Επαφή με έναν ξανθό εξωγήινο στο Μεξικό και μια μυστηριώδη σπηλιά

Αυτή η ιστορία συνέβη στο Μεξικό με έναν συνηθισμένο ντόπιο φωτογράφο, που είχε επαφή με τους εξωγήινους ανθρωπινής μορφής (γνωστοί και ως θεοί στην αρχαιότητα η αλλιώς οι δήθεν "κακοί" (για δογματικούς χριστιανούς ) υποχθόνιοι !

Τον Ιανουάριο του 1981, ο φωτογράφος Carlos Diaz , με ανάθεση από το περιοδικό του, ήταν καθ' οδόν για να συναντήσει έναν δημοσιογράφο στο Ajusco Park, κοντά στην Πόλη του Μεξικού. Ο Diaz έφτασε νωρίς για τη συνάντηση, οπότε πάρκαρε το αυτοκίνητό του και περίμενε υπομονετικά να έρθει ο δημοσιογράφος. Πέρασαν τα λεπτά, ο δημοσιογράφος εξακολουθούσε να μην είχε πάει στην συνάντηση, και ο ανυπόμονος Diaz κάθισε στο αυτοκίνητό του και κοίταξε έξω από το παράθυρο, αναρωτούμενος πότε θα εμφανιζόταν επιτέλους.

Τότε ήταν που παρατήρησε στον ουρανό ένα φωτεινό πορτοκαλί αντικείμενο σε σχήμα οβάλ που εμφανίστηκε από μια κοντινή κοιλάδα, το οποίο στη συνέχεια πέταξε μέχρι το αυτοκίνητό του και αιωρήθηκε ακριβώς από πάνω του. Ο Diaz είχε όλο τον φωτογραφικό εξοπλισμό ήδη έτοιμο για δουλειά,προσπάθησε αμέσως να φωτογραφίζει αυτό το UFO, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει ούτε μια κανονική φωτογραφία, γιατί ξαφνικά ολόκληρο το αυτοκίνητό του άρχισε να τρέμει. Στη συνέχεια ο Diaz βγήκε από το αυτοκίνητο και συνέχισε τις προσπάθειές του να κινηματογραφήσει το UFO. Μόλις όμως τράβηξε μερικές φωτογραφίες,η μυστηριώδης πορτοκαλί μπάλα ανέβηκε ψηλά στον ουρανό και εξαφανίστηκε, αφήνοντας την Diaz σε αμηχανία και μεγάλη έκπληξη.

Ωστόσο, αυτή ήταν μόνο. Μετά από αυτό το περιστατικό, του έγινε εμμονή. Κατά καιρούς,σκεφτόταν το πορτοκαλί UFO που πετούσε πάνω από το αυτοκίνητό του, και πήγαινε επανειλημμένα σε εκείνο το μέρος την ίδια ώρα για να δει ξανά το UFO. Αλλά περνούσαν οι μήνες, και δεν παρατήρησε τίποτα άλλο ασυνήθιστο.

Έφτασε ο Μάρτιος του 1981 και ο Diaz πήγε ξανα στο σημείο, ελπίζοντας να το ξαναδεί. Και όταν έφτασε, σύντομα παρατήρησε μια παράξενη κίτρινη λάμψη, που φαινόταν καθαρά στον ουρανό στη βροχή και την ομίχλη. Η Diaz βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να πλησιάζει τη λάμψη, η οποία σύντομα μετατράπηκε στο γνώριμο πορτοκαλί UFO.

Το UFO φαινόταν να περίμενε τον Diaz και όταν πλησίασε, το αντικείμενο κατέβηκε σε ύψος πολύ και τώρα ο άντρας μπορούσε να το δει καλύτερα. Θα περιέγραφε το UFO ως «σε σχήμα θόλου με έναν λείο δακτύλιο στο κέντρο και καλυμμένο με πολλά ημισφαίρια, το καθένα περίπου ένα μέτρο σε διάμετρο».

Κοιτάζοντας με έκπληξη το εξωγήινο σκάφος, ο Diaz ένιωσε σαν να τον πλησίασε κάποιος από πίσω και τύλιξε τα χέρια του σφιχτά γύρω του και μετά λιποθύμησε. Ξυπνώντας μετά από λίγο, βρήκε τα ρούχα του εντελώς στεγνά, παρά το γεγονός ότι είχαν προηγουμένως μουσκευτεί με το νερό της βροχής και το μυστηριώδες UFO είχε εξαφανιστεί.

Ταραγμένος, επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και ξαφνικά είδε ένα άλλο αυτοκίνητο δίπλα του, από το οποίο βγήκε ένας ψηλός, ξανθός άντρας. Είπε στην Diaz ότι αν θέλει να δει κάτι άλλο «ενδιαφέρον», ας έρθει αύριο. Ο Diaz έκανε ακριβώς αυτό, και την επόμενη μέρα την ίδια ώρα πήγε ξανά εκεί. Ο ξανθός ξένος τον περίμενε και αμέσως άρχισε να λέει ότι ήταν αυτός που τον συνέλαβε χθες και ότι ήταν ο πιλότος του πορτοκαλί UFO.

Επιπλέον, του ανακοίνωσε ότι θα θυμόταν σταδιακά όλα τα γεγονότα μόνος του και ότι αυτό θα άλλαζε τη ζωή του για πάντα. Τότε ο ξανθός άντρας πήγε στο δάσος και εξαφανίστηκε, και ο Diaz παρέμεινε κοντά στο αυτοκίνητό του, νιώθοντας ταυτόχρονα μοναξιά και έντονο φόβο.

Τους επόμενους μήνες, η μνήμη του άρχισε να «φανερώνει» κάποιες αναμνήσεις από το τι του συνέβη αφού τον πήρε ο εξωγήινος. Θυμήθηκε ότι κάποια στιγμή ένα UFO τον πλησίασε πολύ κοντά και φάνηκε να «συγχωνεύεται» με αυτό το αντικείμενο.

Μετά κατέληξε σε μια μυστηριώδη σπηλιά: "Ήταν γεμάτο σταλαγμίτες, μερικοί από τους οποίους ήταν σκαλισμένοι με σχέδια που έμοιαζαν με γλυπτά. Είδα πολλούς ανθρώπους στη σπηλιά. Στη συνέχεια, μια ανθρωποειδή οντότητα με ξανθά μαλλιά εμφανίστηκε κοντά και με οδήγησε σε μια άλλη σπηλιά που περιείχε επτά φωτεινές σφαίρες σε σχήμα αυγού». Ο Diaz έλαβε εντολή να μπει σε ένα από αυτά τα βασίλεια και μετά τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο σουρεαλιστικά γιατί μετά κατέληξε σε κάποιο παράξενο δάσος. "Μπορούσα να δω κάθε λεπτομέρεια αυτού του δάσους, σαν να περπατούσα μέσα από αυτό. Δεν μπορούσα να αγγίξω τίποτα, αλλά ένιωθα τη θερμοκρασία και την υγρασία του. Έβλεπα και νιώθω τα πάντα, αλλά σωματικά δεν ήμουν εκεί."

Στη συνέχεια επέστρεψε στην αρχική σπηλιά και μετά επέστρεψε στο αυτοκίνητό του, οπότε ο ξανθός εξωγήινος του είπε ότι τώρα είχε λάβει κάποια μυστηριώδη γνώση και μετά έφυγε.

Μετά από αυτό, ο Diaz ισχυρίστηκε ότι αυτές οι οντότητες άρχισαν να έρχονται συχνά σε επαφή μαζί του και ότι επανειλημμένα έμπαινε στις εν λόγω σφαίρες, ταξιδεύοντας μέσα από αυτές σε όλη τη Γη και ακόμη και με τον καιρό, οι Εξωγήινοι του δίδαξαν ότι όλα είναι αλληλένδετα .

Όταν η ιστορία των συναντήσεων της Diaz με εξωγήινους κυκλοφόρησε στον Τύπο, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις φωτογραφίες UFO που πήρε, αυτές οι φωτογραφίες υποβλήθηκαν σε προσεκτική ανάλυση και επαλήθευση, και πολλοί Μεξικανοί ερευνητες ισχυρίστηκαν ότι οι φωτογραφίες του είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία των εξωγήινων. Αυτές οι εικόνες πέρασαν επίσης από διάφορες αναλύσεις, οι οποίες απλώς επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητά τους. Ο καθηγητής Victor Quesada από το Πολυτεχνικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου του Μεξικού ήταν ένας από αυτούς που μελέτησαν αυτές τις φωτογραφίες:

"Σοκαριστήκαμε όταν διαπιστώσαμε ότι το φάσμα του φωτός από το αντικείμενο ήταν διαφορετικό από οτιδήποτε είχαμε δει ποτέ, παραβίαζε όλες τις προηγούμενες παραμέτρους και δεν ταίριαζε με τίποτα στις τράπεζες δεδομένων μας. Το φως ήταν ασυνήθιστα φωτεινό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, η διάμετρος του αντικειμένου είναι μεταξύ 30 και 50 μέτρων".

Δύο από τις εικόνες UFO του Carlos Diaz:

Αυτές οι φωτογραφίες έχουν προφανώς εξεταστεί και από άλλους ειδικούς, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του Δρ Robert Nathan του Εργαστηρίου Jet Propulsion της NASA στην Καλιφόρνια, ο οποίος επίσης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν γνήσιες.

Στο μεταξύ, έγινε πολύς λόγος για την αξιοπιστία του Diaz ως αυτόπτη μάρτυρα και για το πώς φαινόταν σε όλους πολύ ειλικρινής, ξεκάθαρος και αληθοφανής μάρτυρας των γεγονότων που περιγράφει. Ένας ερευνητής UFO και καθηγητής ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, ο John Mack, είπε για την Diaz:

"Από όλους τους έμπειρους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί, είναι ο Carlos Diaz που φαίνεται να έχει αναπτύξει τη βαθύτερη κατανόηση του διασυνδεδεμένου ιστού της φύσης. Η εμπειρία του Diaz από την επικοινωνία με ζωντανά όντα είναι τόσο ισχυρή που φαίνεται να έχει κυριολεκτικά γίνει αυτό που περιγράφει. Ο Carlos Case Diaz είναι η πιο σημαντική περίπτωση τεκμηριωμένης ανθρώπινης επαφής με εξωγήινους που έχει συμβεί στη σύγχρονη εποχή "

Τα επόμενα χρόνια, ο Diaz συνέχισε να επιμένει στην πραγματικότητα των φωτογραφιών και των εμπειριών του, αποκαλώντας τον εαυτό του αγγελιοφόρο που εργάζεται για να σώσει τη Γη από την αναπόφευκτη καταστροφή που οι εξωγήινοι του είπαν .

Κάκος αγωνίζεται καθώς τότε θα γίνει η μεγαλη επαναφορά της Γης για μια νεα χρυση εποχη χωρις μοχθηρές και βάρβαρες φυλές των ερπετών τα έχουμε πει σε αλλα post "οι αφελείς κάτοικοι της επιφάνειας", τα "χρονικά " κτλ κτλ .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications