ΣΚΑΪ: «Η Κύπρος δεν έχει ΜΜΜ γι’ αυτό έχει φθηνή βενζίνη»

Απίστευτα πράγματα λέγονται καθημερινά στον ΣΚΑΪ, καθώς οι δημοσιογράφοι του δίνουν αγώνα για να δικαιολογήσουν την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτή τη φορά ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άρης Πορτοσάλτε, υποστήριξαν ότι στην Κύπρο έχουν πιο φθηνή βενζίνη από την Ελλάδα γιατί δεν έχουν ΜΜΜ.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» το πρωί της Τετάρτης και ενώ ήταν στον αέρα ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου και η Χριστίνα Κοράη, ξεκίνησε η κουβέντα για τις ανατιμήσεις στα προϊόντα και ειδικά για τα καύσιμα.

Τότε λοιπόν ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου ανέφερε το παράδειγμα της Κύπρου στην οποία η βενζίνη είναι πολύ χαμηλότερη από ότι στην χώρα μας, με τον Δημήτρη Οικονόμου να του λέει πως «Άσε την Κύπρο ρε Βαγγέλη, η Κύπρος είναι άλλη περίπτωση. Δεν συγκρινόμαστε με την Κύπρο. Η Κύπρος δεν έχει Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πουθενά. Το ξέρεις αυτό;», με τον Άρη Πορτοσάλτε να συμφωνεί μαζί του.

Ακούγοντας αυτό ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου διαμαρτυρήθηκε λέγοντας: «Τι λέτε ρε παιδιά; Δεν έχει λεωφορεία η Κύπρος; Έχω πάει», με τον Δημήτρη Οικονόμου να του απαντά: «Δεν έχει Βαγγέλη ούτε αστικά, ούτε υπεραστικά και πριμοδοτεί την βενζίνη. Ρώτα τους Κύπριους».

Φυσικά, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, μία χώρο με τόσο τουρισμό όπως η Κύπρος δεν θα μπορούσε να μην έχει λεωφορεία. Έστω και αν αυτά, τα χρησιμοποιούν ελάχιστοι Κύπριοι… Υπάρχουν όμως.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications