Ο γιγάντιος Λευκός Πύργος στο Φεγγάρι φωτογραφήθηκε το έτος 1972 (vid)

Κατά τη διάρκεια της αποστολής Apollo 16, που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Απριλίου 1972, οι αστροναύτες τράβηξαν εκατοντάδες φωτογραφίες της σεληνιακής επιφάνειας. Σε μια από αυτές, μια περίεργη γιγάντια λευκή κατασκευή ή πύργος είναι ξεκάθαρα ορατή και δεν φαίνεται να είναι ελάττωμα ή ανωμαλία στη φωτογραφική λήψη. [ Δείτε βίντεο ]

Η επιβλητική λευκή δομή σε σχήμα κολόνας έχει ύψος περίπου 8 χιλιόμετρα και βρίσκεται μέσα σε έναν μικρό κρατήρα στη σεληνιακή επιφάνεια. Σε μικρή απόσταση από αυτόν τον πυλώνα, μπορούμε επίσης να δούμε έναν οκταγωνικό σεληνιακό κρατήρα με πυραμιδική δομή με ύψος πάνω από ένα χιλιόμετρο.

Ο πύργος ή η κολόνα και η ορατή πυραμίδα, που φωτογραφήθηκε από την αποστολή Apollo 16, είναι σαφής απόδειξη ότι οι περισσότερες αποστολές Apollo σχεδιάστηκαν κυρίως για να ρίξουν μια προσεκτική ματιά σε εξωγήινες δομές στη Σελήνη.

Σε μια άλλη μεμονωμένη εικόνα της NASA από την αποστολή Apollo 16, δείχνει πολλά παράξενα επιφανειακά χαρακτηριστικά σε μια συγκεκριμένη περιοχή της Σελήνης, μερικά από τα οποία, όταν τονίζονται, φαίνεται σχεδόν σίγουρα να δείχνουν δορυφορικά πιάτα, ενώ άλλα φαίνεται να δείχνουν εξωγήινες πόλεις στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.

Οι ερευνητές των UFO υποπτεύονται εδώ και καιρό ότι πράγματι υπάρχουν βάσεις εξωγήινων ή ακόμα και επίγεια φυλάκια στη Σελήνη εξοπλισμένα με κεραίες τηλεπικοινωνιών. Κάποιες από τις φωτογραφίες και τις ταινίες της NASA «διέρρευσαν» σε όλη την ιστορία από την ίδια τη διαστημική υπηρεσία για να κρύψουν από το κοινό μια εξωγήινη πραγματικότητα που είναι πλέον τόσο προφανής που δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί.

Είτε στο διάστημα είτε σε άλλα ουράνια σώματα, η παρουσία αντικειμένων και UFO είναι τόσο εμφανής που καθημερινά, είτε το θέλει είτε όχι η NASA, ακόμη και ερασιτέχνες αστρονόμοι καταφέρνουν να τραβήξουν εικόνες τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications