Πλεύρης: Έρχεται διάταξη για την απόλυση των ανεμβολίαστων υγειονομικών - «Ριψάσπιδες που αρνούνται την επιστήμη»

«Ούτε θα επιστρέψουν, ούτε θα τεθεί θέμα αν πρέπει να πάρουν χρήματα, ούτε θα τους αναγνωριστεί ο χρόνος εργασίας τους»

Διάταξη με την οποία οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα αποχωρήσουν οριστικά από ΕΣΥ επεξεργάζεται το υπουργό Υγείας, σύμφωνα με τον αρμόδιο Υπουργό, Θάνο Πλεύρη.

«Ούτε θα επιστρέψουν, ούτε θα τεθεί θέμα αν πρέπει να πάρουν χρήματα, ούτε θα τους αναγνωριστεί ο χρόνος εργασίας τους», απάντησε ο υπουργός Υγείας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Λαμπρούλη.

«Όποιος αρνείται την επιστήμη δεν μπορεί να παρέχει υπηρεσία στο σύστημα υγείας» μετά την 31η Μαρτίου, ανέφερε ο Θ. Πλεύρης και ανακοίνωσε τις δύο επιλογές:

«Επεξεργαζόμαστε διάταξη. Δύο πράγματα θα γίνουν. Με τη λήξη ή θα υπάρξει παράταση ή όποιος δεν εμβολιάζεται δεν θα παραμείνει στο σύστημα υγείας και θα προκηρυχθεί η θέση τους γι’ αυτούς που βρίσκονται τώρα στο σύστημα υγείας και δεν είναι ριψάσπιδες. Κάποιος που αρνείται την επιστήμη, που αρνείται τους νόμους της επιστήμης που λένε ότι πρέπει να υπάρχει εμβολιασμός, αυτός είναι κατά της επιστήμης που πρέπει να υπηρετήσει στο σύστημα υγείας».

H "επιστήμη" τους επι χίλια χρονια σκότωνε δια φρικτών βασανιστηρίων τους έξυπνους που ονομάζουν ιερά εξέταση και με επικάλυψη της θρησκείας και αν δεν ειχαν χάσει τον έλεγχο ακόμη με καρα και άλογα θα ηταν ο κόσμος :

To ίδιο έκαναν και στην σοβιετική ένωση επι Στάλιν ΄οποιος έδειχνε δείγματα έξυπνου και ηταν και εφευρετικός ηταν ο πρώτος για πάει στα Γκουλαγκ....100 χρόνια μετά κατάφεραν τελικά με σφαγές και γενοκτονίες των έξυπνων να κάνουν τους περισσοτερους υπάκουους δούλους χωρίς συνείδηση ΄...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications