Ο Τραμπ  χλευάζει το CNN+  των συμμοριτών  κλείνει μετά από ένα μήνα κυκλοφορίας: Δεν υπήρχαν συνδρομητές, ήταν μια έρημος

Το "υπερδημοκρατικό" μέσο αποβλάκωσης CNN θα κλείσει την υπηρεσία ροής ειδήσεων, CNN+, στις 30 Απριλίου, μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του. Σύμφωνα με το κανάλι, οι συνδρομητές «θα λάβουν αναλογικές επιστροφές των τελών που έχουν καταβάλει».

Αυτός που χάρηκε για την αποτυχία του CNN + ήταν ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ (και οχι μονο), ο οποίος είπε σε δήλωση που έστειλε μέσω email στους συνδρομητές των δικτύων του: «Συγχαρητήρια στο CNN + για την απόφασή σας να ΚΛΕΙΣΕΤΕ αμέσως λόγω έλλειψης βαθμολογιών και τηλεθεατών σε οποιαδήποτε τρόπος, όψη ή μορφή».

Το CNN+ κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου με μια βιβλιοθήκη εκπομπών και ντοκιμαντέρ (σαν αυτα τα κομμουνιστικα της Μηχανής του Χρόνου) που δεν θα εμφανίζονταν στο τηλεοπτικό δίκτυο, καθώς και με ζωντανό πρόγραμμα διαφορετικό, με αρκετούς παρουσιαστές από άλλα δίκτυα τους μαζικης αποβλάκωσης, όπως ο Chris Wallace του Fox News και της Kasie Hunt του NBC News.

«Δεν υπήρχαν χρήστες, ήταν σαν μια άδεια έρημος παρά το γεγονός ότι ξόδεψε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια και προσέλαβε τον Chris Wallace, έναν άνθρωπο με χαμηλά προσόντα, έναν άνθρωπο που προσπάθησε τόσο σκληρά να είναι σαν τον πατέρα του, Mike, αλλά του λείπει το ταλέντο και τα πάντα. πρέπει να είσαι αστέρι», είπε ο Τραμπ εναντίον του πρώην δημοσιογράφου του Fox που πέρασε στο πλευρό των Δημοκρατικών ΜΜΕ.

"Σε κάθε περίπτωση, είναι απλώς ένα ακόμη κομμάτι του CNN και των Fake News για το οποίο δεν χρειάζεται να ανησυχούμε πια! ".

Σύμφωνα με το CNN News, η υπηρεσία καταργήθηκε επειδή «το όραμα της προηγούμενης ομάδας διαχείρισης για το CNN+ έρχεται σε αντίθεση με το σχέδιο του Διευθύνοντος Συμβούλου της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, να στεγάσει όλες τις επωνυμίες της εταιρείας σε μια ενιαία υπηρεσία ροής, η οποία θα είναι το Discovery+».

Αυτό είναι ψευδές, τα δημοκρατικά goim των συμμοριτών ακομα και σε αυτό ψέματα λένε καθώς η συγχώνευση είχε συμφωνηθεί από το 2021 και από τότε, τα στελέχη της Discovery είχαν ήδη αρχίσει να σκιαγραφούν τη νέα δομή της εταιρείας, η οποία σχεδίασε ένα CNN+ ανεξάρτητο από το Discovery+.

Η πραγματικότητα είναι ότι το CNN+ απέκτησε μόνο 150.000 συνδρομητές από την έναρξή του, όταν περίμεναν να έχουν τουλάχιστον 300.000 πρόβατα.

Να σημειωθεί πως οι έγκυρες πήγες τέτοιου τύπου των συμμοριτών στην Ελλάδα ειναι όλες στην πρώτη θέση με εναν λαό που δεν καταλαβαίνει καν σε ποιους πατάει like, απο το 2014 δεν έχει αλλάξει τίποτα , για την ιστορια ετσι και έφευγαν όλοι απο δεκάδες έγκυρες πήγες τους η "πανδημία" θα είχε σταματήσει πολύ πιο νωρίς ! αλλα με τετοιο λαό που δείχνει πόσο πρόβατο ειναι ακομα και στο ίντερνετ θα κάνουν ολο και χειρότερα.. για να καταλάβει κάνεις το μέγεθος της ηλιθιότητας των πολλών βάζουμε δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα μονο απο τα πολλά καθε μέρα : η άλλη πήγε σε σελίδα συμμοριτών και κατηγορουσε τον άναρχο-συμμορίτη σε αυτήν ως αναξιόπιστο και μετα έβαζε post αποχαύνωσης απο άλλη σελίδα τους την LIFO που οχι μονο ανήκει στην ίδια συμμορία αλλα εκεί ηταν ο ίδιος συμμορίτης που κατηγορουσε προηγούμενος στην αλλη ιντερτικη συμμορια τους (!), επίσης μια άλλη "πατριώτισσα" (τύπου Νεοέλληνες) με ελληνικές σημαίες στο προφίλ της έλεγε κατα των κομμουνιστών και έβαζε στο προφίλ της ιστορικά ψέματα απο κομμουνιστες και ελληνόφωνους απο το katiousa.gr,καλα δεν καταλαβαίνει ότι ειναι σελίδα ελληνόφωνων? όταν γραφει μονο κατα των "κακών ναζι" και υμνεί κομμουνιστες τι ειναι ανεξάρτητη? από εκεί και πέρα τι να πεις? μιλάμε για κατάντια, πολλοι στο ίντερνετ εχουν συμπεριφορά και αντίληψη σαν 5 χρόνων παιδιού, καθόλου απίθανο αυτή να παντρευτεί ελληνόφωνο σημιτικης ράτσας ως Έλληνα ταχα απόγονο αρχαίων για να βγάλει και να μεγαλώσει επίσης ελληνόφωνο και μετα θα λέει για ανθέλληνες σαν αυτους που γέννησε και η ίδια επειδή νομιζει οτι ειναι "ιδελογια" ο κομμουνισμός ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications