Ένα 2χρονο κορίτσι ισχυρίζεται ότι είναι η νεκρή προγιαγιά της

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ένα κοριτσάκι με το όνομα Ella να δείχνει με το δάχτυλό της μια φωτογραφία της αείμνηστης προγιαγιάς της και λέει: «Είμαι εγώ».

Σύμφωνα με τη μητέρα της, η οποία βλέπει το θέμα απόκοσμο, η κόρη της Ella ανακάλυψε κάποτε μια παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία δύο γυναικών, της γιαγιάς και της προγιαγιάς της Ella.

Και το κορίτσι άρχισε αμέσως να λέει «Είμαι εγώ», δείχνοντας με το δάχτυλό της την προγιαγιά της.

Εκείνη τη στιγμή, μητέρα και κόρη είχαν πάει στο σπίτι της γιαγιάς τους και η 2χρονη δεν είχε δει ποτέ αυτή τη φωτογραφία και άλλες φωτογραφίες της προγιαγιάς της μέχρι εκείνη τη στιγμή. «Δεν είχε ξαναδεί αυτή τη φωτογραφία και δεν μπορούσε να ξέρει ότι ήταν η γιαγιά και η προγιαγιά μου», λέει η μητέρα του κοριτσιού. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, το κοριτσάκι επαναλαμβάνει πολλές φορές «Είμαι εγώ» ενώ κοιτάζει μια παλιά φωτογραφία. Δυστυχώς, ο συγγραφέας του βίντεο έκλεισε την πρόσβαση του κοινού αφού άρχισε να καλύπτεται στις ειδήσεις.

«Ποια είσαι;» ρωτάει η μητέρα της.

«Αυτή είναι η γιαγιά μου». «Εδώ είμαι», το κορίτσι δείχνει με το δάχτυλό της την φιγούρα της προγιαγιάς της στη φωτογραφία.

Σύμφωνα με τη μητέρα της Ella, αυτό το περιστατικό έγινε πολύ συγκινητικό για τη μητέρα της. "Η μαμά μου κόντεψε να κλάψει όταν το είδε. Απλώς έβαλε σε κορνίζα αυτή τη φωτογραφία. Η κόρη μου είπε στη μαμά μου το ίδιο ακριβώς με εμένα. ΠΟΤΕ δεν της είπα ότι ήταν η προγιαγιά της ούτε της εξήγησα ποια ήταν στη φωτογραφία." είπε.

Στα σχόλια του βίντεο, πολλοί άλλοι χρήστες μίλησαν για το πώς τα παιδιά τους επίσης τους τρόμαξαν με αποκαλύψεις για την προηγούμενη ζωή τους.Δηλαδή αυτά που έχουν αποκρύψει οι συμμορίτες με λυσσά και με μεσώ των θρησκειών ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications