Ο συγκλονιστικός αριθμός των εμβολιασμένων τενιστών που αποχωρούν από το Miami Open λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας

Μερικοί από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο καταρρέουν στο γήπεδο ή γίνονται πολύ αδύναμοι για να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα. Στο Miami Open, 15 πλήρως εμβολιασμένοι παίκτες αποχώρησαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, αφήνοντας τους θεατές σαστισμένους. Μερικά από τα φαβορί του κοινού έπρεπε να εγκαταλείψουν νωρίς τον διαγωνισμό, όπως η Ισπανίδα Paula Badosa και ο Ιταλός Jannik Sinner. Αποχώρησαν από τους προημιτελικούς αγώνες την ίδια μέρα.

Νωρίτερα, ο Ράφαελ Ναδάλ χρειάστηκε να φύγει από το γήπεδο για θεραπεία, αφού ένιωσε πόνο στο στήθος κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Τέιλορ Φριτς στον τελικό του Indian Wells. Μπόρεσε να συνεχίσει αλλά είχε σαφώς προβλήματα στην αναπνοή .

Και οι τρεις παίκτες υπέκυψαν στην εντολή εμβολιασμού (COVID-19) που επιβλήθηκε από το Australian Open το 2021. Η υγεία τους φέρεται να έχει επιδεινωθεί από τότε. Ήταν το Australian Open που απαγόρευσε σε καλά ενημερωμένους και μη εμβολιασμένους παίκτες να ασχοληθούν με το άθλημα. O Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμετώπισε πόλεμο επειδή επέλεξε να μην συμμετάσχει σε αυτό το αναγκαστικό πείραμα.

Ακόμη και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι κάτι δεν πάει καλα. Το Yahoo Sports δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Τι συμβαίνει»: Ο κόσμος του τένις άναψε μετά το μακελειό στο Μαϊάμι. Κατά τη διάρκεια του Miami Open, πέντε πλήρως εμβολιασμένοι άνδρες έπρεπε να αποσυρθούν από τον διαγωνισμό. Πρόκειται για τους Matt Moraing (Γερμανία), Holger Rune (Δανία), Jan-Lennard Struff (Γερμανία), Reilly Opelka (ΗΠΑ) και Sinner.

Υπήρχαν συνολικά 10 γυναίκες (επίσης πλήρως εμβολιασμένες) που έπρεπε να αποσυρθούν. Μεταξύ αυτών, Maryna Zanevska (Βέλγιο), Caroline Garcia (Γαλλία), Clara Tauson (Δανία), Dalma Galfi (Ουγγαρία), Anna Kalinskaya (Ρωσία), Karolina Muchova (Τσεχία), Katerina Siniakova (Τσεχία), Victoria Azarenka ( Λευκορωσία), Anhelina Kalinina (Ουκρανία) και Badosa.

Πλήρως εμβολιασμένοι ποδηλάτες και κολυμβητές καταρρέουν επίσης
Δεν είναι μόνο οι παίκτες του τένις που βιώνουν πόνο στο στήθος, μυοκαρδίτιδα, εγκεφαλικό επεισόδιο, συγκοπή και δύσπνοια μετά τη λήψη αυτών των εμβολίων. Το Tour de France, που καλύπτει 3.000 χιλιόμετρα, υποδέχεται τους καλύτερους ποδηλάτες στον κόσμο. Στα 118 χρόνια ιστορίας του, μόνο ένας ποδηλάτης έχει ξαφνικά καταρρεύσει στην πορεία για λόγους υγείας.

Το 2022 όλα αυτά άλλαξαν, καθώς τρεις επαγγελματίες ποδηλάτες υπέστησαν ξαφνικά καρδιακή κατάρρευση. Δύο από τους ποδηλάτες έχασαν τη ζωή τους. Ο πρώτος που επλήγη θανάσιμα ήταν ο John Paul (Σκωτία), ο οποίος πέθανε στις 9 Μαρτίου 2022. Αφού έγινε πρωταθλητής στο σπριντ το 2011, ο Paul εκπροσώπησε τη Σκωτία στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας το 2010 και το 2014. Ο δεύτερος επαγγελματίας ποδηλάτης που επλήγη ήταν ο Cedric Baekeland (Βέλγιο).

Παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο στήθος μετά την προπόνηση με την ομάδα του στο ισπανικό νησί Μαγιόρκα. Συνταξιοδοτήθηκε στις 14 Μαρτίου 2022 σε ηλικία 28 ετών. Το τρίτο αγώνισμα που πεφτουν σαν κοτοπουλα ήταν αυτο του Sonny Colbrelli, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο αφού διέσχισε τη γραμμή τερματισμού του Volta a Catalunya στην Ισπανία. Ο Ιταλός ποδηλάτης σώθηκε με απινιδωτή αλλά μπορεί να μην ξαναπαίξει ποτέ λόγω μόνιμης καρδιαγγειακής βλάβης.

Ανάλογη τύχη είχε και ένας 23χρονος Ρουμάνος αθλητής της υδατοσφαίρισης. Κατά τη διάρκεια ενός live αγώνα, ο Αντρέι Ντράγκιτσι βγήκε ξαφνικά από την πισίνα και υπέστη ανακοπή καρδιάς. Όλες οι προσπάθειες ανάνηψης απέτυχαν και μια ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η επίσημη αφήγηση του COVID διαλύεται επειδή πολλοί εμβολιασμένοι περνούν από την κόλαση. Οι υγιείς νέοι καταρρέουν με εμφράγματα γιατί το λεγόμενο εμβόλιο προκαλεί θρόμβους αίματος και φλεγμονή της καρδιάς αλλα οι διεθνές συμμορίτες της γνωστής ράτσας πιέζουν να λάβουν την τέταρτη δόση όλοι και σύντομα την πέμπτη δόση ενός προφανώς αποτυχημένου και επικίνδυνου προγράμματος εμβολίων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications