Ο Fauci ορίζει ότι το CDC πρέπει να είναι πάνω από την εξουσία των δικαστηρίων (!)

Ο Άντονι Φάουτσι βγήκε από μασονικό λαγούμι του την Πέμπτη σε μια αόρατη εμφάνιση στο ξεκαρδιστικό CNN+ που σύντομα θα κλείσει για να δηλώσει ότι το CDC και οι επιστημονικοί «ειδικοί» όπως αυτός θα πρέπει να είναι πάνω από τη δικαιοδοσία των δικαστηρίων.

Ο Fauci πρότεινε ότι ένας ομοσπονδιακός δικαστής που απέρριψε την εντολή της μάσκας ως «παράνομη» δεν θα έπρεπε να έχει την εξουσία να το κάνει.

Ο Fauci δήλωσε ότι «είναι έκπληκτος και απογοητευμένος», προσθέτοντας ότι «αυτά τα είδη πραγμάτων εμπίπτουν πραγματικά στην αρμοδιότητα του CDC. Αυτό είναι πρόβλημα δημόσιας υγείας».

«Το να μπαίνει ένα δικαστήριο και να παρεμβαίνει σε αυτό είναι πραγματικά ατυχές. Είναι ατυχές γιατί αντίκειται στις αρχές της δημόσιας υγείας», είπε ο Fauci.

"Και μας ανησυχεί αυτό, το γεγονός ότι τα δικαστήρια εμπλέκονται σε πράγματα που αποτελούν αναμφισβήτητα απόφαση για τη δημόσια υγεία", είπε ο Fauci, λέγοντας ότι "Αυτό είναι ένα CDC θέμα.". Δεν θα έπρεπε να είναι νομικό πρόβλημα".Δήλωσε επίσης ότι θα ήταν "απόλυτα λογικό" το CDC να συνεχίσει να επεκτείνει την εντολή της μάσκας επ' αόριστον.

Αυτα γινονται οταν μη εκλεγμένοι συμμορίτες της γνωστής φυλής όπως ο Fauci ειναι σε θέσεις εξουσίας με ορδές goim απο κατω να εκτέλουν εντολές τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications