Απαγόρευσαν σε ένα πράγμα που παριστάνει τον  δάσκαλο να διδάσκει παιδιά κάτω των έξι ετών επειδή τον βρίσκουν «τρομακτικό»

Το παράξενο ειναι ότι αυτός ο ανώμαλος ειναι δάσκαλος ! τουλάχιστον αυτός το δείχνει ενώ κάποιοι άλλοι ειναι ανώμαλοι στα κρυφά...

Αυτό το πράγμα ονομάζεται Sylvain Helaine εργάζεται ως δάσκαλος για περισσότερα από δέκα χρόνια, αλλά τώρα δυσκολεύεται λόγω του τατουάζ και των τροποποιήσεων του σώματος με την πάροδο του χρόνου.

Ολόκληρο το πρόσωπό του, η γλώσσα, ακόμη και τα μάτια του έχουν τατουάζ και έχουν διαφορετικό χρώμα από το συνηθισμένο. Ήταν γνωστός ως «ο πιο τρομακτικός δάσκαλος στον κόσμο» αν και περιγράφει τον εαυτό του ως «ο δάσκαλος σχολείου με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο» και εκτός από δάσκαλος είναι μοντέλο και ηθοποιός.

Πρόσφατα όμως το σχολείο όπου εργάζεται του απαγόρευσε να διδάσκει στα μικρά, αφού ένα εξάχρονο αγόρι τον είδε σε εφιάλτη και το είπε στους γονείς του.

Διαμαρτυρήθηκαν στο σχολείο και το κέντρο πήρε το μέτρο να του επιτρέψει να διδάσκει μόνο τους μεγαλύτερους μαθητές,θεωρεί θετικό ότι τα πιτσιρίκια λαμβάνουν μαθήματα από κάποιον τόσο διαφορετικό (!)

«Τα παιδιά που με βλέπουν μαθαίνουν να ανέχονται τους άλλους. Όταν είναι ενήλικες, είναι λιγότερο πιθανό να είναι ρατσιστές ή ομοφοβικοί και δεν θα βλέπουν τα άτομα με αναπηρία σαν να είναι κάτι από τσίρκο», λέει.

Έτσι έτσι ! να λες για ποιους δουλεύεις, για αυτό σε έχουν δάσκαλο για να μαγαρίζεις συνειδήσεις ψυχακία! να μην ειναι ρατσιστές ε? να λέτε και ευχαριστώ που εκατομμύρια δεν έχουν καταλάβει τίποτα στο επίπεδο που τους έχετε ρίξει ενώ όλα ειναι μπροστά τους και έχουν φτάσει σε σημείο να ελέγχονται σαν ρομπότ με λέξεις και φράσεις κλειδιά τα τσιπακια τους μάραναν κάποιους όταν για παράδειγμα σε πολλούς αρκεί να πεις ενα "θεωρίες συνωμοσίας" για να θεωρήσουν μια πληροφορία ή ενα γεγονός ως ανύπαρκτο λέγοντας άπλα το θεωρίες συνωμοσίας ειναι σαν να τους πατάς το κουμπί delete πιο ελεγχόμενοι δεν γίνεται .... !

Προχθές μίλησα με μια του Πανεπιστημίου και έπαθα σοκ για την άγνοια που έχει σε στοιχειώδες θέματα , και όταν ρωτήθηκε αν ξέρει πότε και γιατί έβγαλαν η λέξη ρατσιστής, δεν ήξερε, αφου δεν ξέρεις πως ξέρεις ότι ειναι κακό? ηταν λες και μιλούσες με 10 χρόνων παιδί(!) αυτό δεν ειναι το σπηλαίου του Πλάτωνα αλλα ο ορισμός του σκοταδισμού τύφλα να εχει ο μεσαίωνας, και αυτοί ειναι χειρότεροι αφού στο μεσαίωνα δεν ειχαν πρόσβαση σε πληροφορίες εκτός απο βιβλία ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications