Ο Πούτιν ζητά βοήθεια από τις  μάγισσες για να κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία?

Έχουν περάσει μόλις τρεις εβδομάδες από τότε που η Ρωσία εισέβαλε αρχικά στην Ουκρανία όπως η Γερμανία στην Πολωνία για σταματήσει την γενοκτονία. Το αρχικό σχέδιο εισβολής της Ρωσίας,ηταν αστραπιαία πορεία με στόχο την κατάκτηση του Κιέβου, απέτυχε μέσα σε λίγες μέρες. Έκτοτε, οι Ρώσοι έχουν προσαρμοστεί σε μια πιο σταδιακή προέλαση που υποστηρίζεται από βαριά πυρά πυροβολικού, μια προσέγγιση που τους επέτρεψε να κάνουν κάποια σημαντικά βήματα.

Ωστόσο, οι ρωσικές απώλειες ήταν τρομακτικά υψηλές. Ακριβείς πληροφορίες από τη ζώνη σύγκρουσης είναι δύσκολο να βρεθούν, αλλά μια από τις πιο έγκυρες εκτιμήσεις για Ρώσους νεκρούς πολέμου είναι 7.000, τρεις φορές περισσότεροι από τον συνολικό αριθμό των Αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στα 20 χρόνια των μαχών στο Αφγανιστάν. Η απώλειες ηταν τέτοιες που πληροφορίες λένε ότι έχει ζητήσει βοήθεια από τις Ρωσίδες μάγισσες.

Στις 12 Μαρτίου, περίπου 100 μάγισσες συγκεντρώθηκαν σε μια εσωτερική εγκατάσταση για να ενισχύσουν τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και να τον βοηθήσουν στην εισβολή του στην Ουκρανία. Όπως αναφέρει το AsiaNews , οι μάγισσες φορούσαν σκούρους μανδύες και κουκούλες και απήγγειλαν ξόρκια. Η Aljona Polin , η κορυφαία μάγισσα της Ρωσίας και ιδρύτρια του συνδέσμου Great Witches of Russia, είχε να πει τα εξής:

«Όσοι ακούν αλλά δεν ακούν, όσοι βλέπουν αλλά δεν βλέπουν, όσοι είναι εκεί, ήταν εκεί και θα είναι εκεί, δεν θα ξεχάσουν τον λόγο μου: Ανυψώστε τη δύναμη της Ρωσίας, οδηγήστε τον Πρόεδρό μας Βλαντιμίρ Πούτιν στον δρόμο της δικαιοσύνη. "Ας εκδηλωθεί η μεγάλη δύναμη της Ρωσίας", τόνισε.

Στη μέση του δωματίου όπου συναντήθηκαν οι μάγισσες υπήρχε η εικόνα του Πούτιν, δίπλα σε ένα κερί. Μία από τις παρούσες μάγισσες είπε ότι ο Πούτιν «παλεύει για εμάς», εναντίον όλων όσων του επιτίθενται, επομένως θέλουν να βεβαιωθούν ότι όλοι οι «υπηρέτες του ψέματος» θα μείνουν για πάντα σιωπηλοί. Μια από τις κατάρες έγραφε:

«Όσοι προσποιούνται ανάμεσά μας, όσοι αποφάσισαν να μας αφήσουν, όσοι ψεύδονται σε ό,τι λένε, για πάντα αυτοί θα ειναι οι εχθροί και θα είναι καταραμένοι!». Και τότε άλλες μάγισσες απάντησαν: «Φτου, φτου!»

Το τελετουργικό διήρκεσε περίπου 20 λεπτά συνολικά, με μια τελική φυσική σύνδεση όλων των μαγισσών να ενώνουν τα χέρια και τις ενέργειές τους, μπαίνοντας σε πνευματική σύνδεση με τον ίδιο τον Πούτιν.

Πνευματικός πόλεμος και απο τις δυνάμεις του κακού :
Φαίνεται όμως ότι έχει ξεκινήσει ένας τελείως διαφορετικός πόλεμος. Την περασμένη Τετάρτη στις 03:33 ώρα Μόσχας, καθώς η νέα σελήνη φαινόταν στον ουρανό, η αντίσταση στην εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία πήρε τη μορφή ενός τελετουργικού μεγάλης ένωσης: ένα τελετουργικό για να απογοητεύσει και να μπερδέψει τον Ρώσο ηγέτη, το οποίο θα επαναληφθεί συνεχώς. μέχρι να πέσει από την εξουσία. Στο τελετουργικό που δημοσίευσε ο συμμορίτης Michael Hughes, ανάβουν μπλε και κίτρινα κεριά, πέφτουν ηλιόσποροι σε μια φωτογραφία του Πούτιν και τότε η φωτογραφία καίγεται. Αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά: πριν από πέντε χρόνια, οργάνωσε μια τελετή εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.

Η κατάρα κατά του Πούτιν, όπως αυτή του Τραμπ, είναι μέρος μιας μακράς αλλά κρυφής παράδοσης των διεθνών συμμοριτών που ειναι και σατανιστές οι οποίοι έχουν κάνει τέτοιες σατανικές τελετές : για να αποτρέψουν την εισβολή του Ισπανικού Στρατού το 1588, στη μάχη του Μαρένγκο το 1800 και τη γερμανική και τη γερμανική εισβολή στη Δυτική Ευρώπη τον Μάιο του 1940 και ειναι ειναι γνωστό ότι έκαναν σανικές τελετές κατα του Φυρερ και ηγετικών στελεχών το κακό άλλαζε την σκέψη τους με αποτέλεσμα να ξεπηδούν προδότες παντού .

Αυτά τα τελετουργικά επικεντρώθηκαν στην αλλαγή της γνώμης του Χίτλερ ή του Βοναπάρτη, η σατανική μαγεία των συμμοριτών έχει εγκαταλείψει την ιδέα να αλλάξει ή να χειραγωγήσει το μυαλό διότι όταν είσαι πραγματικά κάλος δεν μπορεί εισβάλει το κακό στο μυαλό , ο νέος στόχος τους δεν ειναι να επηρεάσουν τις σκέψεις του εχθρού τους, αλλά να φέρουν την καταστροφή πάνω του.

Όταν οι νεαροί Ρώσοι στρατιώτες μπήκαν στο Konotop, που είναι γνωστό ότι είναι ένα μέρος όπου οι ηλικιωμένες γυναίκες έχουν αποκρυφιστικές δυνάμεις, μια ηλικιωμένη Ουκρανή τους είπε: «Εδώ, κάθε δεύτερη γυναίκα είναι μάγισσα. Αύριο δεν θα μπορείς να σταθείς όρθιος». Έτσι, έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου , ενός πολέμου που ξεπερνά τα όρια που γνωρίζουμε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications