Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Ευαγγελάτο και μητέρας Πισπιρίγκου

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Ευαγγελάτο και μητέρας Πισπιρίγκου. «Ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ»

«Άγριος» καυγάς συνέβη ανάμεσα στην μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, κα. Ελένη και στον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η μητέρα της 33χρονης, επενέβη στην εκπομπή για να διαψεύσει μια μαρτυρία που έλεγε για την σχέση που είχε η ίδια (η μητέρα) με την σπιτονοικοκυρά.

Η Λεγάτου (μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα) μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο του είπε «ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ και λέτε τέτοια ψέματα», ενώ στη συνέχεια, όταν ζήτησε τον λόγο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η κ. Λεγάτου απάντησε πως «δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας. Ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα».

Στη συνέχει απείλησε με μήνυση τη δημοσιογράφο, Ελένη Ασημακοπούλου, αλλά και τη ανώνυμη καταγγέλλουσα – μάρτυρα που μιλούσε στην εκπομπή για την σπιτονοικοκυρά, και χαρακτηριστικά η κα. Λεγάτου είπε «Έχω τον πόνο των τριών εγγονιών, έχω την κόρη μου που είναι αθώα και είναι στη φυλακή και βγαίνει κάθε κυρία με πίσω την πλάτη να με κατηγορήσει για την εργασία μου; Είναι ντροπή».

Τι συνέβη και ξεκίνησε ο καυγάς
Η κ. Χριστίνα, φίλη της οικογένειας, μίλησε στο mega και ανέφερε ότι η μητέρα της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, ήταν εκείνη που μεσολάβησε για να νοικιάσει η κόρη της το ισόγειο της σπιτονοικοκυράς.

«Μόνη της μας είχε αναφέρει ότι δούλευε σε μία κυρία, φρόντιζε την κυρία Ευγενία. Της πήγαινε φάρμακα και ότι χρειαζόταν. Όταν παντρεύτηκε το παιδί της, η Ρούλα, μίλαγε με την κυρία Ευγενία και της είπε “εάν θέλει μπορεί να έρθει να με προσέχει και να της γράψω το σπίτι επάνω να μείνουν”. Παντρεύτηκε το παιδί και πήγαν εκεί να μείνουν και φρόντιζε η Ρούλα την ηλικιωμένη. Η μαμά της όμως ήταν η πρώτη που φρόντιζε την κυρία Ευγενία», είπε η μάρτυρας, όπου λίγο αργότερα διέψευσε η κα. Λεγάτου και την απείλησε με μήνυση, λέγοντας της επίσης να βγει και να μιλήσει με το πρόσωπο της και όχι με «πλάτη».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications