Πρώην εισαγγελέας : «Ο Ζελένσκι είναι εγκληματίας πολέμου και γενοκτονίας στην υπηρεσία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης»

Ο Zelenski από κωμικός έχει γίνει ένας λεγόμενος trashy ήρωας, ο οποίος οδηγεί την Ουκρανία στην καταστροφή, ενώ υπηρετεί τα αφεντικά του.

Κανένας πολιτικός ηγέτης που αγαπά τον λαό του, δεν τον οδηγεί κατευθείαν στον πόλεμο, τον θάνατο και την οικονομική κατάρρευση, εκτός κι αν δεν σκέφτεται τη χώρα του, επειδή έχει μεγάλη περιουσία σε ακίνητα στο Λονδίνο, μια χώρα που προφανώς είναι το καταφύγιο όλων των εγκληματίες του κόσμου και η έδρα της μασονίας .

Εδώ και χρόνια ο Ζελένσκι προκαλεί τη Ρωσία. Οι συνεχείς προβοκάτσιες του, για να μην πω η έκδηλη ανοησία, μας δείχνουν ότι οι κωμικοί πρέπει να αφοσιωθούν στο δικό τους πράγμα, το θέατρο, και να αφήσουν την πολιτική σε πιο προετοιμασμένους ανθρώπους.

Η ίδια η άγνοια και η βλακεία πολλών ανθρώπων τους κάνει να πιστεύουν ότι είναι σπουδαίοι ηγέτες, ενώ δεν είναι τίποτα άλλο από σκατά, και στην περίπτωση του Ζελένσκι, διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι. (Και η Παρουσία μας επίσης, με τις «γενναιόδωρες» μη επιστρεφόμενες επιδοτήσεις στην εταιρεία του μπαμπά, που οι σοσιαλιστές είναι πολύ γενναιόδωροι, αλλά με λεφτά άλλων).

Όπως είπε η Μάργκαρετ Θάτσερ, ο σοσιαλισμός διαρκεί όσο υπάρχουν χρήματα.Η Ρωσία είναι ένα μεγάλο έθνος, που υπερασπίζεται τα σύνορά της και δεν θέλει το ΝΑΤΟ στο κατώφλι της. Είναι λογικό και κατανοητό.

Ο Πούτιν δεν είναι πολιτικός είναι ένας ηγεμόνας, που δεν σκέφτεται τις επόμενες εκλογές, αλλά το μέλλον της Ρωσίας, και δεν θέλει η Πατρίδα του να εγκλωβιστεί, περικυκλωμένη από εχθρούς από όλες τις πλευρές.

Οι ΗΠΑ από την άλλη δεν ρισκάρουν τίποτα. Προωθεί τη σύγκρουση και παχαίνει τη βιομηχανία όπλων της, πουλώντας όπλα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες .Η στρατιωτική βιομηχανία είναι η πιο σημαντική στις Ηνωμένες Πολιτείες και όπως μας είπε ο καθηγητής δημοσίου διεθνούς δικαίου, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενδιαφέρεται να υπάρχουν πάντα πόλεμοι στον κόσμο, αρκεί να είναι εκτός των συνόρων της.

Ο Ζελένσκι τώρα είναι αφοσιωμένος στο να κάνει θέατρο, κατηγορώντας τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, με λίγα λόγια, σε όλο τον κόσμο, ότι δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν τον πόλεμο.

Ένας πόλεμος για τον οποίο είναι ο κύριος ένοχος, συντρίβει στρατιωτικά τις φιλορωσικές περιοχές και προωθεί μια αντιρωσική πολιτική, παρά το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Ουκρανίας συμπαθούσε τη Ρωσία.

Φαίνεται ότι το υποκείμενο ζήτημα είναι ότι η Ρωσία δεν είναι μέρος του NWO, διώκει την παιδεραστία, έχει περιορίσει την ομοφυλοφιλία και είναι μια βαθιά χριστιανική κοινωνία με αρχές, και αυτό παρόλο που έχει υπομείνει τον κομμουνισμό για περισσότερα από εκατό χρόνια.Και μπαίνουν εμπόδιο στο σημερινό διεθνές πλαίσιο, γιατί δεν έχουν υποταχθεί στη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Πρώην εισαγγελέας Ramiro Grau Morancho.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications