Ο ανατριχιαστικός λόγος για τον οποίο αρνούνται να κηρύξουν το τέλος της «πανδημίας»

Με τη διεθνή συνθήκη για τις πανδημίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η παγκοσμιοποίηση των συμμοριτών σκοπεύει να μονοπωλήσει τα συστήματα υγείας σε όλο τον κόσμο ακόμα περισσότερο.

Αυτή η συνθήκη αποτελεί άμεση απειλή για την παγκόσμια κυριαρχία και σαφή παραβίαση της δημοκρατίας. Η συνθήκη όχι μόνο θα έδινε στον ΠΟΥ την εξουσία να καταστήσει υποχρεωτικά τα εμβόλια κατά του COVID και τα διαβατήρια εμβολιασμού σε όλο τον κόσμο, αλλά θα του έδινε επίσης την εξουσία να επιβάλλει διεθνείς πολιτικές υγείας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, αυτή η συνθήκη θα έδινε επίσης στον ΠΟΥ την εξουσία να λογοκρίνει τις πληροφορίες για την υγεία οπουδήποτε στον κόσμο. Εάν εγκριθεί, το αποτέλεσμα θα ήταν καταστροφικό, καθώς ο ΠΟΥ έχει μακρά ιστορία διαφθοράς και αποτυχιών στις πολιτικές υγείας λόγω συμφερόντων πέρα το γεγονός ότι ειναι μασονικός, το ίδρυσαν το 1946 για να αποκρύψουν τις ανακαλύψεις των "κακών ναζι " για λένε για ρατσιστές αυτο δεν το ξέρουν ούτε γιατροί που ειναι κατα της πανδημία τους γιατι άπλα σκεφτονται ως απλοί άνθρωποι δηλαδη με περιωρισμενη αντίληψη .

Όταν οι πολιτικές του για την υγεία προκαλούν βλάβη στον πληθυσμό, δεν υπάρχουν συνέπειες επειδή ο ΠΟΥ έχει διπλωματική ασυλία.

Ο Μπιλ Γκέιτς, ο δεύτερος μεγαλύτερος ευεργέτης του ΠΟΥ, χρηματοδοτεί επίσης ασκήσεις προσομοίωσης για πανδημίες, όπως το Event 201 και την άσκηση προσομοίωσης της Πρωτοβουλίας Πυρηνικής Απειλής για διεθνή απόκριση σε βιολογικές επιθέσεις. Σε αυτή την άσκηση προσομοίωσης, απελευθερώθηκε ένα γενετικά τροποποιημένο βιολογικό όπλο, μια πνευμονική πανώλη για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία. Οι δύο ασκήσεις προσομοίωσης πραγματοποιήθηκαν το 2019.

Με τη διεθνή συνθήκη για τις πανδημίες, η παγκοσμιοποίηση σκοπεύει να μονοπωλήσει τα συστήματα υγείας σε όλο τον κόσμο. Οι διαπραγματεύσεις για αυτήν τη συνθήκη ξεκίνησαν στις 3 Μαρτίου 2022: «Ως αποτέλεσμα της πανδημίας COVID-19, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρότεινε μια νέα διεθνή συνθήκη για τις πανδημίες που, εάν εγκριθεί, θα τεθεί σε ισχύ από το 2024».

Σύμφωνα με τον Tedros Adhanom Ghebreyesus, γενικό διευθυντή του ΠΟΥ, οι «ατομικές» προσεγγίσεις εμποδίζουν την παγκόσμια αλληλεγγύη που απαιτείται «για την αντιμετώπιση παγκόσμιων απειλών. Ποια είναι η λύση που προτείνετε; Δώστε στον ΠΟΥ την εξουσία να αποφασίζει για άλλους. «Αυτή η συνθήκη αποτελεί άμεση απειλή για την παγκόσμια κυριαρχία και σαφή παραβίαση της δημοκρατίας».

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι παγκοσμιοποιητές έχουν χρησιμοποιήσει τη «δημόσια υγεία» ως πρόσχημα για να δικαιολογήσουν τις πολλαπλές παραβιάσεις της δημοκρατίας, των πολιτικών ελευθεριών και των προσωπικών ελευθεριών, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος επιλογής ιατρικής θεραπείας. Τώρα, με αυτό ακριβώς το πρόσχημα, ο ΠΟΥ επιδιώκει να αποκτήσει μόνιμο και απόλυτο έλεγχο στα συστήματα υγείας σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η συνθήκη αποτελεί απειλή για την εθνική κυριαρχία
Όπως σημείωσε η The Pulse, «υπάρχουν πολλά σημεία στη συνθήκη που οι άνθρωποι πρέπει να εξετάσουν πριν επιτρέψουν σε αυτό το σχέδιο να συνεχίσει την πορεία του». Ο Joe Martino του καναλιού The Pulse παίρνει συνέντευξη από τον Shabnam Palesa Mohamed, μέλος της διευθύνουσας επιτροπής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Υγείας, ο οποίος επισημαίνει ότι η συνθήκη δίνει στον ΠΟΥ:

«…σχεδόν απεριόριστη εξουσία λήψης αποφάσεων σε κυρίαρχες χώρες σχετικά με το πώς ζουν οι πληθυσμοί τους και πώς αντιμετωπίζουν τις πανδημίες, από την επιβολή lockdown έως τις εντολές για το είδος της θεραπείας».
Εν ολίγοις, θα δημιουργούσε μια καθολική προσέγγιση για τη νόσο, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ιδιαίτερη κατάσταση κάθε χώρας, αλλά είμαστε μάρτυρες ότι αυτή η στρατηγική δεν λειτουργεί. Αυτή η συνθήκη αποτελεί άμεση απειλή για την παγκόσμια κυριαρχία και σαφή παραβίαση της δημοκρατίας.
Επιπλέον, όλες οι χώρες που θα εισέλθουν στη συνθήκη θα πρέπει να συνεισφέρουν εκατομμύρια δολάρια για αυτή τη διαδικασία. Όπως εξήγησε η συνθήκη θα τεθεί σε ψηφοφορία στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας το 2023 και χρειάζονται πλειοψηφία για να εγκριθεί και, εάν ναι, όλα τα κράτη μέλη θα υποχρεωθούν να εκπληρώσουν τις εντολές τους.

Αυτή η συνθήκη "δεν είναι έγκυρη, ούτε είναι νόμιμη"
Είπε επίσης ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν πολλές χώρες που δεν γνωρίζουν για την ύπαρξη αυτής της συνθήκης και ότι είναι πιθανό ο ΠΟΥ να πιέσει ώστε να τεθεί σε ισχύ πριν από το 2024, χωρίς να εμπλέκονται καθόλου οι πολίτες. «Αυτό είναι αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό, πράγμα που σημαίνει ότι η συνθήκη δεν είναι έγκυρη, ούτε είναι νόμιμη», είπε.
Ανέφερε επίσης τη μακρά ιστορία της διαφθοράς και τις αποτυχίες στις πολιτικές υγείας λόγω των συμφερόντων τους. Σε ανοιχτή επιστολή για τη συνθήκη του ΠΟΥ, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας έγραψε:

«Η συνθήκη που προτείνει ο ΠΟΥ είναι περιττή και αποτελεί απειλή για την κυριαρχία των χωρών και τα βασικά δικαιώματα των ανθρώπων. Διότι θα δώσει στον ΠΟΥ την εξουσία να κηρύσσει τις πανδημίες αδικαιολόγητες, να επιβάλει απάνθρωπα lockdown και να αναγκάσει τους ανθρώπους να υποβληθούν σε ακριβές θεραπείες που είναι αναποτελεσματικές και επικίνδυνες.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία (WCH) πιστεύει ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε ρύθμιση που αφορά τη ζωή, τη διαβίωση και την ευημερία τους. Αλλά προφανώς, ο ΠΟΥ δεν θέλει να εμπλακεί το κοινό σε αυτή τη διαδικασία, κάτι που δείχνει ότι ο κύριος στόχος του δεν είναι η προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά η κατάληψη όλης της εξουσίας και η διανομή της στους συνεργούς του. Εάν δεν υπάρχει αμερόληπτη δημοκρατική διαδικασία, οποιαδήποτε συμφωνία του ΠΟΥ, μέσω των Ηνωμένων Εθνών, θα θεωρείται παράνομη και άκυρη.

Ο ΠΟΥ έχει μακρά ιστορία να ενδιαφέρεται περισσότερο για άλλα συμφέροντα εκτός από τη δημόσια υγεία. Ένα από τα πολλά παραδείγματα είναι ότι κήρυξε μια πανδημία που ήταν αρκετά αμφιλεγόμενη και ενέκρινε ένα μη ασφαλές εμβόλιο κατά του H1N1 (γρίπη των χοίρων). Ο ΠΟΥ απέτυχε ξανά κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, επιβάλλοντας lockdown, λογοκρίνοντας προληπτικές θεραπείες και συνιστώντας «εμβόλια» που δεν είναι ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά.

Επομένως, δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον ΠΟΥ να αναλάβει όλα τα συστήματα υγείας του κόσμου και να επιτύχει να επιβάλει μαζική βιοπαρακολούθηση. Παρόλο που ο ΠΟΥ λαμβάνει κεφάλαια από δημόσιους φορείς, εμπλέκεται σε μια αιώνια σύγκρουση συμφερόντων επειδή λαμβάνει επίσης μεγάλα χρηματικά ποσά από ιδιωτικούς φορείς που χρησιμοποιούν τις συνεισφορές τους για να επηρεάσουν και να επωφεληθούν από τις αποφάσεις και τις εντολές αυτού του οργανισμού.

Για παράδειγμα, το Ίδρυμα Gates και η GAVI Vaccine Alliance, που χρηματοδοτείται από τον Bill Gates, του δίνουν περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως».

Ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα είναι ότι όταν οι πολιτικές της για την υγεία προκαλούν ζημιά στον πληθυσμό, δεν υπάρχουν συνέπειες γιατί ο ΠΟΥ έχει διπλωματική ασυλία, «μετά από όλα αυτά, ο ΠΟΥ δεν πρέπει να λάβει ΚΑΜΙΑ απόφαση για τη δημόσια υγεία».

Ο ΠΟΥ θέλει να ελέγξει όλα τα συστήματα υγείας του κόσμου
Όπως τόνισε ο Martino, αν και η συνθήκη δηλώνει ότι σκοπός της είναι η πρόληψη και η προετοιμασία για την αντιμετώπιση μιας πανδημίας, πολλοί ανησυχούν ότι η συνθήκη θα χρησιμοποιηθεί επίσης για τη λήψη αποφάσεων σε άλλους τομείς της υγείας. Ο Μοχάμεντ είπε ότι αυτό θα μπορούσε πράγματι να συμβεί και θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον έλεγχο για να επεκτείνουν τη δύναμή τους. Το άρθρο 2 του καταστατικού της ΠΟΥ αναφέρει:

«Για την εκπλήρωση του στόχου του, οι λειτουργίες του Οργανισμού θα είναι:
1) ενεργεί ως κατευθύνουσα και συντονιστική αρχή σε θέματα διεθνούς υγείας…
2) προτείνει συμβάσεις, συμφωνίες και πρότυπα, καθώς και συστάσεις για τη διεθνή υγεία…
3) καθιερώνει και αναθεωρεί, εφόσον χρειάζεται, διεθνή ιατρική ορολογία, αιτίες θανάτου και πρακτικές δημόσιας υγείας…
4) Γενικά, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εκπλήρωση του σκοπού του Οργανισμού.»

Ακόμη και χωρίς αυτή τη συνθήκη, ο ΠΟΥ έχει ήδη μεγάλη ισχύ και ακόμη και το σύνταγμά του υποδηλώνει ότι στόχος του είναι να γίνει μια παγκόσμια δικτατορία υγείας. Επίσης, να θυμάστε ότι ο ΠΟΥ άλλαξε τον ορισμό της πανδημίας για να αφαιρέσει την ιδιαιτερότητα των μαζικών απωλειών, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον πανδημία μπορεί να είναι σχεδόν κάθε ασθένεια που εμφανίζεται σε πολλές χώρες. Θεωρητικά, ακόμη και η παχυσαρκία εμπίπτει σε αυτήν την περιγραφή.

Αυτή η συνθήκη θα έδινε στον ΠΟΥ την εξουσία να επιβάλλει διαβατήρια εμβολιασμού
Αν και στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου η πανδημία γίνεται μια θλιβερή ανάμνηση, ο ΠΟΥ αρνείται να την αφήσει να φύγει. Πρόσφατα, ένας εκπρόσωπος του ΠΟΥ είπε στην εφημερίδα Ottawa Citizen ότι η πανδημία του COVID είναι ακόμα «πολύ από το να έχει τελειώσει».
Ο λόγος για τον οποίο ο ΠΟΥ αρνείται να κηρύξει το τέλος της πανδημίας θα μπορούσε να είναι ότι πρώτα θέλει να αποκτήσει την εξουσία να καταστήσει υποχρεωτικά τα εμβόλια κατά του COVID και τα διαβατήρια εμβολιασμού σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, ήδη ετοιμάζει ένα παγκόσμιο πρόγραμμα ψηφιακής ταυτοποίησης/διαβατηρίου εμβολιασμού. Σύμφωνα με το WEBLYF:5

«Πίσω από το δίκτυο εμπιστοσύνης, υπάρχει μια άλλη πρωτοβουλία που ονομάζεται Πρωτοβουλία Εμβολιασμών Διαπιστευτηρίων (VCI).
Συμμάχησε με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, μεγάλες εταιρείες και μεγάλα πανεπιστήμια για να δημιουργήσει το VCI, το οποίο περιγράφεται ως «μια εθελοντική συμμαχία δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών που δεσμεύονται να ενδυναμώσουν τους ανθρώπους με πρόσβαση σε επαληθεύσιμες κλινικές πληροφορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα αξιόπιστο και επαληθεύσιμο αντίγραφο του τα αρχεία εμβολιασμού σας σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή υπό ανοικτά και διαλειτουργικά πρότυπα».

Σύμφωνα με το Off-Guardian, οι κάρτες υγείας VCI SMART χρησιμοποιούνται ήδη σε «25 πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών, συν το Πουέρτο Ρίκο, και έχουν γίνει ο κύριος τρόπος ελέγχου της κατάστασης εμβολιασμού εντός των Ηνωμένων Πολιτειών». Όπως εξηγούσε το άρθρο:
«Σε αντίθεση με πολλές ευρωπαϊκές χώρες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει εκδώσει επίσημο διαβατήριο εμβολιασμού επειδή γνωρίζει ότι μια τέτοια κίνηση θα αναστατώσει υπερβολικά τους ανθρώπους που αρνούνται να εγκαταλείψουν την ελευθερία τους, για να μην αναφέρουμε όλη τη σύγχυση που θα προκαλούσε σχετικά με τις διαφορές μεταξύ του κράτους και ομοσπονδιακό δίκαιο.

Αλλά οι SMART κάρτες είναι ο τρόπος τους να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Θεωρητικά, κάθε κράτος τα χρησιμοποιεί μέσω συμφωνιών με το VCI, το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ιδιωτικός φορέας. Επειδή όμως η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρηματοδοτεί έμμεσα τις κάρτες SMART, ακόμα κι αν δεν τις κάνουν «επίσημες», η χρήση τους σε ολόκληρη τη χώρα τις καθιστά επίσημο διαπιστευτήριο».

Όπως σημείωσε ο NZDSOS,6 «Έτσι θέλουμε να ζούμε; Με ανθρώπους και εταιρείες να παρακολουθούν κάθε βήμα μας και να καθορίζουν κάθε πτυχή της ζωής μας, ακόμη και μέχρι τα τρόφιμα που αγοράζουμε».
Σε επίσημη επιστολή προς τον ΠΟΥ και το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, η κυβέρνηση του Aotearoa Nu Tireni στη Νέα Ζηλανδία τάχθηκε κατά αυτής και οποιασδήποτε άλλης συνθήκης που παραβιάζει την εθνική τους κυριαρχία: «…επομένως, λαμβάνετε επίσημα ειδοποίηση ότι η κυβέρνηση των Wakaminenga του Aotearoa Nu Tireni/Νέα Ζηλανδία δεν παρέχει στον ΠΟΥ, ούτε στη Συνέλευση του, κανένα είδος έγκρισης για κανένα είδος διεθνούς συνθήκης για τις πανδημίες. Επομένως, οποιαδήποτε συνθήκη θα θεωρείται εξαρχής άκυρη.

Εμείς, ως Ηνωμένες Φυλές και Αρχηγοί, εκπροσωπούμε τη μόνη τρέχουσα νόμιμη κυβέρνηση στη Νέα Ζηλανδία. Η τρέχουσα κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας που εκπροσωπεί η Jacinda Ardern δεν είναι μια νόμιμη κυβέρνηση επειδή είναι μια εταιρεία (SEC CIK #0000216105) εισηγμένη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών ως Η Μεγαλειότητα της Βασίλισσας . Σύμφωνα με το Δόγμα του Clearfield Trust, μια εταιρεία δεν έχει κανένα σιωπηρό δικαίωμα να κυβερνά έναν κυρίαρχο λαό. Δια του παρόντος καταγράφουμε την ψήφο μας δυσπιστίας στις ενέργειες ή την εξουσία της εταιρείας που μεταμφιέζεται παράνομα ως κυβέρνηση στην επικράτειά μας.

Η Νομική Εταιρεία Nga Tikanga Māori και η κυβέρνηση Nu Tireni Wakaminenga Μαορί κατηγορούν αυτήν την παράνομη κυβέρνηση και τους υπουργούς της για γενοκτονία, εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας επειδή αγνόησαν τα δεινά και τις απώλειες ζωών που προκάλεσε. η παράνομη απάντησή του στο βιολογικό όπλο γνωστό ως COVID-19, καθώς και αναγκάζοντας τους ανθρώπους μας να χορηγήσουν δηλητήριο και να υποβληθούν σε ιατρικό πείραμα.

Επίσης, κατηγορούνται για σοβαρά εγκλήματα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο ΠΟΥ και ο Δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus, ο οποίος δεν έχει καμία εξουσία να συνάψει καμία δεσμευτική συμφωνία σχετικά με την απάντηση στην πανδημία σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία και διατάζουμε να σταματήσουν αυτές οι προσπάθειες και να σταματήσουν αμέσως, εν αναμονή των αποτελεσμάτων αυτών των κατηγοριών βάσει των καταστατικών 6, 7 και 8 της Ρώμης, τα οποία προσήχθησαν ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου στις 6 Δεκεμβρίου 2021…

Με το παρόν καλείστε να σταματήσετε και να σταματήσετε από οποιεσδήποτε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις με την παράνομη κυβέρνηση του Arden, μιας εταιρείας της Νέας Ζηλανδίας που είναι γνωστή ως Her Majesty The Queen in Right of New Zealand. Η κυβέρνηση των Μαορί Wakaminenga της Aotearoa Nu Tireni διατηρεί το δικαίωμα να συζητήσει ή να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε διεθνή εταίρο της επιλογής της, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία (WCH).»

Αυτή η συνθήκη θα έδινε στον ΠΟΥ την εξουσία να λογοκρίνει κάθε είδους πληροφορίες για την υγεία
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αυτή η συνθήκη θα έδινε επίσης στον ΠΟΥ την εξουσία να λογοκρίνει τις πληροφορίες για την υγεία οπουδήποτε στον κόσμο. Στον ιστότοπο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου υπάρχει ενότητα με τίτλο: «Αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στο Διεθνές Σύστημα Υγείας» που μιλά για τη συνθήκη για τις πανδημίες και αναφέρει τα εξής:

«Η συμφωνία… θα δημιουργήσει τις βάσεις για τη βελτίωση της ενημέρωσης και της επικοινωνίας με τους πολίτες. Η παραπληροφόρηση δημιουργεί δυσπιστία στο κοινό και μπορεί να επηρεάσει τις αντιδράσεις στη δημόσια υγεία. Για να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών, πρέπει να εφαρμοστούν συγκεκριμένα μέτρα για τη βελτίωση της ροής αξιόπιστων και ακριβών πληροφοριών, καθώς και για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης σε όλο τον κόσμο».

Με άλλα λόγια, η λογοκρισία που έχουμε ήδη βιώσει δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που μας περιμένει εάν εγκριθεί αυτή η συνθήκη. Οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας έχουν ήδη δείξει πού βρίσκεται η αφοσίωσή τους, και δεν είναι με τους ανθρώπους.

Η Google, το Facebook, το Twitter, το Instagram και άλλοι έχουν αναστείλει τους λογαριασμούς σχεδόν όλων όσοι τόλμησαν να δημοσιεύσουν πληροφορίες υγείας που έρχονται σε αντίθεση με όσα λέει ο ΠΟΥ , έτσι ώστε να μην μπορούν πλέον να δημοσιευτούν πραγματικά δεδομένα, ούτε πληροφορίες. Οι οικονομικές πλατφόρμες λογοκρίνουν επίσης τους ανθρώπους μεσώ άναρχο-μιασμάτων για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Τώρα φανταστείτε τι θα γινόταν αν υπήρχε διεθνής νόμος που να δηλώνει ότι όλη αυτή η λογοκρισία είναι νόμιμη .

Το σχέδιό ξεκίνησε από το 2019..
Το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ευεργέτης του ΠΟΥ, μόνο κάτω από την κυβέρνηση των ΗΠΑ,αλλά από το 2018, το άθροισμα των κεφαλαίων του Ιδρύματος Γκέιτς και του GAVI, έκανε τον Μπιλ Γκέιτς τον κύριο ανεπίσημο ευεργέτη του ΠΟΥ. . Ο Bill Gates χρηματοδοτεί επίσης ασκήσεις προσομοίωσης πανδημίας όπως το Event 201,που έλαβε χώρα στις 18 Οκτωβρίου 2019, αλλά έγινε δημοφιλής για όλες τις «ομοιότητες» με την πανδημία COVID που εμφανίστηκε λίγους μήνες αργότερα. Άλλοι χορηγοί αυτής της άσκησης προσομοίωσης περιλαμβάνουν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Bloomberg Johns Hopkins School of Public Health.Όμως νωρίτερα εκείνο το έτος, στις 14 Φεβρουαρίου 2019, ο Γκέιτς χρηματοδότησε επίσης την άσκηση προσομοίωσης της Πρωτοβουλίας Πυρηνικής Απειλής (NTI) για διεθνή απάντηση σε βιολογικές επιθέσεις, η οποία διεξήχθη με παγκόσμιους ηγέτες. στο Μόναχο της Γερμανίας.

Παρόλο που το Γεγονός 201 περιείχε μόνο ένα φανταστικό ξέσπασμα κορωνοϊού, η άσκηση προσομοίωσης της Πρωτοβουλίας Πυρηνικής Απειλής περιελάμβανε την ανταπόκριση σε «εσκεμμένα και υψηλού κινδύνου βιολογικά συμβάντα». Με άλλα λόγια, κυκλοφόρησε ένα γενετικά τροποποιημένο βιολογικό όπλο, στην προκειμένη περίπτωση πνευμονική πανώλη για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία. Αυτή ήταν η πρώτη άσκηση προσομοίωσης του είδους της.

Είναι ενδιαφέρον ότι στα μέσα Νοεμβρίου 2019, οι The Guardian, The New York Times,19 The Washington Post20 και άλλοι ανέφεραν ότι δύο άνθρωποι στην Κίνα είχαν διαγνωστεί με πνευμονική πανώλη. Εκτός από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, ένας άλλος χορηγός της εκδήλωσης Nuclear Threats Initiative ήταν το Wellcome Trust, το «φιλανθρωπικό τμήμα» της GlaxoSmithKline και επενδυτής στη Vaccitech, την εταιρεία που κατέχει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το εμβόλιο κατά του COVID-19 της AstraZeneca. Και οι δύο Gates και το Wellcome Trust αποτελούν μέρος του τεχνοκρατικού παγκοσμιοποιητικού δικτύου πίσω από τη Μεγάλη Επαναφορά.

Ένας άλλος χορηγός ήταν το Πανεπιστήμιο Georgetown, το οποίο φιλοξένησε επίσης τη Βιβλιοθήκη Θεραπείας COVID-19 του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (με εστίαση σε αντιιικά φάρμακα και εμβόλια μεταφοράς γονιδίων κατά του COVID-19). Την οργάνωση της βιβλιοθήκης ηγήθηκαν τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Georgetown και η Rebecca Katz, διευθύντρια του Georgetown Center for Global Health Sciences and Security. Ο Katz είναι επίσης ένας από τους συγγραφείς της Initiative for Nuclear Threats, με τίτλο «A spreading plague: μαθήματα και συστάσεις για την απόκριση σε ένα σκόπιμα βιολογικό συμβάν», που δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2019 και συζητά τα συμπεράσματα που προέκυψαν στην άσκηση προσομοίωσης τον Φεβρουάριο του 2019.

Αυτές οι δύο ασκήσεις προσομοίωσης πανδημίας, που χρηματοδοτούνται και οι δύο από τον Μπιλ Γκέιτς, είναι ένα δοκίμιο για το πώς να οργανώσετε μια βιολογική επίθεση και στη συνέχεια να κρύψετε την αλήθεια από τον κόσμο, ώστε όχι μόνο να επωφεληθείτε βραχυπρόθεσμα αλλά και να συγκεντρώσετε την εξουσία, να μεταφέρετε τον πλούτο των μόνιμα και να αλλάξουν την κοινωνική και οικονομική τάξη όπως τους αρμόζει.

Κανείς δεν εκπλήσσεται που αρκετοί συμμετέχοντες στο Event 201 συμμετείχαν επίσης στην άσκηση προσομοίωσης της Πρωτοβουλίας Πυρηνικών Απειλών, που είναι τα ίδια άτομα που κατέχουν θέσεις σε τεχνοκρατικούς θεσμούς όπως το Wellcome, η ΠΟΥ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Συνολικά, η άσκηση προσομοίωσης NTI προσθέτει μόνο σε όλα τα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η πανδημία COVID ήταν προμελετημένη και σχεδιασμένη για οικονομικούς και γεωπολιτικούς σκοπούς. Όλα για τη συγκέντρωση της εξουσίας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Μεγάλη Επαναφορά στον ιστότοπο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και στο βιβλίο του Klaus Schwab, «COVID-19: The Great Reset» και ο καθε άσχετος που διάβαζε σελίδες τους τύπου πρωτο θέμα νομίζει ότι ειναι "θεωρίες συνωμοσίες" οι συνωμοσίες τους που γίνονται δημοσιά κιόλας,ειναι η πρώτη φορά στα χρονικά της Γης που λαμβάνουν χώρα δημοσια οι συνωμοσίες τους άλλα οι μάζες οχι άπλα δεν καταλαβαίνουν τίποτα και παπαγαλίζουν για θεωρίες συνωμοσίας ως κατι ανύπαρκτο αλλα συμμετέχουν και επικροτούν την συνωμοσία τους ακομα και και όταν ειναι εις βάρος τους (!) (για να μην πουμε ότι όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση κτλ κλτ ) .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications