Οι συμμορίτες  (της γνωστής φυλής) ως αρπαγείς ψυχών  και η  «παρέλαση»  δούλων τους  μαζί με φυλές τους στα Grammy

Από τότε που κυκλοφόρησε το σατανικό σινγκλ του μαύρου Lil Nas X ήταν τακτικός στα βραβεία (μαύρος καθόλου τυχαίο ειναι μια τις απο δίκες τους φυλές και αυτες για αυτό και τους προωθούν παντού).

Εδώ έχουμε ένα βίντεο κλιπ που πολλοί θα το δουν και ελάχιστοι θα καταλάβουν το νόημα . Ξεκινάει με πλάνα από τον Κήπο της Εδέμ, όπου ο Nas παρουσιάζει την θεματική της διττότητας, η οποία θα κυριαρχίσει καθόλη τη διάρκεια του βίντεο. Εμφανίζεται ο ίδιος ως Αδάμ αλλά και ως φίδι και μπαίνει στον πειρασμό να ενδώσει στην σαρκική επιθυμία που του ήταν απαγορευμένη από τον Θεό.

Και ενώ οι δύο τους χαμουρεύονται, βλέπουμε μία φράση στα αρχαία Ελληνικά από το Συμπόσιο του Πλάτωνα, γραμμένο πάνω στο Δέντρο της Ζωής. Από εκεί μεταφερόμαστε κάπου που μοιάζει πολύ με το Κολοσσαίο. Τον βλέπουμε αλυσοδεμένο, περικυκλωμένο από διάφορες εκδοχές του εαυτού του, να τον καταδικάζουν σε θάνατο. Από την στιγμή που εκτελείται, φαίνεται να πηγαίνει προς τον Παράδεισο. Ξαφνικά όμως εμφανίζεται ένας στύλος του pole dancing, τον οποίο πιάνει, ξεκινώντας το ταξίδι του προς τα κάτω. Φτάνοντας πλέον στην Κόλαση, προσπαθεί να σαγηνεύσει τον Διάβολο χαρίζοντάς του ένα lap dance. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνει να τον σκοτώσει σπάζοντας τον λαιμό του, ενώ στην συνέχεια του αφαιρεί τα κέρατα και τα φοράει ο ίδιος. Στο τελευταίο πλάνο, είναι ο νέος άρχοντας της Κόλασης :

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, ο τραγουδιστής της Τζίμι Άλεν (από τις ράτσες τους) γιόρτασε την υποψηφιότητά του για Grammy. Ρίξτε μια ματιά στο κολιέ :

Το σκηνικό στα Grammy αποτελούνταν από ένα γιγάντιο κεφάλι με τη μία πλευρά να είναι συγχωνευμένη στο κρανίο...

Ο Arnold Putra (από τις ράτσες τους) μοντελοποιεί μια τσάντα φτιαγμένη από τη σπονδυλική στήλη ενός πραγματικού ανθρώπινου παιδιού. Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Βραζιλίας αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο Putra είχε παραγγείλει επίσης ένα ανθρώπινο χέρι, μαζί με τρεις συσκευασίες με ανθρώπινο πλακούντα που πιθανότατα προήλθε από εμπορία ανθρώπων:

Σε αυτήν την αφίσα που προωθεί τη νέα σειρά του Netflix The Pentaverate: ένα μάτι που βλέπει τα πάντα μέσα σε ένα τρίγωνο και ένα μασονικό τρίγωνο με τον διαβήτη .

Η Τζούλια Φοξ είναι ηθοποιός και μοντέλο, αλλά είναι κυρίως γνωστή για τη σύντομη σχέση με τον Κάνιε Γουέστ μετά τον χωρισμό του με την Κιμ Καρντάσιαν για όσους ασχολούνται με αυτά κουτσομολιστικα αντί να ασχοληθούν με το πνεύμα τους :

Η Τζούλια Φοξ φόρεσε ένα μασονικό φόρεμα στα Όσκαρ λες και ειναι από καμιά ταινία τρόμου . Ένα μεγάλο μαύρο χέρι αρπάζει το λαιμό της. Επίσης, η τσάντα της είναι φτιαγμένη από αληθινά ανθρώπινα μαλλιά. Εδώ όμως έχουμε κάποια που δεν ειναι από τις φυλές τους αλλα έχει γίνει σαν αυτούς δεν βρέθηκε ένας να της δώσει μια φάπα μήπως και φτύσει το δηλητήριο του φιδιού και συνέλθει ? κοινός έχει πουλήσει το πνεύμα της στο κακό, πως γίνεται?

Σημειώστε ότι το φίδι τους στην ιστορια τους δεν πάει να εξαπατήσει τον Αδάμ αλλα την Εύα ακριβώς γιατί το κακό εξαπάτα πολύ πιο εύκολα γυναίκες ... Αρχικά εκτός οτι εκμεταλλεύονται το γεγονός τον τρόπος που σκέφτονται, αυτές οι γυναικες μεγαλώνουν μαζί με φυλές τους και έχουν συνηθίσει κατα καποιο τρόπο το μοχθηρό απο μικρές και δεν το καταλαβαίνουν, που σημαίνει οτι δεν πανε κατευθείαν στους σατανο-συμμορίτες , αλλα ηδη ειναι μαζί με φυλές του κακού χωρίς να το ξέρουν ακόμα και ως φίλοι , και αυτές οι φυλές τις εκφυλίζουν πρώτα πριν περάσουν στο επόμενο στάδιο για τον ίδιο λόγο πανε με μοχθηρούς και αγρίμια χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτα ..

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ηταν μια ευρωπαϊκού γένους (απογονή αρχαιων) και φυλετικά και πνευματικά που το κακό την είχε κεφαλοκλείδωμα τουτέστιν οχι μονο όλοι οι φίλοι της ηταν απο φυλές του κακού αλλα μια εξ αυτών μάλιστα η "καλύτερη φίλη " ηταν και φανερά μέλος άναρχο-εγκληματικών οργανώσεων, τι ελπίδες είχε αυτη να γλυτώσει από το κακό όταν όλοι γύρω της ειναι φίδια? πως ενα τέτοιο άτομο θα διαγράψει όλους αυτούς που θεωρεί φίλους ενώ πνευματικά ειναι απο άλλους κόσμους, υπό την έννοια οτι αυτές οι φυλές προέρχονται απο το κακό ενώ αυτή από το κάλο ?(και δεν μας αφόρα τι λέει το δογμα του χριστιανισμου) .

Γιαυτό αν και 30+ ζει ακόμα σαν 20 αχρονή όλες οι σχέσεις ηταν με μοχθηρούς που κατάλαβε αργά, και την κρατούν σε χαμηλό πνευματικό επίπεδο οι ιδιοι οι φίλοι της και την έχουν έτοιμη να πάει να πουληθεί στην μασονία τους, φυσικά ούτε καν ήξερε ότι ανήκει σε συγκεκριμένο γένος και εχει συγκεκριμένο πνεύμα/ χαρακτήρα οχι μονο το "γνῶθι σαυτόν" δεν είχε αλλα είχε εκφυλιστεί εντελώς με τα φίδια τους φίλους της για αυτό έγινε και διαγραφή της απο φίλη, καθώς ειναι ηδη ξοφλημένη πνευματικά εχει δηλητηριαστεί απο το κακό ...

Ειναι ακριβώς ο ίδιος λόγος που οι προγονοί της οι "θεοί" δεν επεμβαίνουν στην Γη και αφήνουν τετοια πνεύματα στο έλεος του κακού μεχρι να μάθουν να ξεχωρίζουν το κακό απο κάλο να ανεβαίνουν πνευματικό επίπεδο που σημαίνει ότι δεν θα μπορουν καν να ειναι φίλοι με μοχθηρά πνεύματα και φυλές του κακού... Και όπως φαίνεται δεν εχουν μάθει ακόμα ειδικά οι γυναίκες γιαυτό θα ξανα γεννιούνται ξανα και ξανα και ειναι δυσανάλογα πολύ περισσότερες απο τους αντρες ( αν και πολλές απο αυτές θα καταλήξουν π@ρνες οι συμμορίτες χαίρονται ιδιαίτερα για τις μυστικιστικες προεκτάσεις που έχει αυτό όταν βαζουν τέτοιου γένους γυναίκες να πηγαίνουν με μαύρους ), φυσικά αυτο να ξανα γεννιούνται ισχύει για οσες γλυτώσουν το πνεύμα τους και αντί να ξανα γυρίσει απο εκεί που ήρθαν πνευματικά τελικα να πάνε στο δρόμο του κακού αφου ήδη έχουν προετοιμάσει το πνεύμα τους οι αρπαγείς ψυχών εις στο υλικό κόσμο και τελικά δεν ξανα γυρίσουν πότε στο φως αλλα να γίνουν ένα με το κακό...

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε οι άλλοι γυρίστε στην γυάλα σας και στο μίζερο κόσμο σας αγκαλιά με το ίδιο το κακό δημοκρατικά πάντα , οσοι δεν καταλαβαν τίποτα αυτά δεν ειναι για εσάς ειναι σαν να μιλάει ο Πλάτων σε Ζουλου, όποτε διαβάστε κατι άλλο η να πάτε σε καμια εγκυρη πηγή των συμμοριτών να πάρτε την δόση σας (το πνευματικο δηλητηριο του φιδίου) εφόσον αυτά δεν ειναι για το πνευματικό επίπεδο σας ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications