Ένας δικαστής στο Τέξας διέταξε την Pfizer να δημοσιοποιήσει εμπιστευτικές πληροφορίες που δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει για 55 χρόνια

Τι λέει η πρώτη παρτίδα εγγράφων που δόθηκε στη δημοσιότητα για τις αρνητικές επιπτώσεις του εμβολίου.

Μια σειρά από αιτήματα ελευθερίας πληροφόρησης προς την Pfizer σχετικά με το εμβόλιο της είχαν προκαλέσει τεράστιο σάλο στην εταιρεία των συμμοριτών, με τους δικηγόρους της εταιρείας να ζητούν να δημοσιοποιηθούν αυτά τα έγγραφα μόνο μετά από 55 χρόνια .

Αυτό το αίτημα της νομικής ομάδας της Pfizer έλαβε την υποστήριξη της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων του Μπάιντεν (FDA), αλλά ευτυχώς ένας δικαστής του Τέξας, ο δικαστής Μαρκ Πίτμαν, που προτάθηκε από τον Τραμπ το 2019, διέταξε στις 7 Ιανουαρίου ότι εντός 20 εργάσιμων ημερών, όλα όσα απαιτούνται έπρεπε να δημοσιευθούν .

Συνολικά υπάρχουν περισσότερα από 450.000 φύλλα εγγράφων που θα δημοσιεύονται, με ρυθμό 55.000 μηνιαίως, όπως ζήτησε ο δικαστής. Η FDA του Μπάιντεν άσκησε έκκληση για δημοσίευση μόνο 500 φύλλων το μήνα, αλλά ο δικαστής του Τέξας δεν έκανε δεκτό το αίτημά του.

Η πρώτη απελευθέρωση πληροφοριών θάφτηκε εντελώς στα μέσα ενημέρωσης και μονο εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης έγινε γνωστό. Με τίτλο " CUMULATIVE ANALYSIS OF POST-AUTHORIZATION ADVERSE EVENT REPORTS OF PF-07302048 (BNT162B2) RECEIVED THROUGH 28-FEB-2021 ", αυτό το έγγραφο 38 σελίδων συνοψίζει τα γεγονότα του πρώτου ενδιαφέροντος που καταγράφει το PF-07302048 (BNT162B2) από την κυκλοφορία του εμβολίου.

Ξεκινώντας από τη σελίδα 30, δίνεται ένας μακρύς κατάλογος χιλιάδων ανεπιθύμητων παρενεργειών, ο οποίος περιλαμβάνει από το σύνδρομο Alpers έως τις κινητικές αισθητηριακές νευροπάθειες, σε περισσότερες από 8 σελίδες, αναφέροντας μία προς μία όλες τις πιθανές ασθένειες που μπορεί να προκύψουν μετά τη λήψη μιας δόσης αυτού του εμβολίου.

Σε άλλο σημείο του εγγράφου επισημαίνεται ότι από τις 42.086 περιπτώσεις ανεπιθύμητων παρενεργειών αναφέρθηκαν τους πρώτους τρεις μήνες του εμβολίου, 1.223 άνθρωποι πέθαναν, με κρούσματα από τη Μεγάλη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιταλία, το Μεξικό, τη Γαλλία και άλλες.

Αυτό έρχεται σε ρήξη με την αφήγηση της εταιρείας, της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης ότι δεν υπήρξε ούτε μία περίπτωση ανεπιθύμητων ενεργειών που να οδήγησαν σε θάνατο. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, σε 3 μήνες πέθαναν περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι.

Με παρέκταση αυτών των δεδομένων στους περισσότερους από 15 μήνες που έχει εγχυθεί το εμβόλιο σε ολόκληρο τον πληθυσμό των Ηνωμένων Πολιτειών, θα μπορούσε να υπολογιστεί, εάν αυτό το ποσοστό παραμείνει σταθερό, ότι σχεδόν 7.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει από ανεπιθύμητες παρενέργειες της Pfizer από τότε που άρχισε το εμβόλιο σε όλο τον κόσμο.

Είναι επίσης σημαντικό να διευκρινιστεί ότι στον πίνακα όπου συνοψίζονται αυτά τα δεδομένα, υπάρχουν 11.361 περιπτώσεις που «δεν είχαν αναρρώσει τη στιγμή της προετοιμασίας της έκθεσης» και θα μπορούσαν να είχαν πεθάνει αργότερα. και άλλα 9.400 κρούσματα αναφέρονται ως «άγνωστα», επομένως θα μπορούσαν να υπάρξουν περισσότεροι θάνατοι.

Στην έκθεση, οι περιπτώσεις «σοβαρών» νευρολογικών και αναπνευστικών ανεπιθύμητων παρενεργειών (VAERD) ονομάζονται VAED (ακρωνύμιο στα αγγλικά για το «Intense Vaccine Associated Illness»).

Συμπέρασμα? οι δηθεν θεωρίες συνωμοσίας ειναι αληθινές , αλλα το χειρότερο ειναι άλλο: σε ολόκληρη Αμερική μονο ένας δικαστής τους έκανε να τα δημοσιοποιούσουν, αυτό σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι είτε ειναι δικοί τους, είτε κανουν την πάπια ως συνήθως όπως γίνεται παντού, με αποτέλεσμα οι συμμορίτες να κάνουν εύκολα ότι θέλουν επειδή οι μάζες ειναι εντελώς δουλικές σε πνευματικό επίπεδο,αυτό ειναι εμφανές και στο ίντερνετ που διαβαζουν μετα μανίας έγκυρες πήγες των συμμοριτών και λοιπων πονήρων που το παιζουν και πατριωτες, χωρίς να τους αναγκάζει κάνεις οχι μονο δεν αντιλαμβάνεται το κακό αλλα οικειοθελώς πάνε στο κακό το ύπουλο και το μοχθηρό και αυτο ειναι εμφανές παντού, γιαυτό βλέπετε πχ γυναικες να πηγαίνουν με τους δολοφόνους και βιαστές χωρίς να καταλαβαινουν εκ των πρότερων οτι ειναι με τέρατα , δηλαδή έχουμε μια κοινωνία που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ειναι και ο ίδιος ύπουλος και πονηρός με την κάκια έννοια και συνεπώς υποστηρίζει ομοίους του, και αλλοι εχουν πεσει στο δρομο του κακου σε σημείο που έτσι και τους μιλήσεις στην μη υποκριτική γλωσσά του κακού που εχουν συνηθίσει θεωρούν εσένα κακό, υπέροχος εντελώς εκφυλισμένος κόσμος(!) .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications