Αρχιεπίσκοπος Viganò: Ίσως ο Θεός χρησιμοποιεί τη Ρωσία ως προπύργιο του ενάντια στην κοσμική και άθεη Δύση

Ο Αρχιεπίσκοπος Κάρλο Μαρία Βιγκάνο κατήγγειλε την παράνομη πώληση όπλων στην Ουκρανία από το ΝΑΤΟ, κάτι που κατά τη γνώμη του παραβιάζει το διεθνές δίκαιο. «Αυτό μετατρέπει την Ουκρανία σε ένα tinderbox έτοιμο να εκραγεί».

Ο Viganò επισημαίνει επίσης ότι η ουκρανική σύγκρουση «είναι μια παγίδα που σχεδιάστηκε από το παγκόσμιο Deep State για να προκαλέσει πόλεμο». «Η Δύση γνωρίζει ότι η επέκταση του ΝΑΤΟ αναστατώνει τη Ρωσία, αλλά το κάνει ούτως ή άλλως, παρόλο που προηγουμένως έλεγε ότι δεν θα το κάνει», υπενθύμισε.

Ο αρχιεπίσκοπος τόνισε επίσης «τους οικονομικούς παράγοντες που παίζουν στην Ουκρανία», συμπεριλαμβανομένων των αγωγών φυσικού αερίου και των βιοεργαστηρίων, κάτι που κατά τη γνώμη του «προκαλεί το ενδιαφέρον τρίτων».

Ήταν επικριτικός απέναντι στον Ουκρανό πρόεδρο. «Ο Πρόεδρος Zelensky είναι ένα διεφθαρμένο άτομο που λειτουργεί ως μαριονέτα για τον Klaus Schwab και το Great Reset. Πουλάει την Ουκρανία στη Δύση και δεν εμποδίζει τις εκπαιδευμένες στις ΗΠΑ ναζιστικές δυνάμεις να σπέρνουν τον όλεθρο στους ρωσόφωνους Ουκρανούς»( Σημείωση :οι ραγιάδες δεν εχουν ιδέα ότι αυτοί οι δηθεν ναζι που εμφανίζουν στην Ουκρανία ειναι μισθοφόροι τύπου ISIS απο τους διεθνες συμμορητες μέχρι και ψευδό-πατριωτικές σελίδες κανουν πλύση εγκεφάλου στις μάζες.. ).

Ο Viganò δεν έχει παραβλέψει τη σχέση του Τζο Μπάιντεν με την Ουκρανία από την εποχή που ήταν αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα. Υπό αυτή την έννοια, επεσήμανε τη σχέση του γιου του Χάντερ με την ουκρανική εταιρεία ενέργειας Burisma.

«Υπήρξε μια έγχρωμη επανάσταση στην Ουκρανία με την υποστήριξη του Τζορτζ Σόρος και άλλων δυτικών ομάδων. Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη κοινωνική αναταραχή από τότε που έγινε το 2013/2014. Ο Ζελένσκι (και η Δύση) έχει εγείρει τη ρητορική τους τελευταίους μήνες για τα πυρηνικά και τα ατομικά όπλα, αυξάνοντας έτσι τη δυσπιστία του Πούτιν και τον οδήγησε να διαλύσει τη συμφωνία του Μινσκ», τόνισε.

Ο Αρχιεπίσκοπος Viganò άσκησε έντονη κριτική στην κάλυψη της σύγκρουσης στα μέσα ενημέρωσης. «Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Το ιστορικό τους COVID είναι απόδειξη ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να λένε ψέματα. Προσπαθούν σκόπιμα να δελεάσουν τους Δυτικούς να υποστηρίξουν μια κλιμάκωση».

Αναφέρει επίσης την ηθική παραλλαγή της σύγκρουσης αντιμετωπίζοντας δύο ηθικά οράματα του κόσμου: «Οι ΗΠΑ, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ υπόσχονται ευημερία στον ουκρανικό λαό, εάν συμπαραταχθούν μαζί του, αλλά στην πραγματικότητα επιδιώκουν να υποδουλώσουν τους Ουκρανούς πολίτες με το οι ίδιες καταθλιπτικές πολιτικές ληστείας της ελευθερίας που κατέστρεψαν την άθεη πλέον Δύση».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Viganò απομακρύνεται από τη θέση του Βατικανού σε αυτή τη σύγκρουση: « Η Ρώμη σιωπά για τα πραγματικά εγκλήματα που διαπράττονται σε όλο τον κόσμο. Ίσως ο Θεός χρησιμοποιεί τη Ρωσία ως προπύργιο του ενάντια στην κοσμική Δύση».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications