Το ανακοίνωσαν και επίσημα οι «ειδικοί»: «Τον Ιούνιο έρχονται νέα εμβόλια – Αυτά θα κάνετε κάθε χρόνο»

Ο κορωνοϊός δεν έχει τελειώσει και τα μέτρα άρθηκαν απλώς… για να πάρουν μια ανάσα οι πολίτες ενόψει του φθινοπώρου, αυτό καταλαβαίνει κάποιος από τις δηλώσεις που έκανε ο παθολόγος- κλινικός Φαρμακολόγος, Αναστάσιος Σπαντιδέας (νέο φρούτο δόξα τον Γιαχβέ έχει γεμίσει η Γη μοχθηρούς αυτά γίνονται με τις αιμομιξίες ).

Ο "καθηγητής"είπε ότι ο ιός βρίσκεται ακόμα εδώ και δεν δείχνει τάσεις να μας εγκαταλείψει παρά το γεγονός ότι διατρέχουμε το τρίτο έτος της πανδημίας, ενώ μίλησε για τα νέα εμβόλια τα οποία έρχονται,

«Ήδη βρίσκονται δρομολογημένα νέα εμβόλια τα οποία περιλαμβάνουν και τις 4 σημαντικές μεταλλάξεις και πιθανότατα όποια άλλη εμφανιστεί στο μέλλον. Τα καινούρια εμβόλια που τρέχουν αυτή τη στιγμή τις κλινικές μελέτες και πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματά τους θα τα έχουμε μέσα στο καλοκαίρι- πιθανότατα και μέσα στον Ιούνιο- θα είναι διαθέσιμα από τη νέα χρονιά, θα καλύπτουν πολύ μεγαλύτερο φάσμα μεταλλάξεων και σαφώς θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια δράσεως» σημείωσε χαρακτηριστικά (οχι δεν έχει καμιά σχέση με το Γκέιτς αυτός δεν έλεγε οτι ετοιμάζουν νεα εμβόλια? αλλα αυτα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" δηλαδή αλήθεια ).

Νέα φάση της πανδημίας (πανδημία χωρίς να πεθαίνουν στους δρόμους και στα σπίτια τους ασχέτου ηλικίας όπως στην πανούκλα δεν υφίσταται )

Παράλληλα, ανέφερε ότι φαίνεται ότι η πανδημία μπαίνει σε μια νέα φάση: «Θα έχουμε τουλάχιστον στο βόρειο ημισφαίριο σύμμαχο τον καλό καιρό κι αυτό βοηθάει πάρα πολύ στον περιορισμό των μεταδόσεων.

Από την άλλη μεριά αυτή τη στιγμή επικρατεί η μετάλλαξη Ο η οποία μπορεί να είναι πιο μεταδοτική, αλλά δεν είναι τόσο θανατηφόρα ή τουλάχιστον δεν προκαλεί βαριές λοιμώξεις κι αυτό μας δίνει μια ανάσα, μια ανακούφιση στο υγειονομικό σύστημα να αντιμετωπίζει καλύτερα και σωστότερα τα περιστατικά που προστρέχουν για βοήθεια στο σύστημα Υγείας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όπως γίνεται με όλες τις πανδημίες έτσι θα συμβεί και με τον κορωνοϊό, δηλαδή προοδευτικά θα φθίνει η συχνότητα των κρουσμάτων και πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου μπορεί να βρισκόμαστε σε μια φάση τέτοια που να αντιμετωπίζουμε πλέον την πανδημία σαν ενδημική και όχι πανδημική».

Καμία πανδημία στο παρελθόν δεν είχε κρατήσει τόσο πολύ (ούτε και η λυσσά σας)

Ο κ. Σπαντιδέας είπε ακόμα ότι «ποτέ στο παρελθόν μια πανδημία τουλάχιστον ιογενής δεν έχει κρατήσει τόσο πολύ. Η πανδημία από τον κορωνοϊό φαίνεται ότι επιμένει και θα μάς ακολουθήσει όλο το 2022 και να δούμε ποιες θα είναι οι προοπτικές για το 2023.

Ευελπιστούμε να βρεθεί κάποια τέτοιου είδους μετάλλαξη που να μετατρέψει τον ιό πλέον σε ενδημικό και να μας απαλλάξει από όλη αυτή την ταλαιπωρία των μέτρων και των περιορισμών που μας έχει επιβάλλει τουλάχιστον μέχρι τώρα αυτό το πανδημικό κύμα».

Ο ίδιος χαρακτήρισε αξιοπερίεργο φαινόμενο την επιμονή του κορωνοϊού. «Αλλά τι μάς έχει διδάξει όλα αυτά τα τρία χρόνια που διατρέχουμε την πανδημία ο κορωνοϊός; Ο κορωνοϊός έχει πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα μετάλλαξης από ότι ο ιός της γρίπης για αυτό και βλέπουμε τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο να παρουσιάζεται μια πολύ σοβαρή μετάλλαξη η οποία κάνει την πανδημία να μακροημερεύει ενώ αυτό στην περίπτωση της γρίπης συμβαίνει κάθε 3 με 5 χρόνια» είπε ακόμα μεταξύ άλλων ο Αναστάσιος Σπαντιδέας.

Έχει προσέξει κανένας ότι πάντα εμφανίζουν "καθηγητές" ως ειδικούς ενώ η "δουλειά" τους ειναι άλλη? ξέρετε γιατί?
Γιατί οι καθηγητές ειναι περιορισμένης νοημοσύνης και σε όλη τους την ζωή παπαγαλίζουν στα σχολεια αυτά που τους λένε μεσώ βιβλίων με κανονισμούς και εγκυκλίους χωρίς να αναρωτιούνται αν αυτά που λένε στα σχολεία ειναι σωστά αλλα και χωρίς να τους λέει κανένας τίποτα αφού οι μάζες απο μικρές που δεν έχουν αντίληψη και κρητική σκέψη έχουν την εντύπωση πως οι δάσκαλοι καθηγητές κτλ ειναι ανώτεροι από αυτούς (!) (ακριβώς για αυτο εμφανίζουν αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους ως ειδικούς) άρα οτι λενε ειναι σωστά στα μυαλά τους ετσι εχουν μαθει απο μικρά άσχετα που αυτά που λενε οχι μονο δεν ειναι δικά τους αλλα ειναι απο συγκεκριμένη φυλή που μεσώ αυτών και σχολείων κτλ χειραγωγούν τις μάζες από μικρές .. ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications