Ερευνητής λέει ότι μια Αρχαία Διαστημική Κιβωτός έχει ανακαλυφθεί και ενεργοποιηθεί στην Ουκρανία

Αφού η Ρωσία πέρασε αρκετές εβδομάδες οικοδόμησης μιας σημαντικής στρατιωτικής δύναμης κατά μήκος των συνόρων της με την Ουκρανία και στη γειτονική Λευκορωσία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξαπέλυσε αυτό που η ουκρανική κυβέρνηση περιέγραψε ως «εισβολή» στη χώρα.

Υπάρχουν πολλοί που συζητούν τον λόγο για τον οποίο ο Πούτιν έκανε εισβολή, ίσως η απάντηση σε αυτό το ερώτημα ξεπερνά την φαντασία των περισσότερων .

Διαστημική κιβωτός της Ουκρανίας
Όλα ξεκίνησαν όταν μια ανώνυμη πηγή με το όνομα JP που επικοινώνησε με τον Δρ Michael Salla, ιδρυτή του Exopolitics Institute και του ιστότοπου exopolitics.org.

Ο Salla εξήγησε ότι η διαστημική κιβωτός είναι θαμμένη κάτω από το Εθνικό Φυσικό Πάρκο Oleshky Sands, το οποίο βρίσκεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά του Kherson. Το πάρκο είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο καθώς είναι μια ημίξηρη, έρημη περιοχή που καλύπτεται με έδαφος και άμμο χαμηλής γονιμότητας. Αν και είναι ανοιχτό για τουρίστες, το πάρκο προστατεύεται ιδιαίτερα επειδή βρίσκεται δίπλα σε στρατόπεδο στρατιωτικής εκπαίδευσης.

«Η πρώτη φορά που μου μίλησε για τη διαστημική κιβωτό της Ουκρανίας ήταν η πηγή μου JP, ο οποίος υπηρετεί επί του παρόντος στον στρατό των ΗΠΑ και ήταν σε μυστικές αποστολές σε δύο άλλες διαστημικές κιβωτούς», είπε ο Salla. «Μία αποστολή πήγε στη Σελήνη και δύο άλλες ήταν στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων του Ατλαντικού Ωκεανού. Και οι τρεις αποστολές διεξήχθησαν από κοινού από τις ΗΠΑ και την Κίνα, και η δεύτερη αποστολή στον Ατλαντικό Ωκεανό περιελάμβανε τη Ρωσία, η οποία είχε βρει τη δική της κιβωτό αλλά δεν έδωσε πρόσβαση στις ΗΠΑ».

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου πληροφορίες για τις υποτιθέμενες «διαστημικές κιβωτούς», επομένως πρέπει να εμπιστευτούμε τις αποκαλύψεις του Salla ότι πρόκειται για κάποιο είδος αρχαίων θαμμένων διαστημικών σκαφών: δύο στις ΗΠΑ και την Κίνα, μια στην Ουκρανία και μια στη Ρωσία. Η πηγή JP λέει ότι οι ειδικοί έχουν ενεργοποιήσει αυτές τις διαστημικές κιβωτούς, μία από τις οποίες θα κατευθυνθούν προς τη Σελήνη.

Και αν δεν εκπλήσσεστε αρκετά, ο ιδρυτής του Exopolitics ισχυρίζεται ότι επιβεβαίωσε την ιστορία του JP με τον Thor Han Eredyon, έναν πιλότο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που μιλά τηλεπαθητικά με τη φίλη του Salla και πρώην Γαλλίδα αρχαιολόγο, Elena Danaan.

Τον Ιανουάριο, η Danaan ανέφερε ότι τεράστιες διαστημικές κιβωτές είχαν επίσης ανακαλυφθεί στη Σελήνη και τον Άρη, καθώς και στην Ανταρκτική. Ωστόσο, μια κιβωτός βρίσκεται στο Oleshky, στις συντεταγμένες (46°35'19″N 33°03'01″E) και ο Salla λέει ότι ο Thor Han είπε γιατί πρέπει να ανησυχούμε.

«Δεν πρόκειται για εισβολή στην Ουκρανία, αλλά για μέρος των επιχειρήσεων καθαρισμού», συνέχισε ο Salla. «Το DS (Deep State ή Deep State) προσπαθούσε να ενεργοποιήσει την Κιβωτό, την οποία είχαν βρει πριν από πολλά χρόνια, θαμμένη κάτω από την άμμο στο νότιο τμήμα της Ουκρανίας. Η κιβωτός ενεργοποιήθηκε, οπότε ήρθε η ώρα να την πάρει ο Πούτιν στα χέρια του. Υπάρχει μια δεύτερη κιβωτός στη βόρεια Ρωσία, αλλά ο Πούτιν την ελέγχει ήδη. Ο Πούτιν έχει διδαχθεί από θετικούς εξωγήινους πώς να χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία».

Σύμφωνα με τους Salla, JP, Danaan και Thor Han, ο σκοπός της εισβολής στην Ουκρανία είναι να μπορέσει η Ρωσία να καταλάβει αυτήν την αρχαία «διαστημική κιβωτό». Ως εκ τούτου, η Χερσώνα ήταν η πρώτη πόλη που εισέβαλε.

Ωστόσο, δίνοντας στο Salla το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, πολλοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες προβληματίζονται από το γεγονός ότι η Ρωσία δεν έχει χρησιμοποιήσει την αεροπορία της σε αυτή τη σύγκρουση. Μήπως επειδή δεν θέλουν να καταστρέψουν τη διαστημική κιβωτό της Ουκρανίας;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications