H προεδρική βιβλιοθήκη Ομπάμα περιέχει χιλιάδες αρχεία για εξωγήινους

O John Greenwald Jr., συγγραφέας, podcaster και δημιουργός του The Black Vault , της μεγαλύτερης ιδιωτικής ψηφιακής πύλης στον κόσμο για αποχαρακτηρισμένα κυβερνητικά έγγραφα, αποκάλυψε το αποτέλεσμα του αιτήματός του για το Freedom of Information Act. FOIA) για πρόσβαση στα προεδρικά αρχεία του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στο Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, φωτογραφίες και βίντεο UFO στο Defense Enforcement Program.Advanced Aerospace Weapons Systems (AAWSAP).

Ενώ είχε πρόσβαση σε άλλα αιτήματα, ακόμη και ο ίδιος φαίνεται έκπληκτος από την απάντηση που έλαβε από τη βιβλιοθήκη του Ομπάμα. "Η Προεδρική Βιβλιοθήκη Ομπάμα μόλις με ενημέρωσε ότι έχει περίπου 3.440 σελίδες και 26.271 ηλεκτρονικά αρχεία που σχετίζονται με το αίτημά μου για πληροφορίες", είπε .

Τα μυστικά αρχεία του Ομπάμα
Περισσότερες από 3.400 σελίδες και περισσότερα από 26.000 ηλεκτρονικά αρχεία σαν κρυμμένος θησαυρός, προήλθαν από μια κυβερνητική γραφειοκρατία με σκοπό να κρύψουν πραγματικά γεγονότα και ολα αυτα που αποκαλούν με την μασονικη φράση θεωρίες συνωμοσίας.

Επίσης, αυτό δεν σημαίνει ότι το The Black Vault, ή οποιοσδήποτε άλλος που υποβάλλει αίτημα FOIA, θα έχει πρόσβαση σε όλα: αν εξετάσουμε τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο The Black Vault, δείχνουν ότι έχουν διαγραφεί κομμάτια και αλλα καλύπτονται με μαύρες ρίγες. Αυτή η διαδικασία επεξεργασίας γίνεται στο όνομα της «εθνικής ασφάλειας» και σίγουρα δείχνει ότι κρύβουν πληροφορίες.

Στο μεταξύ, μπορούμε να κάνουμε εικασίες σχετικά με το τι μπορεί να περιέχουν αυτά τα έγγραφα και αρχεία. Από τότε που άφησε την εξουσία, ο Ομπάμα έχει αναφέρει σε ορισμένους τηλεοπτικούς παρουσιαστές ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το τι είδε όσο ήταν πρόεδρος.

Πέρυσι, μετά την εκρηκτική ιστορία του ειδησεογραφικού προγράμματος 60 Minutes που προσφέρει κάθε είδους λεπτομέρειες σχετικά με τις θεάσεις UFO από πιλότους του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Ομπάμα θέλησε να πει τη γνώμη του για την ύπαρξη UFO και εξωγήινων ζωής σε μια συνέντευξη στο "The Late Late Show με τον Τζέιμς Κόρντεν».

«Όσον αφορά τους εξωγήινους, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να σου πω στον αέρα», είπε ο Ομπάμα στον Τζέιμς Κόρντεν.

Και ένα μήνα αργότερα, ο Ομπάμα είπε στον αρθρογράφο Έζρα Κλάιν στους New York Times ότι θα ήθελε οπωσδήποτε να μάθει περισσότερα για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που εντοπίστηκαν από μέλη του στρατού. Όταν ρωτήθηκε πώς παραδοχή της ύπαρξη εξωγήινων θα επηρέαζε την πολιτική του, ο Ομπάμα είπε πολύ απλά: Δεν θα το έκανα.

Επιπλέον, ο πρώην πρόεδρος πρόσθεσε ότι τη στιγμή που θα επιβεβαιωθεί η ύπαρξη εξωγήινων, δεν θα επηρεάσει το πολιτικό και κοινωνικό κλίμα στη Γη, προσθέτοντας ότι θα υπάρξουν άμεσα συζητήσεις για το πώς πρέπει να ξοδέψουμε πολύ περισσότερα χρήματα σε οπλικά συστήματα για να αμυνθούμε.

Τα Εθνικά Αρχεία ορίζουν την προεδρική βιβλιοθήκη ως μεγάλα αρχεία εγγράφων, μουσεία γεμάτα με σημαντικά προεδρικά αναμνηστικά, ενδιαφέροντα δημόσια και εκπαιδευτικά προγράμματα και ενημερωτικές ιστοσελίδες και ιστορικά έγγραφα, αρχεία και υλικό των προέδρων. Θεωρητικά, μια προεδρική βιβλιοθήκη θα μπορούσε να περιλαμβάνει οποιοδήποτε έγγραφο που βρίσκει ενδιαφέρον ο πρόεδρος.

Με άπλα λογία του είχαν πάει αρχεία σχετικά με τα UFO και τους εξωγήινους οι ίδιοι που λένε στον όχλο πως αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας ,προφανώς βάζουν τα πιόνια τους να διαβάζουν τέτοια θέματα ώστε να δουν αντιδράσεις και αν ειναι έτοιμα πιόνια τους να υπηρετούν τα αληθινά αφεντικά τους, το ότι οι μάζες που ειναι ηθικά και πνευματικά κατώτερες τους βλέπουν όλους φυσιολογικους ανθρώπους γύρω τους δεν σημαίνει και ότι ειναι και ο νοών νοείτω .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications