Η Μεγάλη Επαναφορά βρίσκεται σε εξέλιξη: Ο Πρόεδρος του «Ιδρύματος» Ροκφέλερ ανακοινώνει ότι έρχεται μια παγκόσμια «διατροφική κρίση»

Ο Πρόεδρος του στης εγκληματικής οργάνωσης που ονομαζουν Ίδρυμα Ροκφέλερ, Ρατζίβ Σαχ, ανακοίνωσε στην τηλεόραση του Bloomberg ότι διαφαίνεται μια «μαζική και άμεση επισιτιστική κρίση» δηλαδή την σχεδιάζουν όπως με το ρεύμα πρώτα την εκαναν ιδιωτική εταιρία και μετα αύξησαν ρεύμα κατα το δοκούν .

Ο Σαχ προώθησε αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα χρονοδιάγραμμα για την επόμενη παγκόσμια επισιτιστική κρίση που θα μπορούσε να ξεκινήσει «μέσα στους επόμενους έξι μήνες».

Είπε ότι οι διακοπές στην παγκόσμια προμήθεια λιπασμάτων που προκλήθηκαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία θα είχαν «ακόμη χειρότερο» αντίκτυπο στην κρίση, μειώνοντας δραστικά τις αποδόσεις των καλλιεργειών σε όλο τον κόσμο.

Το ίδρυμα έχει απόψεις στενά ευθυγραμμισμένες με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), υποστηρίζοντας μια «παγκόσμια επαναφορά».

Ο ιδρυτής του WEF, Klaus Schwab, δήλωσε στις αρχές του 2020, μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας του ιού ότι «Η πανδημία αντιπροσωπεύει ένα σπάνιο αλλά στενό παράθυρο ευκαιρίας να σκεφτούμε, να φανταστούμε ξανά και να επαναφέρουμε τον κόσμο μας για να δημιουργήσουμε ένα πιο υγιές μέλλον».

Ενώ ο Schwab και άλλες παγκόσμιες συμμορίες τους ζητούσαν για παγκόσμια επαναφορά πολύ πριν την Ουκρανία τωρα τα ρίχνουν ολα εκεί .Το σημείωμα του Farley που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του WEF με τίτλο «Πώς να ανακαλύψουμε εκ νέου τα συστήματα διατροφής μας για έναν κόσμο μετά τον COVID-19» περιγράφει την ανάγκη «επανασχεδιασμού των αλυσίδων εφοδιασμού με γνώμονα τη διατροφή και την ανθρώπινη υγεία» ως συνήθως ο διάβολος εμφανίζεται ως άγγελος οταν μιλάνε για υγειά αυτοι οι συμμορίτες εννοούν το ακριβώς αντίθετο.

Ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Πρωτοβουλίας Τροφίμων του Ιδρύματος Ροκφέλερ, Ρόι Στάινερ, δήλωσε πρόσφατα ότι «ο κόσμος ξοδεύει πάρα πολλά σε τρόφιμα που είναι κακό για τους ανθρώπους και κακό για τον πλανήτη».

Οχι μονο ειναι εισβολείς αλλα συμπεριφερονται και ως εισβολείς τωρα θεωρούν τον Πλανήτη ιδιοκτησία τους και της μάζες που δεν ανήκουν σε δίκες τους φυλές παράσιτα (κάτι δικά μας!) καθώς οι πολλοι αδυνατούν να καταλάβουν το μέγεθος της συνωμοσίας και να συνδέσουν τα γεγονότα βλέπουν μονο την επιφάνεια, και δεν αναρωτήθηκε κάνεις τι ακριβώς εννοούσαν με το παρακλάδι τους τον κομμουνισμό που αυτοαποκαλούνταν "επαναστάτες",δηλαδή ενώ ειναι μπροστά τους όλα οι μάζες αδυνατούν να καταλάβουν τι γίνεται, πλακα έχουν κάποιοι ερευνητες οπως αυτοαποκαλούνται που η ερευνά τους περιορίζεται στο τι λενε οι φωνές απο εδω και απο εκεί και οχι τα γεγονότα ...

Το χρονοδιάγραμμα του Shah για την επόμενη επισιτιστική κρίση είναι μια κατηγορηματική προειδοποίηση ότι το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο χρησιμοποιεί γεγονότα όπως πανδημίες και πόλεμος ως μια τέλεια ευκαιρία για να εφαρμόσει το σχέδιό του για την έναρξη του μετασχηματισμού του συστήματος εφοδιασμού τροφίμων.

Με τους μήνες, το κρέας γίνεται όλο και πιο αποκλειστικό προϊόν. Η μεγάλη επαναφορά βρίσκεται σε εξέλιξη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications