Δικάζεται ο Δ.Κούβελας γιατί ζήτησε να καταγράφονται οι παρενέργειες των εμβολίων

Ο κομμουνισμός με επικάλυψη δημοκρατίας:σήμερα εκδικάστηκε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης η υπόθεση του καθηγητή κλινικής φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα.

Μετά τη κατάθεση ενός μάρτυρα, η εισαγγελέας πρότεινε όπως και αποφασίστηκε την αναβολή της δίκης, καθώς δυο εκ των τριών μαρτύρων έλειπαν και κρίθηκαν άκρως απαραίτητοι για μια δίκαιη κρίση.

Ο καθηγητής κατηγορείται για διασπορά ψευδών ειδήσεων που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, καθώς είχε ζητήσει πριν από λίγο καιρό να συμπληρωθεί κίτρινη κάρτα(!) (διασπορά ψευδών ειδήσεων απο την γνωστή εγκληματική οργάνωση που κανει διασπορά ψευδών ειδήσεων και βαφτίζει οτι αλήθεια ενοχλεί με την μασονικη φράση θεωρίες συνωμοσίας? θα είχε ενδιαφέρον να εξηγήσουν οι φερόμενοι δικαστές πως γίνεται αυτό μαζι με κατι άλλα, μεταξύ άλλων κάτι screenshot από άναρχο-εγκληματικότητα σελίδες στο facebook, αφού υπογράψουν πρώτα ότι δεν έχουν καμια σχέση με την μασονία και υποβληθούν σε μερικές ειδικές εξετάσεις για να το αποδείξουν, εφόσον στα σχολεια τους έμαθαν οτι ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι και όλα αυτα τα μασονικά παραμύθια δεν θα έχουν πρόβλημα να υποβληθούν σε εξετάσεις η μήπως θα εχουν? μαζί και ο δήθεν "μάρτυρας " που ειναι βάλτος 100% κανονικά έπρεπε να συλληφθεί για ψευδορκία και ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και μια άρση απόρρητου θα έδειχνε αμέσως ποσά του έδωσαν οι γνωστοί συμμορίτες, και να μας εξηγήσουν πως γιατι έβγαλαν την λέξη ρατσιστής (σιγά μην ξέρουν) και γιατί λενε για ρατσιστές οταν στα σχολεια τους λένε ότι ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι ? κατι δεν κολλάει εδώ , είναι τυχεροί που ο Κουβελας δεν έχει ιδέα απο αυτά αφού έλεγε τα παραμυθία τους περί ναζι βασικά ακριβώς για αυτο τον έστειλαν στα δικαστήρια επειδή δεν έχει ιδέα ενω το θεμα αφορα και τον κλαδο του, οπως οι περισσότεροι που εχουν την ψευδαίσθηση ότι αυτοι ειναι πιο έξυπνοι απο αυτούς που ηταν έτη φωτός μπροστά (!) ειναι δυνατόν να έχουν εξαπατήσει ολόκληρο τον πλανήτη? και ομως ειναι !!!, και δεν μιλάμε για τους ψευδό-ναζι τύπου ISIS που έχουν στην Ουκρανία επειδή εκεί άκουγαν για κομμουνισμό και άλλαζαν δρόμο ενώ στο Ελλαντα οι κατα τα αλλα μορφωμένοι δεν έχουν ιδέα τι εκαναν μεσώ κομμουνισμού το 1940-1960 και ολα τα βλέπουν δογματικά και ταχα ιδεολογια και πρασινα αλογα, ενώ ηταν και ειναι φυλετικά .

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι στις 19/8/21 δημοσίευσε στα social media τα εξής: «ως γιατρός και καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας προτρέπω τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές τους, να υποβάλλουν κίτρινα κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του covid- 19 στο οποίο υπεβλήθη. Το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο περιγράφεται στις αναμενόμενες ανεπιθύμητες δράσεις των εν λόγω εμβολίων και ο ασθενής βρίσκεται στο χρονικό φάσμα της ανεπιθύμητης. Υποβολή κίτρινης κάρτας είναι απαραίτητη».

Μετά την ανάρτηση, ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας και στη συνέχεια εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατέστη κατηγορούμενος.

Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί δεκάδες άνθρωποι βρίσκονται έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον Δημήτρη Κούβελα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications