Μυστηριώδες πλάσμα ξεβράστηκε σε παραλία της Αυστραλίας

Κάτοικος της περιοχής ανακάλυψε ένα «εξωγήινο πλάσμα» όπως το αποκαλεί σε ένα σωρό με φύκια σε παραλία της Αυστραλίας και έμεινε έκπληκτος από το εύρημα, ρωτώντας τους πάντες τι θα μπορούσε να είναι.

Ένας κάτοικος του Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ονόματι Drew, βρισκόταν στην παραλία Μπόντι κάνοντας το συνηθισμένο πρωινό του τζόκινγκ με την κοπέλα του όταν έπεσε πάνω σε κάτι που δεν μπορούσε να εξηγήσει. Σύμφωνα με τον Drew, έχει ζήσει εδώ για πάνω από είκοσι χρόνια και έχει δει αρκετά θαλάσσια πλάσματα να ξεβράζονται στην ξηρά από τα κύματα, αλλά ΠΟΤΕ δεν έχει δει κάτι παρόμοιο μέχρι σήμερα.

"Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Έχει περίεργα χείλη που μοιάζουν σαν να του έκανε ένεση μπότοξ "θαλάσσιος πλαστικός χειρουργός". Και μέσα μπορείς να δεις ακόμα πιο περίεργα δόντια. Σκέφτηκα, "Τι αυτό;" Καρχαρίας? " Δεν είχαμε ιδέα τι ήταν. Μου φάνηκε σαν ένα εξωγήινο πλάσμα από τα βάθη του διαστήματος."

Το μέγεθος του πλάσματος δεν αναφέρεται. Την παραμονή της ημέρας που ο Drew βρήκε σε αυτό το πλάσμα, στο Σίδνεϊ έπεφτε δυνατή καταρρακτώδης βροχή. Και το περασμένο Σάββατο υπήρξε μια πολύ υψηλή παλίρροια και το νερό του ωκεανού έφτασε στον αυτοκινητόδρομο στην παραλία Bondi. Μάλλον όλα συνδέονται, λέει ο Drew, και είναι πιθανό ότι η παλίρροια έφερε μαζί του αυτό το πλάσμα, όπως και τόνους φυκιών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications