Σατανικός Χριστιανισμός: Μια γυναίκα βάζει τέλος στη ζωή της κατά τη διάρκεια τελετής σε καναδική εκκλησία

Μια «προοδευτική» και «αποδεκτή» εκκλησία στην λεγόμενη "ΛΟΑΤ κοινότητα" , στο Γουίνιπεγκ έχει χρησιμοποιήσει το ιερό της ως μέρος όπου τα μέλη μπορούν να τερματίσουν οικειοθελώς τη ζωή τους με υποβοηθούμενη αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το Winnipeg Free Press, μια 86χρονη γυναίκα που έπασχε από αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS), γνωστή και ως νόσος του Lou Gehrig, έλαβε το πράσινο φως να αυτοκτονήσει με τη βοήθεια γιατρού στις 9 Μαρτίου κατά τη διάρκεια μια «απλής τελετής» στο δρόμο προς την άλλη πλευρά» στο Churchill Park United Church του Winnipeg.

Λόγω της εξαιρετικά προοδευτικής φύσης της ALS, η οποία επηρεάζει το νευρικό σύστημα σε σημείο να προκαλεί παράλυση και τελικά θάνατο, η ηλικιωμένη γυναίκα αποφάσισε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της πριν χάσει τον έλεγχο όλων των ικανοτήτων της.σύμφωνα με την κόρη της.

Δεδομένου ότι η ευθανασία είναι νόμιμη στον Καναδά και η Εκκλησία του Churchill Park United είχε ψηφίσει το 2017 να επιτρέψει αυτή την αμφιλεγόμενη πρακτική κατά περίπτωση, η γυναίκα ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της στην εκκλησία όπου μεγάλωσε την οικογένειά της.

Τελικά, η προοδευτική εκκλησία εισάκουσε το αίτημα της γυναίκας και, σύμφωνα με το μοιρολόγιό της, πέθανε «ενώ ο ήλιος διέσχιζε τα παράθυρα του γεμάτου μουσική ιερού» (!) αρχίζουν να εκφυλίζουν και τις εκκλησιές, θα κάνουν και σατανικές τελετές μέσα σε εκκλησιές? .

Αν και η άμβλωση θεωρείται συχνά το πιο σημαντικό ζήτημα υπέρ της ζωής για τους Χριστιανούς, η κοινή δογματική θέση για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία ήταν παρόμοια ανά τους αιώνες και η πρακτική έχει καταδικαστεί ευρέως στις περισσότερες θρησκείες.

Για παράδειγμα, η Καθολική Εκκλησία καταδικάζει απερίφραστα την ευθανασία στις διδασκαλίες της ότι είναι «σοβαρά αντίθετη με την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και τον σεβασμό που οφείλεται στον Θεό, τον Δημιουργό του».

Στις διδασκαλίες του αναφέρεται ότι: «Όποια και αν είναι τα κίνητρα , η άμεση ευθανασία συνίσταται στον τερματισμό της ζωής ατόμων με αναπηρία, ασθενών ή ετοιμοθάνατων. Είναι ηθικά απαράδεκτο».

Όπως έχουν προειδοποιήσει πολλοί , το να επιτραπεί η ευθανασία εντός του νομικού συστήματος θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε μεγαλύτερη επιείκεια για όσους είναι επιλέξιμοι για αυτήν και θα οδηγούσε τελικά σε ένα σύστημα που υπονομεύει δραστικά και κατηγορηματικά την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Επιβεβαιώνοντας τους φόβους των ακτιβιστών, δεδομένου ότι η υποβοηθούμενη αυτοκτονία, που ονομάζεται ιατρική βοήθεια στον θάνατο (MAiD), νομιμοποιήθηκε στον Καναδά το 2016, ο νόμος έχει ήδη επεκτείνει την πρόσβαση στην εθελοντική θανατηφόρα ένεση πέρα ​​από τους ενήλικες .

Τον Μάρτιο του 2021, η αριστερή κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό ψήφισε το νομοσχέδιο C-7, το οποίο τροποποίησε τον νόμο MAiD για να επιτρέψει σε ορισμένα άτομα να τερματίσουν τη ζωή τους ακόμη και όταν ο θάνατός τους δεν είναι «εύλογα προβλέψιμος».

Με άπλα λογία έχουν μετατρέψει ακόμα και τις εκκλησιές υπέρ τους , βλέπε το παπαδαριό στην Ελλάδα με τι λυσσά έλεγε υπέρ των μπολιασμάτων μέχρι και ότι ειναι από θεο το μπόλιασμα έλεγαν στο πόπολο (ευτυχώς δηλαδή που οι δογματικοι πιστοί δεν ξερουν ποιον θεο εννοούσαν), καθόλου απίθανο λοιπόν να αρχίσουν να λένε στους πιστούς για τους ξεφορτωθούν ότι αν κανουν ευθανασία θα πάνε στο παράδεισο (να γλυτώσουν και τις συντάξεις στα γερόντια )...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications