Η ρωσική πρεσβεία στη Βοσνία κατηγορεί τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι θέλουν να καταστρέψουν γενετικά τους Ρώσους

«Όπως συνήθως,λένε ψέματα. Γιατί δεν υπάρχει «εισβολή». Αντίθετα, υπάρχει μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση για την αποστρατικοποίηση του ουκρανικού καθεστώτος. Αποστρατικοποίηση, γιατί ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες που ήταν πίσω από την άντληση όπλων από την εγκληματική συμμορία, η οποία κατέστρεψε βάρβαρα τον άμαχο πληθυσμό του Ντόνετσκ και του Λούγκανσκ, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ρωσική πρεσβεία στη Βοσνία.

Κατηγόρησαν επίσης τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι «γέμισαν την Ουκρανία με βιολογικά εργαστήρια που, πολύ πιθανόν, χρησιμοποιήθηκαν για τη μελέτη μεθόδων καταστροφής του ρωσικού λαού σε γενετικό επίπεδο».

Κατηγόρησαν επίσης την Ουάσιγκτον ότι «παρεμβαίνει στον διάλογο εντός της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, φέρνοντας τους λαούς εναντίον τους (κλασική τακτική συμμοριτών έδω και αιώνες ).

«Ταυτόχρονα, σπρώχνει «προσεκτικά» τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να τη χρησιμοποιήσει, όπως το Κοσσυφοπέδιο, ως «φιτίλι» ενάντια στον γεωπολιτικό της αντίπαλο, δηλαδή την ΕΕ.

Αυτό είναι αλήθεια, αν και υπό το φως της τρέχουσας φανταστικής αλληλεγγύης μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης «για την υπόθεση της Ουκρανίας», ένας τέτοιος ισχυρισμός μπορεί να φαίνεται υπερβολικός. Αλλά η στιγμή της αλήθειας θα έρθει. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι «φίλοι», αλλά μάλλον ένα έμπειρο αρπακτικό που θα αφήσει χωρίς δισταγμό τους συμμάχους τους στη μοίρα τους, αν τσιμπηθεί η ουρά του. Τα παραδείγματα, σε αυτή την περίπτωση, είναι περιττά», ανέφερε η ρωσική πρεσβεία.

Στη συνέχεια, μετέφρασαν το ακρωνύμιο USA ως "United States of Anguish".

«Είναι αγωνία, και θα προσθέταμε ένα ψέμα, τι συνεισφέρουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στον κόσμο», κατέληξε η Πρεσβεία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications