Νέα αλλαγή πλεύσης από τους «ειδικούς»: «Συνάνθρωποί μας χάνονται με COVID και όχι από COVID»!

Αίσθηση προκάλεσε μία αναφορά της Βάνας Παπαευαγγέλου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, καθώς αποκάλυψε ότι υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή του τρόπου καταγραφής των νεκρών.

Μέχρι και σήμερα οι σκληροί δείκτες επιμένουν, καθώς δεκάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους καθημερινά, τη στιγμή που η κυβέρνηση σφυρίζει το τέλος της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου σημείωσε τα εξής:

«Ο αριθμός των θανάτων που καταγράφονται στη χώρα δεν έχει μειωθεί με τον κυλιόμενο μέσο του 7ημερου να είναι στους 60 περίπου θανάτους την ημέρα. Στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής μας προσπαθήσαμε να αναλύσουμε περαιτέρω αυτό το φαινόμενο που σίγουρα είναι πολυπαραγοντικό.

Σύμφωνα με τους κλινικούς γιατρούς της Επιτροπής, σημαντικό ποσοστό των συνανθρώπων μας που χάνουν τη ζωή τους σήμερα, αφορά σε άτομα με σοβαρό υποκείμενο νόσημα ή σε υπερήλικες με πολλές συνοσηρότητες, οι οποίοι βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό νοσηλευόμενοι για το υποκείμενο νόσημά τους».

Η Βάνα Παπαευαγγέλου συνέχισε λέγοντας πως «είναι προφανές ότι αυτό που έχει σημασία για όλους μας είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί χάνονται.

Όμως, φαίνεται ότι σε ένα σημαντικό ποσοστό οι ασθενείς αυτοί καταγράφονται ως θάνατοι Covid, ενώ δεν ευθύνεται ο ιός για την απώλειά τους. Πρόκειται δηλαδή για συνανθρώπους μας που χάνονται με Covid και όχι από λοίμωξη με κορωνοϊό.

Γίνονται προσπάθειες για να μπορέσει να ξεκαθαριστεί αυτό το φαινόμενο και να αποτυπωθεί στις αναφορές του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, αλλά πιστέψτε με δεν είναι και τόσο απλό όσο ακούγεται».

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Ναι κυρατσες και πουτανοσπερματα.Και αμα θελει ο εισαγγελεας,που δεν τολμα γιατι ειναι κοτα,να εξηγησω με αποδειξεις πώς ανθρωποι αναμβολιαστοι,διπλο και τριπλοεμβολιασμενοι,την αντιμετωπιζουν με φαρμακα της πλακας.Αλλα ποιος θα κυνηγησει τους δολοφονους;Ο Πλιωτας που κλανει μεντες και τασακια;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications