Κατερινόπουλος: «Η Ρ.Πισπιρίγκου δεν ήταν τόσο χαζή να αγοράσει κεταμίνη από το διαδίκτυο»

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα βρεθεί κανένα ίχνος της κεταμίνης σε τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Πιστεύω ότι δεν θα προκύψει μέσα από την έρευνα σε υπολογιστές, τάμπλετ κλπ. η διαδικασία αγοράς της κεταμίνης. Δεν ήταν τόσο χαζή να αγοράσει κεταμίνη από εκεί», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος, επισημαίνοντας ότι «έχω πει κατ΄επανάληψη ότι η κεταμίνη χρησιμοποιείται από πάρα πολλούς ασθενείς-χρήστες ως υποκατάστατο στις διάφορες πιάτσες ναρκωτικών. Άνετα κάποιος θα μπορούσε να προμηθευτεί την ουσία από κάποιο στέκι ναρκομανών της Πάτρας. Δεν είναι απαραίτητο ότι πήγε η ίδια η Ρούλα. Θα μπορούσε να πάει οποιοδήποτε άλλος δικός της, φίλος, γνωστός κλπ.».

Μάλιστα, προέτρεψε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για την κεταμίνη να πάει να το καταθέσει και να μην σκεφτεί ότι θα βρεθεί μπλεγμένος στην υπόθεση. «Οποιοσδήποτε έδωσε αυτή την κεταμίνη σε οποιοδήποτε πρόσωπο που υποψιάζεται ότι μπορεί να έχει σχέση, να πάει να το καταθέσει, να μην φοβάται τη σύλληψη. Προφανώς δεν ήξερε ότι θα χορηγηθεί σε παιδί»,

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications