Μια φορά έγινε η στραβή για τους δημοκράτες με τον Τραμπ :«Άνετη επικράτηση Μακρόν» γράφουν

Η Μαρίν Λεπέν, που βελτίωσε τα ποσοστά της σε σχέση με το 2017, αλλά και πάλι έμεινε μακριά από τον στόχο της, παραδέχτηκε την ήττα της υποστηρίζοντας ωστόσο ότι το αποτέλεσμα είναι μια «νίκη» για το πολιτικό κίνημά της.

«Η βούλησή μας να υπερασπιστούμε τους Γάλλους» ενδυναμώθηκε, είπε η Λεπέν, σημειώνοντας ότι «θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά της πολιτικής του (Εμανουέλ) Μακρόν και της μετανάστευσης».

Η Λεπέν πρόσθεσε ότι «Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει ακόμα», με το βλέμμα στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου για τις οποίες είπε ότι «υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εξασφαλίσει ο Μακρόν την πλειοψηφία και στο κοινοβούλιο και πρέπει να αγωνιστούμε για να μην το επιτύχει».

Η ίδια η Μαρίν Λεπέν προέβη στις πρώτες της δημόσιες δηλώσεις, σχολιάζοντας: «Με περισσότερο από το 43% των ψήφων, το αποψινό αποτέλεσμα αντιπροσωπεύει από μόνο του μια ηχηρή νίκη».

Η Λεπέν πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της στη γαλλική πολιτική, παρότι είχε δηλώσει προηγουμένως ότι μπορεί να εγκατέλειπε την πολιτική, εάν έχανε. Επεσήμανε, επίσης, ότι σέβεται και αναγνωρίζει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η Γαλλία ειναι η πρώτη χωρα στην Ευρώπη που έπεσε στα μοχθηρά χεριά των συμμοριτών με την λεγόμενη "Γαλλική" επανάσταση που μονο Γαλλική δεν ηταν .

Η Μαρίν Λεπέν προφανώς ειναι στο κόσμο της (όπως εκατομμυρία άλλοι) , και δεν ειπε τίποτα ούτε για τα ψέματα που έλεγαν ότι είχε "φάει" λεφτά πριν 10 χρόνια και το θυμήθηκαν πριν τις εκλογές για να μην ξανα λένε τα ίδια ότι ειναι κακία ναζι φασίστρια?

Και έτσι οι μάζες νομιζουν στα αλήθεια πως ζουν σε "δημοκρατία" οχι μονο στην Γαλλία αλλα και στην Ελλάδα που οι ίδιοι συμμορίτες έχουν φτάσει στο σημείο να ελέγχουν ακομα και τι θα διαβάζουν οι μάζες στο ίντερνετ και να κανουν πολεμο σε ελάχιστες ανεξάρτητες σελίδες με κάθε τρόπο, λαος που ακόμα και στην εποχη του ίντερνετ δεν βλέπει τίποτα το παράξενο και πατάει like σε σελίδες συμμοριτών ειναι άξιος της μοίρας του και η μοίρα του δεν ειναι μια ζωή όπως νομίζει αλλά 1000 χρονιά και πως οι συμμορίτες δρουν ως αρπαγείς ψυχών με το να εκφυλίζουν το πνέυμα, το πως γίνεται αυτό το είδαμε και στην πράξη (αλλα δεν ειναι του παρόντος )...

Αλλά διαπιστωθεί ότι ο μέσος θνητός έχει τόσο πολύ περιορισμένη αντίληψη και νοημοσύνη που δεν έχει νόημα ούτε να τους εξηγείς, να γιατί ακομα και στην εποχή του ίντερνετ συνέχισαν να ζουν μέσα στην άγνοια διότι εξ αρχής ηταν ετσι ως πνεύματα δηλαδή κατώτερα , τι να κάτσεις να εξηγήσεις σε άτομα τα οποία διαβάζουν πρωτο θέμα Lifo και όλος ο κόσμος του ειναι μονο να έχουν να φάνε σαν τα ζώα? προφανώς τα ίδια θνητά πνεύματα ήσαν και στην αρχαία Ελλάδα γιαυτό απαγορευόταν να ακόμα και μιλάς σε αυτούς για θέματα μυστικισμού οχι μονο ειναι σαν μιλας σε τοιχο αλλα δεν ειναι και δικαίο, διότι πρέπει να κανουν αγώνα να για να ανεβαίνουν πνευματικά και οχι έτοιμο φαγητό στο πιάτο, όσα βιβλία και να διαβάστε κάποιοι ή ακομα και τι έλεγαν οι αρχαίοι μύστες δεν πρόκειται να ανεβείτε σκαλοπάτια αν προηγούμενος δεν μπορείτε να ξεχωρίστε το κάλο απο το κακό στην πράξη ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications