Ξεσπά κλαίγοντας η μητέρα της 15χρονης Φωτεινής: «Οι Ρομά της έκαναν πλύση εγκεφάλου»

«Οι Ρομά της έκαναν πλύση εγκεφάλου» (καλα σε αυτα ειναι μανουλες όλες οι μοχθηρες φυλές του Γιαχβε αλλα τι να πεις σε ένα υλιστικο κοσμό που δεν έχει ίδεα τι γίνεται μπροστα του? )..Η 15χρονη έβαζε μέικ απ στο σώμα και έλεγε ότι οι γονείς της την κακοποιούν...

«Η Φωτεινή που έφυγε από το σπίτι ήταν η Φωτεινή. Η Φωτεινή που γύρισε είναι ένα άλλο κορίτσι» λέει με παράπονο η μητέρα της 15χρονης μαθήτριας που είχε εξαφανιστεί από το Περιστέρι και εντοπίστηκε μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με δύο Ρομά στον Άγιο Παντελεήμονα.

«Είναι αλλαγμένη εμφανισιακά, δεν μας πλησίασε καθόλου, μας κοίταξε με παγωμένο βλέμμα. Δεν φορούσε τα ρούχα της, τα μαλλιά της ήταν βαμμένα και έλεγε ότι οι κοπέλες που ήταν μαζί της είναι ξαδέρφες της» είπε η μητέρα της 15χρονης στην κάμερα του Alpha.

Η νεαρή μαθήτρια, η οποία δηλώνει ότι ερωτεύτηκε τον 22χρονο Αλβανό που μένει σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι οι γονείς της την κακοποιούσαν γι αυτό αποφάσισε να φύγει. Ο 22χρονος τον οποίο γνώρισε μέσω Instagram, όχι μόνο την έπεισε να εγκαταλείψει το σπίτι της, αλλά την παρότρυνε να λέει ψέματα και να βάφει το σώμα της με μέικ απ προκειμένου να φαίνεται ότι έχει μώλωπες. Ο νεαρός ο οποίος συνελήφθη είναι παντρεμένος με παιδιά και είχε πάει την 15χρονη στον καταυλισμό, ενώ της έλεγε ότι την σύζυγό του την κρατάει μόνο για να του φέρνει λεφτά και να την… χτυπάει!

Μάλιστα, όπως περιγράφει η μητέρα της, η 15χρονη έλεγε στους καθηγητές της ότι οι γονείς της την κακοποιούν αλλά και ότι ο πατέρας της δέρνει την μητέρα του.

Με δάκρια στα μάτια, η μάνα της 15χρονης ξεσπά, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας επιρρίπτει ευθύνες στον γυμνασιάρχη ο οποίος δεν είχε ενημερώσει τους γονείς της

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications