρωσίας, αλλά η ευημερία του λαού της.

Ο Γκέρσμαν κατέστησε σαφές ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα χάσμα με την Ουκρανία που βλάπτει τη Ρωσία. Αυτό το χάσμα έχει σημαντικές επιπτώσεις στη διαδικασία της παγκοσμιοποίησης και της αμερικανοποίησης.

Μεταβαίνοντας στο σήμερα, ο προϋπολογισμός του NED που δαπανήθηκε στην Ουκρανία το 2021 έφτασε τα 5.500.000 δολάρια. Το επίκεντρο εστιάζεται συστηματικά στην εκπαίδευση των «νεαρών ακτιβιστών» δηλαδή αριστερά μορφώματα και στη χρηματοδότηση μέσων προπαγάνδας, που αποκαλείται «ανεξάρτητη δημοσιογραφία» δηλαδή μαζεύουν όλα τα μοχθηρά μιάσματα της κοινωνίας και τα βαζουν ως αρθρογράφους και δήθεν ειδικούς επι πάντως να κάνουν μονο προπαγάνδα βλεπε έγκυρες πήγες τους στην Ελλαδα που σε αυτές εμφανίζονται ως ειδικοί επι πάντως μεχρί και κάτι άναρχο-κομμουνιστες με δείκτη νοημοσύνης οχι παραπάνω απο αυτη ενός σκύλου και μέλη εγκληματικών οργανώσεων , και το μονο που κανουν ειναι να λένε και να κάνουν χωρις ίχνος λογικής και ηθικής οτι τους λενε οι ελληνόφωνοι της ίδιας φυλης με αυτο στην εικόνα . Για παράδειγμα:

Υποστήριξη για την Ερευνητική Δημοσιογραφία στο Ντονμπάς: 35.000 $: Για την ενίσχυση των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης σχετικά με τις δημόσιες δαπάνες στην ουκρανική περιοχή του Ντονμπάς.

Για παράδειγμα:

Τα ζωντανά γιατί περί ζωντανών μιλάνε και οχι για λογικά οντά (απογονοι του Πλατων θα ειναι με καθαρό ελληνικό DNA) που διαβαζουν lifo για "ανεξάρτητη" και "έγκυρη πηγή" προφανώς δεν ξέρουν ότι ίδιοι ειναι και στα ellinika hoaxnes που κανουν διαφήμιση στον εαυτό τους στην lifo τους πάρα το γεγονός οτι ένας συμμορίτης που εμφανιζόταν στην lifo τους αρχικά τον έβαλαν στα ellinika hoaxnes να παριστάνει τον ειδικό στα δήθεν fake news:

Έχετε υπόψιν ότι τα ζωντανά που διαβαζουν lifo και δεκάδες αλλες έγκυρες πήγες τους (ολες αυτες που βγαίνουν στην πρωτη θεση στην Google και με εικόνες δικες τους ειναι αλλα τι να το κάνεις όταν οι μάζες δεν το καταλαβαίνουν απο μόνες τους? άνθρωπος δεν έγινε κανένας με το ζόρι ακομα και 500 πτυχία ), Έχετε υπόψιν λοιπον σε περίπτωση πόλεμου στην Ελλάδα πολύ εύκολα θα τα μετατρέψουν σε κτήνη και θα σας σφάζουν σαν αρνιά ακομα και αν ειναι αδέλφια σας (λόγω διαχρονικών αιμομιξιών ) για λογαριασμό των διεθνών συμμοριτών, οπως εκαναν το 40 και τώρα στην Ουκρανία , οι συμμορίτες μάλιστα δεν διστάζουν να βάζουν αυτα τα χρήσιμα goim να το παίζουν και ταχα πατριωτες και ταχα "ναζι" και να υποστηρίζουν δικο τους κομμα στην Γερμανια του 30 και οχι το Κομμα του Φύρερ, αντί για άναρχο-κομμουνιστες που ειναι η θρησκεια τους αλλα για αυτα τα goim που εχουν μαζεψει ειναι ταχα "ιδελογια", σαν λέμε ειναι ιδεολογία να είσαι μοχθηρός εκ γενετής και οχι φυλή, και έχουν περάσει και στην μάζα ότι οι εχθροί τους που ειναι οι πνευματικά ανώτεροι ηταν τάχα ιδεολόγοι και οχι γένος (!) ..

Και έχεις και κάποιους να λένε μα ειναι έξυπνοι και κάνουν κουμάντο παντού, έξυπνοι πότε δεν ηταν, η αληθινή ευφυΐα πότε δεν προήλθε απο μοχθηρούς και βαρβάρους η μάζες είστε πρόβατα ζωντανή απόδειξη ειναι ότι ορδές διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους και στο ίντερνετ χωρίς να τους βαλει κανένας με ζόρι , ειναι άπλα μοχθηροί και έχουν ορδες goim και αλλες βάρβαρες και μοχθηρές φυλές για υπηρέτες που όλες αυτές ειναι αναμεσα σας με "ίσα δικαιώματα" και θεωρούνται όλοι "άνθρωποι" μεταξύ άλλων εκφυλίζουν ολόκληρη την κοινωνία και ρίχνουν στο επίπεδο τους και τους γύρω τους, αυτα γίνονται όταν δεν υπάρχει φυλετικη υγειά και επικρατεί ένα χάος των φύλων θα υπάρχουν παντα εγκληματικά στοιχειά και πρόθυμα μοχθηρά αγρίμια να σπεύσουν να υποστηρίξουν το κακό αφου απο αυτο προέρχονται και οχι απο κάποιον κάλο θεούλη ... η ιδιά συμμορία ειναι που μεσώ facebook οτι ενοχλεί του κανουν σκόπιμη μηδαμινή απήχηση ώστε να μην εμφανίζεται κατα τα αλλα δημοκρατια , αλλα οι βρωμο-σημιτο-σελίδες τους εμφανίζονται παντου στο facebook ακόμα και χωρίς να έχεις πατήσει Like ...

Ποιος λογικός και πνευματικά ανώτερος άνθρωπος άρα και δίκαιος (και αυτα του ειναι όλοι ίσιοι που σας έμαθαν να τα πείτε σε έγκυρες πήγες τους ) θα υποστηρίξει ολους αυτούς που υποστηρίζουν σελίδες συμμοριτών για να μην πάμε μακριά οτι υποστηρίζουν κόμματα τους κτλ κτλ ??δηλαδή υποστηρίζουν οι ίδιες οι μάζες την υποκρισία το ψέμα και το μοχθηρό, έχετε καταλάβει οι λιγοστοί σκεπτόμενοι οτι ειναι σαν να υποστηρίζουν αυτο που ξέρετε ως σατανά απο θρησκείες τους? αυτα βλέπουν και οι "θεοί" και περιμένουν την μέρα που δεν θα υπάρχει κανένας πλέον να ανήκει στο γένος τους στην Γη για να γίνει εκκαθάριση της με ολική καταστροφή για να αρχίσουν όλα απο την αρχή...Α!! ναι ξεχάσαμε αυτα ειναι "γελοίες θεωρίες συνωμοσίας" !!! οποιος έκανε ταξίδι στο χρονο και πήγαινε πίσω πχ στην αρχαία Ελλάδα τοτε που οι άνθρωποι ήσαν αγνοί και έλεγε αυτη την σημιτική ηλιθιότητα " θεωρίες συνωμοσίας" ακυρώνοντας τα πάντα ακομα και αυτα που έλεγαν οι μύστες το λιγότερο θα θεωρούνταν σχιζοφρενής και στην χειρότερη θα τον πέταγαν στον Καιάδα πριν μολύνει και άλλους

Το 2014, δημιουργήθηκε μια κατάσταση στην Ουκρανία που ακολούθησε το ίδιο σενάριο με αυτό πολλών άλλων κρατών που έχουν μπει στην παγκοσμιοποίηση. Οι ταραχές στους δρόμους του Κιέβου και αλλού αποτελούσαν μια περιζήτητη «έγχρωμη επανάσταση» που πέρασε σαν μια δόση αλατιού από τα κράτη του πρώην σοβιετικού μπλοκ και σε ολόκληρη τη Βόρεια Αφρική στη λεγόμενη «Αραβική Άνοιξη».

Είναι ενδιαφέρον ότι, ενώ ξέσπασαν ταραχές στην Ουκρανία το 2014 που χρηματοδοτήθηκαν από τους συμμορίτες συνέβαιναν επίσης σε δύο άλλα κράτη που είχαν ρωσικές ευθυγραμμίσεις, τη Βενεζουέλα και τη Συρία.

Το National Endowment for Democracy (NED), που δημιουργήθηκε με τη χορηγία του Κογκρέσου το 1983 από την σαχτανιτική φατρία του τροτσκισμού και άλλους «αριστεροδημοκράτες», έχοντας αναλάβει ορισμένες από τις λειτουργίες του «Ψυχρού Πολέμου» έργα της CIA, και είχε πάντα ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ουκρανία.

Το παγκοσμιοποιητικό δίκτυο ιδρυμάτων και ΜΚΟ της γνωστής φυλής υπό την χρηματοδότηση του Τζορτζ Σόρος (κάποιος της φυλης πρέπει να βγει μπροστά για πληρώνουν τα χρήσιμα goim τους οπως τα αποκαλούν και στο Ταλμδουδ) έχει, όπως και το NED, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ουκρανία. Το δίκτυο Soros λειτουργεί στην Ουκρανία κυρίως μέσω του International Renaissance Foundation.

Το δίκτυο Σόρος υποστηρίζει ότι, «Η ρωσική στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία αποτελεί επίθεση στη δημοκρατία και παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Αποτέλεσε επίσης σοβαρή απειλή για την κοινωνία των πολιτών στη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού, των εταίρων και των δικαιούχων του International Renaissance Foundation, το οποίο αποτελεί μέρος των Open Society Foundations, που ειναι στη χώρα από το 1990».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications