Ο μονόλιθος ύψους 2 χιλιομέτρων που βρέθηκε στον Ερμή εξακολουθεί να εγείρει ερωτήματα

Φαίνεται ότι ο Άρης δεν είναι ο μόνος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα που φιλοξενεί μυστηριώδεις δομές.

Στις εικόνες της επιφάνειας του πλανήτη Ερμή, που καταγράφηκαν από τον ανιχνευτή Messenger στις αρχές του 2012, μπορείτε να δείτε μια τεράστια δομή που προβάλλει μια ορθογώνια σκιά του Ήλιου, ειναι η σκιά ενός μονόλιθου στην επιφάνεια του πλανήτη που βρίσκεται πιο κοντά στον Ήλιο.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε τις άκρες του μονόλιθου και τις τέσσερις πάνω γωνίες του. Επίσης ο κρατήρας ακριβώς στα αριστερά του κέντρου της φωτογραφίας έχει διάμετρο 42km", αυτό μας δίνει το κατά προσέγγιση το μέγεθος της σκιάς. Χρειάζεται 7,5 φορές το μήκος της σκιάς για να διασχίσει ολόκληρο τον κρατήρα, που σημαίνει ότι η σκιά είναι Μήκος 5,6 χλμ. Αφαιρώντας τη σκιά που ρίχνεται στο έδαφος, θα μας έδινε το μέγεθος του μονόλιθου, που θα είχε μήκος περίπου 2 χλμ. Είναι ένας γιγάντιος μονόλιθος.

Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι η δομή είναι ένα από τα πολλά στοιχεία που υποδεικνύουν το γεγονός ότι πριν από εκατομμύρια χρόνια, και ίσως ακόμη και πριν δημιουργηθεί η ζωή στη Γη, υπήρχε ένας προηγμένος εξωγήινος πολιτισμός που κατοικούσε στο ηλιακό μας σύστημα, αφήνοντας ίχνη της ύπαρξής του. Σήμερα αρχίζουμε να βρίσκουμε, όπως την τεράστια τεχνητή δομή που βρέθηκε στον Ερμή, και η οποία είναι παρόμοια με αυτή που βρέθηκε στην επιφάνεια του Άρη και σε ένα από τα φεγγάρια του, τον Φόβο.

Ο πρώην αστροναύτης Buzz Aldrin είπε για την παρόμοια τη δομή στο φόβο: "Πρέπει να δούμε καλύτερα το φεγγάρι του Άρη. Στην επιφάνειά του υπάρχει ένας μονόλιθος, μια πολύ περίεργη δομή σε αυτό το μικρό αντικείμενο σε σχήμα πατάτας που γυρίζει γύρω από τον Άρη μία φορά κάθε επτά ώρες .
Ποιος το έβαλε αυτό στον Φόβο;
Ποιος το έχει βάλει εκεί;
Λοιπόν, το σύμπαν έβαλε αυτό το αντικείμενο εκεί. Ή αν προτιμάτε,... ο Θεός το έβαλε εκεί?.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications