Μαζική συγκέντρωση Τραμπ στη Νότια Καρολίνα: «Έχουμε έναν πρόεδρο που έχει σωματικά και ψυχικά προβλήματα»

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε σε μια νέα και μαζική εκδήλωση της εκστρατείας "Save America" ​​στη Φλωρεντία της Νότιας Καρολίνας, αυτό το Σάββατο το βράδυ, όπου παρουσίασε τους υποψηφίους εκπροσώπους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος .

Με τον πρώην πρόεδρο να λέει για τη ρωσική εισβολή και ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ πόλεμο μαζί του αν ηταν στην εξουσία.

Τόνισε τη σημασία του να μείνουμε έξω από τη σύγκρουση και να μην εξαπολύσουμε έναν «ανόητο» πόλεμο με τη Ρωσία. «Ο Μπάιντεν έχει ακόμα την ευκαιρία να κρατήσει τους Αμερικανούς μακριά από τη σύγκρουση» είπε.

«Παρά την αδυναμία, τη δειλία και την ανικανότητα του Μπάιντεν, υπάρχει ακόμα τρόπος να τερματίσει αυτή την τραγωδία χωρίς οι Αμερικανοί να παγιδευτούν σε έναν φρικτό και πολύ αιματηρό πόλεμο», είπε ο Τραμπ.

«Έχουμε έναν πρόεδρο που εκπροσωπεί τη χώρα μας στην πιο σημαντική στιγμή της ιστορίας, που έχει σωματικά και ψυχικά προβλήματα», είπε, αναφερόμενος στον Μπάιντεν.

Ο Τραμπ συνέχισε δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μπορέσουν να τερματίσουν την εξάρτησή τους από το ρωσικό πετρέλαιο έως ότου δεσμευθούν να «τερματίσουν τον γελοίο πόλεμο του Μπάιντεν για την αμερικανική ενέργεια». Να σημειωθεί ότι ενώ οι ΗΠΑ εισάγουν μικρή ποσότητα ρωσικού πετρελαίου, εισάγουν μεγάλες ποσότητες από τη Σαουδική Αραβία και άλλες αραβικές χώρες.

Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Τραμπ, οι Ηνωμένες Πολιτείες αύξησαν την τοπική παραγωγή πετρελαίου λόγω των πολιτικών υπέρ στην ενεργειακή ανεξαρτησία. Ωστόσο, μια σειρά κανονισμών που υπέγραψε ο Μπάιντεν την πρώτη του μέρα στον Λευκό Οίκο έθετε τη χώρα και πάλι εξαρτημένη από τα αραβικά καύσιμα.

Επαίνεσε επίσης τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla, Έλον Μασκ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ήταν διευθυντής του κύριου παραγωγού ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ζήτησε από τον Μπάιντεν να αυξήσει άμεσα την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου ώστε να πέσουν οι τιμές και η χώρα να μην παραμείνει εκτεθειμένη σε κυρώσεις στη Ρωσία.

«Μισώ να το λέω, αλλά πρέπει να αυξήσουμε αμέσως την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου», είπε ο Μασκ σε tweet στις 4 Μαρτίου. «Οι έκτακτες στιγμές απαιτούν έκτακτα μέτρα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications