Ελευθερία  λόγου λέει  ο Έλον Μασκ  για το Twitter

Ο Έλον Μασκ είναι πλέον ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, καθώς έγινε αποδεκτή η πρόταση του για αγορά της πλατφόρμας έναντι 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως δημοσιεύει το Reuters, ο Έλον Μασκ έκλεισε συμφωνία για την εξαγορά της Twitter Inc έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε μια συναλλαγή που θα μεταβιβάσει τον έλεγχο της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες και παγκόσμιους ηγέτες στον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.

Πρόκειται για μια την πιο σημαντική στιγμή στην πορεία των 16 χρόνων του Twitter, εταιρείας που αναδείχθηκε σε μια από τις πιο επιδραστικές δημόσιες πλατφόρμες στον κόσμο, ωστόσο τώρα αντιμετωπίζει μια σειρά από προκλήσεις.

«Η ελευθερία του λόγου είναι το θεμέλιο μιας λειτουργικής δημοκρατίας και το Twitter είναι η ψηφιακή πλατεία της πόλης όπου συζητούνται θέματα ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας» ανέφερε ο Musk σε δήλωσή του.

Νωρίτερα, σε άλλη ανάρτηση, με την οποία προεξοφλούσε την αφορά του Twitter ο Ελον Μασκ είχε γράψει… στο Twitter «ελπίζω ότι ακόμη και οι μεγαλύτεροι επικριτές μου θα παραμείνουν στο Twitter, γιατί αυτό σημαίνει ελευθερία του λόγου».

Έτσι οπως το κατάντησαν οι συμμορίτες δεν εχει νόημα ηδη έχουν φύγει οι έξυπνοι, το youtube έπρεπε να αγοράσει και επαναφέρει ολα τα βιντεο που εξαφάνισαν οι δημοκράτες συμμορίτες μαζί και τα ντοκιμαντέρ για τις θηριωδίες τους κατα της Γερμανίας και τα εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας ενώ λένε τα ακριβώς αντίθετα ηδη απο τα σχολεία, αν και πάλι θα ειχαν λίγες προβολές καθώς οι δογματικές μάζες οχι μονο έχουν συνηθίσει τα ψέματα των συμμοριτών αλλα τα πιστεύουν ως δεδομένα γιατί αλλιώς αν είχαν μυαλό θα ειχαν βρει την αλήθεια τόσα χρόνια που έχουν ίντερνετ σε πληθώρα θεμάτων, βασικά δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια και οι περισσοτεροί ούτε καν μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος της συνωμοσίας ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications