Ζελένσκι -μαριονέτα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την υλοποίηση της Μεγάλης Επαναφοράς

Αφού άφησε την καριέρα του ως κωμικός και έγινε πρόεδρος της Ουκρανίας τον Απρίλιο του 2019, ο Volodímir Zelensky επαίνεσε τον Trudeau ως «έναν από εκείνους τους ηγέτες που τον ενέπνευσαν» να «ενταχθεί στην πολιτική», όταν έγινε πρόεδρος της Ουκρανίας το 2019.

Όπως ο Τριντό, ο Ζελένσκι είναι μαριονέτα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Κλάους Σουάμπ, της παγκοσμιοποιητικής οργάνωσης πίσω από τη διαβόητη πλέον ατζέντα της «Μεγάλης επαναφοράς», η οποία λέει στον κόσμο ότι μέχρι το 2030 «δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι».

Η μαζική υποστήριξη στον Ζελένσκι από την ελίτ, συμπεριλαμβανομένου του αριστερού χρηματοδοτη των Black Lives Matter, Τζορτζ Σόρος, για να μην αναφέρουμε τον Τριντό, τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της παγκοσμιοποίησης, έχει κάνει πολλούς να αμφισβητήσουν το πραγματικό κίνητρο πίσω από την καταδίκη της Ρωσία.

Την Τρίτη, για παράδειγμα, η Ουκρανή δημοσιογράφος Ντάρια Καλενιούκ έκανε μια συναισθηματική απαίτηση στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ζητώντας του να δώσει εντολή στο ΝΑΤΟ να μπει στον πόλεμο στην Ουκρανία. Αφού η παρέμβαση του δημοσιογράφου εγκωμιάστηκε στα δυτικά μέσα ενημέρωσης, εμφανίστηκαν αναφορές που έδειχναν ότι η Καλενιούκ δεν είναι απλώς δημοσιογράφος, αλλά ηγετικό μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που έχει επιφορτιστεί με τη διεξαγωγή πρωτοβουλιών που υποστηρίζονται από τον Σόρος σε όλη την Ανατολική Ευρώπη.

Ενώ πολλοί είναι δύσπιστοι για τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τους πρώην δεσμούς του με την KGB, ο έλεγχος από την άλλη πλευρά της σύγκρουσης φαίνεται να απουσιάζει από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τα οποία έχουν ανησυχήσει πολλούς δεδομένης της σατανικής φύσης της σύγκρουσης.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab, επαίνεσε τον κομμουνιστή Κινέζο πρόεδρο Xi Jinping, συμπεριλαμβανομένης μιας δήλωσης φέτος στην οποία είπε στον ηγέτη της Κίνας ότι το κομμουνιστικό του καθεστώς έχει κάνει «σημαντικά επιτεύγματα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications