Η Ρωσία προειδοποιεί χώρες που στέλνουν όπλα στην Ουκρανία ότι  θα έχουν συνέπειες

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zajarova, προειδοποίησε την Τετάρτη τις χώρες που συνεργάζονται με την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της αγγλομασονικης Ελλάδας που οπως και το 40 έτσι και τώρα ειναι με τους διεθνές συμμορίτες, είτε στέλνοντας όπλα είτε εθελοντές, ότι θα υπάρξουν συνέπειες.

«Οποιαδήποτε εμπλοκή στην προμήθεια όπλων ή την αποστολή των λεγόμενων εθελοντών (στην Ουκρανία), οποιοδήποτε πείραμα ως προς αυτό, θα συνεπάγεται ευθύνη για τις αντίστοιχες χώρες», επεσήμανε προτού διευκρινίσει ότι «η Ευρώπη πρέπει να γνωρίζει ότι οι εθελοντές και οι μισθοφόροι που θα σταλεί στην Ουκρανία θα ειναι έχθροι σε πεδίο μάχης », σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Η Zajarova ανέφερε έτσι ότι οι ρωσικές αρχές έχουν ήδη κοινοποιήσει αυτή τη θέση στις εμπλεκόμενες χώρες.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγο αφότου δεκάδες χώρες ανακοίνωσαν την αποστολή όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία. Ορισμένες από αυτές τις χώρες, όπως η Πολωνία ή η Τσεχική Δημοκρατία, έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο τροποποίησης της ισχύουσας νομοθεσίας για να εξαιρέσει από την ποινική ευθύνη όσους πολίτες θέλουν να καταταγούν στη Διεθνή Λεγεώνα Εδαφικής Άμυνας της Ουκρανίας, μια δομή που ανακοίνωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Volodimir Zelenski. , για να πολεμήσουν τα ρωσικά στρατεύματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications