Σωματική και ψυχική δίωξη γυναίκας από εξωγήινους στην Αυστραλία

Ανάμεσα σε όλες τις αναφορές για UFO και εξωγήινους, μερικές ξεχωρίζουν ως ιδιαίτερα περίεργες. Μια τέτοια περίπτωση συνέβη στην Αυστραλία και αφορούσε ένα UFO και ένα μυστηριώδες πλάσμα που επηρεάζει την ανθρώπινη ψυχή.

Όλα ξεκίνησαν τη νύχτα της 5ης Ιουλίου 1972, όταν η 27χρονη Maureen Paddy οδηγούσε σε ένα έρημο τμήμα της αγροτικής οδού Aluraduk, κοντά στο Frankston της Βικτώριας της Αυστραλίας.

Εκείνη την ημέρα, πήγε στο νοσοκομείο της Μελβούρνης για να δει τον μικρό της γιο, ο οποίος είχε πρόσφατα υποστεί σοβαρό κάταγμα, και στη συνέχεια επισκέφτηκε τη μητέρα της, όπου είχε δείπνο, και επέστρεψε στο σπίτι της αργά το απόγευμα.

Ξαφνικά, είδε μια μεγάλη δέσμη μπλε φωτός να πέφτει από τον ουρανό στο αυτοκίνητό της και στο δρόμο.

Η πρώτη της σκέψη ήταν ότι επρόκειτο για προβολέα ελικοπτέρου, αν και δεν άκουγε ήχους ελικοπτέρου. Ωστόσο, αποφάσισε να σταματήσει το αυτοκίνητο και βγήκε έξω. Η Maureen σοκαρίστηκε όταν είδε ότι δεν ήταν ελικόπτερο, αλλά «ένα μεγάλο στρογγυλό αντικείμενο, σαν δύο πιατάκια στοιβαγμένα μαζί».

Ήταν αυτός που εξέπεμπε ένα φωτεινό μπλε φως και ήταν ογκώδης, σύμφωνα με τη Maureen, περίπου 30 μέτρα σε διάμετρο και πάνω από 7 μέτρα σε ύψος. Φτάνοντας στο σπίτι, η Maureen κάλεσε την αστυνομία και μίλησε για το UFO, αλλά δεν πήραν στα σοβαρά το μήνυμά της. Σιγά σιγά συνήλθε και αποφάσισε να προσπαθήσει να ξεχάσει τα πάντα και να προχωρήσει σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, την Τρίτη, 25 Ιουλίου 1972, επισκέφτηκε ξανά τον γιο της στο νοσοκομείο και μετά επισκέφτηκε ξανά τη μητέρα της, ήπιε τσάι μαζί της και πήγε σπίτι το βράδυ από την ίδια διαδρομή. Προσπάθησε να μην θυμάται το περιστατικό με το UFO, αλλά καθώς οδηγούσε στο ίδιο τμήμα του δρόμου, μια μπλε ακτίνα έπεσε ξανά από τον ουρανό.

Όταν σήκωσε το βλέμμα της, είδε ξανά τον ίδιο μεγάλο μεταλλικό δίσκο. Αλλά αυτή τη φορά, δεν σταμάτησε καν, αλλά αύξησε την ταχύτητά της , προσπαθώντας να φτάσει στο σπίτι όσο το δυνατόν συντομότερα. Τώρα όμως όλα κύλησαν διαφορετικά, συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Το τιμόνι δεν την άκουγε, το αυτοκίνητο δούλευε με δυσκολία και στην συνεχεία σταμάτησε εντελώς στην άκρη του δρόμου, προσπαθούσε να ξεκινήσει το αυτοκίνητο ξανα όταν άκουσε μια φωνή στο κεφάλι της.

Η φωνή ήταν δυνατή και καθαρή, σαν ο ομιλητής να καθόταν δίπλα της και είπε το εξής περίεργο: «Αν μπορούσατε να υπάρχετε στο κενό, τότε θα ήμουν σε έναν από εσάς».

Η φωνή ακουγόταν μπερδεμένη και έμοιαζε σαν να προέρχεται από κάποιου είδους μεταφραστή και όχι από ζωντανό ον. Μετά συνέχισε: "Μην ανησυχείτε, δεν θα σας βλάψουμε. Οι εξετάσεις σας θα είναι αρνητικές. Πείτε στα μέσα ενημέρωσης ότι έχετε τον έλεγχο τώρα."

Στη συνέχεια το UFO απομακρύνθηκε με ταχύτητα, το μπλε φως εξαφανίστηκε και το αυτοκίνητο της επιτέλους ξεκίνησε. Η γυναίκα οδήγησε στο σπίτι της και κάλεσε ξανά την αστυνομία, αναφέροντας το περιστατικό. Και πάλι, δεν την πίστεψαν και βασικά απλώς γέλασαν με την ιστορία της.

Αλλά τώρα δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Σκέφτηκε αυτό που είχε δει, και μετά αποφάσισε να τηλεφωνήσει στο πλησιέστερο στρατιωτικό αεροδρόμιο, το Laverton, και να ρωτήσει αν δοκίμαζαν κάποιο νέο αεροσκάφος.

Πήραν στα σοβαρά την κλήση της, αλλά είπαν ότι δεν είχαν καταγράψει καμία πτήση οποιουδήποτε αεροσκάφους στην περιοχή εκείνη τη στιγμή που υπέδειξε η Maureen. Και μετά της είπαν καλύτερα να σιωπήσει για αυτό που είδε. Αυτό άφησε τη γυναίκα πολύ μπερδεμένη και ακόμη πιο φοβισμένη. Τι της συνέβη και τι σήμαιναν τα μηνύματα που έλεγε η μυστηριώδης φωνή;

Μετά από λίγο, η Maureen αποφάσισε να επικοινωνήσει με τοπικούς ερευνητές UFO από την UFO Society of Victoria. Η Judith Magee συναντήθηκε μαζί της και ρώτησε τη Maureen λεπτομερώς για τα περιστατικά:

Η Maureen προσπάθησε στην πραγματικότητα να επικοινωνήσει με τους δημοσιογράφους και να μιλήσει για την εμπειρία της. Τηλεφώνησε σε τρία από τα τέσσερα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, αλλά μόνο ένα από αυτά έδειξε ενδιαφέρον για εκείνη, και αυτό επειδή το κανάλι τους εκείνη την εποχή έδειχνε ένα ντοκιμαντέρ «Άρματα των Θεών» με τον Έριχ φον Ντάνικεν. Οι άλλοι δύο πήραν την ιστορία της πολύ πιο επιπόλαια, οπότε δεν προσπάθησε καν να επικοινωνήσει με το τέταρτο κανάλι. Σε απόγνωση, η Maureen στράφηκε ακόμη και στο ραδιόφωνο. Όταν την κάλεσα να μιλήσει σε μια από τις συγκεντρώσεις μας στο Εθνικό Θέατρο, συμφώνησε και η ιστορία της κράτησε το κοινό σε αγωνία για δύο ώρες. Και η αίθουσα ήταν κατάμεστη.

Και μετά άρχισαν οι ερωτήσεις. Θεώρησε την εμπειρία απλώς ένα ψυχικό φαινόμενο; Είχε εγκαύματα ή άλλες συνέπειες στο σώμα της μετά από αυτό; Η Maureen απάντησε «όχι» και στις δύο ερωτήσεις. Θα μπορούσαν να υπήρχαν άλλοι αυτόπτες μάρτυρες; Σε αυτή την ερώτηση, η Maureen είπε ότι είδε έναν άνδρα με μια αγελάδα κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή, ο οποίος μπορούσε επίσης να δει το UFO στον ουρανό. Αργότερα, επικοινώνησε μαζί μας η σύζυγος του άνδρα και λάβαμε επίσης μια σύνδεση από μια γυναίκα που μένει σε εκείνα τα μέρη κοντά στον αυτοκινητόδρομο. Και είπαν ότι είδαν και οι δύο ένα παράξενο φως εκείνο το βράδυ!» λέει η Judith Magee.

Αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας. Έξι μήνες αργότερα, η Maureen άρχισε να ακούει ξανά τη Φωνή στο κεφάλι της, αυτή τη φορά λέγοντάς της να «πηγαίνει πίσω στο σημείο συνάντησης» όλη την ώρα. Στην αρχή προσπάθησε να αγνοήσει την φωνή, αλλά έγινε τόσο επίμονη, που την ταλαιπώρησε μέρα και νύχτα, που δύσκολα μπορούσε να επικεντρωθεί.

Μια μέρα άκουσε μια φωνή να φωνάζει το όνομά από την εξώπορτα, αλλά όταν την άνοιξε, δεν βρήκε κανέναν εκεί. Αυτή η φωνή την ακολουθούσε όπου κι αν πήγαινε, διατάζοντάς την να επιστρέψει στο σημείο συνάντησης, που πίστευε ότι ήταν ο δρόμος όπου είδε το UFO δύο φορές.

Η Maureen αποφάσισε τελικά να πάει ξανά εκεί, αλλά όχι μόνη της, ζήτησε από την Judith Magee να πάει μαζί της και ένας άλλος ερευνητής ο Paul Norman πήγε επίσης μαζί . Ωστόσο, τα περίεργα πράγματα άρχισαν όταν η Judith μόλις πρόλαβε να μπει στο αυτοκίνητο της Maureen. Όταν η Judith μπήκε στο αυτοκίνητο, ένιωσε αμέσως κάποιο ακατανόητο μυρμήγκιασμα στο σώμα της, σαν ελαφρά ηλεκτροσόκ.

Και τότε η Maureen δήλωσε ότι είδε ένα πλάσμα ντυμένο με στολή από φύλλα χρυσού να εμφανίζεται ανάμεσα στο κάθισμα του οδηγού και στο κάθισμα του συνοδηγού. Όταν τον είδε η Maureen είπε ότι ήταν τόσο φοβισμένη που ήθελε να πηδήξει από το αυτοκίνητο. Ωστόσο, δεν το έκανε, και μετά οδήγησαν στο μέρος όπου συνάντησε το UFO.

¨Φτάσαμε στο σημείο, σταματήσαμε, βγήκαμε έξω και αρχίσαμε να μιλάμε για το τελευταίο περιστατικό στο δρόμο, όταν ξαφνικά εκείνη (η Maureen) άρπαξε το χέρι μου και, δείχνοντας το αυτοκίνητό της, αναφώνησε: «Δεν τον βλέπεις;» είπε, ότι το πλάσμα πλησίαζε το αυτοκίνητό της και ότι ήταν στην πραγματικότητα τόσο κοντά που αν άπλωνα το χέρι μου θα μπορούσα να το αγγίξω. Είπε ότι τώρα στεκόταν σχεδόν δίπλα στον προβολέα, οπότε ζήτησα από τον Paul να βγει έξω και να περπατήσει γύρω από το αυτοκίνητο. Καθώς πλησίαζε στο σημείο όπου υποτίθεται ότι βρισκόταν η οντότητα, η Maureen είπε ότι πήγε πίσω. Η Maureen είπε τότε ότι το πλάσμα που έβλεπε μονο αυτη της έγνεψε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έπρεπε να το ακολουθήσει, αλλά εκείνη δήλωσε αποφασιστικά ότι δεν θα πήγαινε πουθενά. Μετά μπήκε στο αυτοκίνητο και έπιασε το τιμόνι με τα δύο χέρια», λέει η Judith.

Στη συνέχεια, η Maureen μπήκε σε ένα είδος έκστασης και είπε στην Judith και στον Paul ότι βλέπει ένα όραμα για το εσωτερικό του «εξωγήινου» σκάφους. Είπε ότι είδε ένα τεράστιο στρογγυλό δωμάτιο, χωρίς έπιπλα, αλλά με ένα μεγάλο αντικείμενο σε σχήμα μανιταριού στο κέντρο. Αυτό το αντικείμενο ταλαντευόταν ελαφρά σαν να ήταν φτιαγμένο από ζελέ και ήταν διακοσμημένο με "Ρωμαϊκές γραμμές που μοιάζουν με αριθμούς γύρω από το κάτω μέρος". Η Maureen είπε ότι τώρα περπατά στο δωμάτιο γύρω από αυτό το κεντρικό αντικείμενο, αλλά μετά ξαφνικά έπαθε κρίση πανικού:

Judith : "Έμοιαζε να κοιτάζει γύρω από το δωμάτιο σωματικά ηταν εδω αλλα πνευματικά μέσα στο σκάφος και εκείνη τη στιγμή ταράχτηκε πολύ, φωνάζοντας, «Δεν μπορώ να βγω έξω! Δεν υπάρχουν πόρτες και παράθυρα εδώ. Δεν μπορώ να βγω έξω!" Έβαλα το χέρι μου γύρω από τους ώμους της προσπαθώντας να την ηρεμήσω. Ήταν πολύ αναστατωμένη και αποφάσισα να κατευθύνω τις σκέψεις μου σε αυτήν την οντότητα· ένιωσα ότι η Maureen μπορεί να είχε νευρική κατάρρευση ή ακόμα και εγκεφαλικό. Ζήτησα νοερά από αυτό το πλάσμα να λυπηθεί το φτωχό κορίτσι και ξαφνικά η Maureen είπε: «Θέλει να κλείσω τα μάτια μου». Απάντησα ότι έπρεπε να το κάνει και σχεδόν αμέσως την ένιωσα να χαλαρώνει, σαν σε έκσταση.

Άρχισε πάλι να περιγράφει το εσωτερικό του σκάφους και πάλι ταράχτηκε όταν δεν είδε έξοδο από αυτό. Και μετά από λίγη ώρα "γύρισε κοντά μας" και ανάψαμε τα εσωτερικά φώτα του αυτοκινήτου και ρωτήσαμε αν θα ήθελε ένα φλιτζάνι τσάι από το θερμός μας. Έδωσα στη Maureen ένα φλιτζάνι τσάι ."

Μετά από αυτό, η Maureen έγινε πολύ πιο ήρεμη και σταδιακά επέστρεψε στο φυσιολογικό, αλλά ακόμα δεν κατάλαβε τι της είχε συμβεί. Η Judith πιστεύει ότι το πλάσμα, ως υπνωτιστής, είχε τον έλεγχο του μυαλού της Maureen με τη βοήθεια των ψυχικών του ικανοτήτων και των φωνητικών μηνυμάτων του. Γιατί το έκανε αυτό και γιατι; Κανείς δεν ξέρει. Τίποτα ασυνήθιστο δεν συνέβη στη Maureen ξανα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications