Γυναίκα από το Μιζούρι ισχυρίζεται ότι συναντά τακτικά μπλε  εξωγήινους ανθρωπινής μορφής και όμορφους !

Μια Αμερικανίδα από το Σεντ Λούις του Μιζούρι λέει ότι βλέπει τακτικά UFO και επικοινωνεί με εξωγήινους με μπλε δέρμα. Έχει επίσης φωτογραφίες με UFO για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της για την επαφή της.

"Η πρώτη μου συνάντηση με εξωγήινους και UFO ήταν πολύ έντονη. Ένα βράδυ βγήκα έξω για λίγο καθαρό αέρα και είδα ένα έντονο φως να αιωρείται. "

Άρχισα να κοιτάζω προσεκτικά και κατάλαβα ότι ήταν UFO. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, κοίταξα μακριά για μια στιγμή, και όταν κοίταξα πίσω, είδα το δεύτερο σκάφος, που ήταν πολύ πιο κοντά μου. Μπορούσα πραγματικά να δω το τριγωνικό σχήμα αυτού του σκάφους.Τα UFO έκαναν μερικούς εντυπωσιακούς ελιγμούς, σαν να ήθελαν να μου δείξουν ότι δεν ήταν κάποιο συνηθισμένο αεροσκάφος, πριν εξαφανιστούν "

Σύμφωνα με τη συνέντευξή της, αυτή η γυναίκα, που ονομάζεται Lili Nova, κάνει αστροφωτογραφία από το 2021 (βγάζει φωτογραφίες του έναστρου ουρανού τη νύχτα) και έτσι τη νύχτα είδε για πρώτη φορά ένα UFO. Από τότε, σύμφωνα με την ίδια, άρχισε να παρατηρεί τακτικά UFO στον ουρανό και έχει γίνει τόσο συνηθισμένο για εκείνη που δεν την φοβίζει πλέον.

Πού είναι όμως οι μπλε εξωγήινοι;
Εμφανίστηκαν μπροστά της όπως λέει , πιθανότατα όταν παρατήρησαν ότι ήταν ήδη συνηθισμένη στην εμφάνιση των σκαφών τους.

"Ένα από τα πρώτα πλάσματα που είδα ήταν ένα κορίτσι με γαλάζιο δέρμα. Δεν είχε μαλλιά, αλλά ήταν πολύ όμορφη. Φορούσε μια στενή γκρι στολή και μετά είδα τους σύντροφοι της να στέκονται πίσω της με την ίδια στολή."

Στη συνέντευξη, περιγράφει και άλλους εξωγήινους που έχει γνωρίσει. Είχαν ξανθά μαλλιά, ανοιχτόχρωμο και λαμπερό δέρμα και λαμπερά μπλε μάτια (για την ιστορία αυτοί ειναι οι αρχαίοι "θεοί" που ειχαν στενές επαφές με τους "κακούς ναζι " γιατί δεν ήρθαν στην Ελλάδα και στους δηθεν απόγονους των αρχαιων άραγε? της απάντηση την ξέρουμε αλλα δεν θα αρέσει σε κανέναν ! εκτός βεβαία ότι άνω του 50 % του πληθυσμού δεν ειναι απόγονοι αυτών που νομίζουν και φαίνεται αυτο από την ίδια την συμπεριφορά τους και τον τρόπο που σκέφτονται ). Παράλληλα, η Lily Nova είναι σίγουρη ότι αυτό που είδε είναι μάλλον αυτό που ήθελαν να της δείξουν οι κάτοικοι άλλων πλανητών και όχι κάτι αληθινό. Είναι σίγουρη ότι αυτές οι εικόνες στάλθηκαν στον εγκέφαλό της τηλεπαθητικά και ότι αυτοί οι εξωγήινοι δεν ήταν πραγματικά φυσικά όντα, (και όμως ειναι απο αυτούς εχουν καταγωγή όσοι ανήκουν στο γνήσιο ευρωπαϊκό γένος ) και πιστεύει ότι πήραν τέτοιες προφυλάξεις για να μην την σοκάρουν με μια τέτοια εμπειρία . Αυτα μαντάμ τα κανουν οι μοχθηροί εξωγήινοι που δεν ειναι και ανθρωπινής μορφής αλλα τύπου ερπετά,και απο αυτούς κατάγονται όλες οι βάρβαρες κατώτερες και μοχθηρές φυλές στην Γη και οχι απο κάποιον κάλο θελούλη όπως νομίζουν .

Τέτοιες συναντήσεις και εμφανίσεις UFO είναι ένα τακτικό φαινόμενο για τη Lily, και λέει ότι είχαν μια βαθιά επίδραση στη ζωή της. Η Lily Nova δημοσιεύει μερικές φωτογραφίες και βίντεο από UFO στο προφίλ της στο TikTok . "Έπρεπε να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα. Εγκατέλειψα την καριέρα μου ως διατροφολόγος επειδή το πάθος μου για την εύρεση νέων πληροφοριών για τα UFO και τους εξωγήινους το επισκίασε."

"Δεν είναι αυτό που περίμενα. Το σοκ από τις συναντήσεις μου με UFO τελικά μετατράπηκε σε παρηγοριά καθώς αποκτούσα όλο και περισσότερες εμπειρίες. Ένιωθα ότι ανέπτυξα κάποιου είδους σχέση μαζί τους. Αυτή η εμπειρία άλλαξε τα πάντα σε μένα. Άλλαξε εντελώς την άποψή μου για τον κόσμο και έμαθα τόσα πολλά για τον κόσμο και τα άλλα όντα. Κατέληξα να επικεντρωθώ στη διάδοση της είδησης για αυτό που βρήκα".

Σημείωση: άπλα ξύπνησε απο το Matrix των ερπετών και των φύλων τους που εχουν διαστρεβλώσει εντελώς το νόημα της ζωής, και κρατούν με χαμηλό πνευματικό επίπεδο την μαζα και δούλους κατι χαρτιών που ονομάζουν λεφτά και αυτα καθορίζουν την ζωή τους (!) και ποιοι ειναι και οχι ποιοι ειναι στα αλήθεια (!) ...

Η Lili λέει ότι ανέπτυξε ακόμη και μια έκτη αίσθηση και μια διαισθητική αίσθηση για το πότε θα της εμφανιστούν ξανά. Η Lily αυτοαποκαλείται πλέον ως «κοσμική δίαυλος και μέντιουμ», της οποίας η ειδικότητα είναι «να ανακαλύπτει το Star Origins, να συνδέει τους ανθρώπους με τις οικογένειες των αστεριών και τους γαλαξιακούς οδηγούς τους και να βοηθά τους ανθρώπους του Star Seed να θυμούνται ποιοι πραγματικά είναι», το "γνώθι σαυτόν" όντως το εχουν ανάγκη όσοι ανήκουν στο original ευρωπαϊκό γένος έστω και αν ειναι εκφυλισμένοι , και προφανώς οι κάλοι εξωγήινοι θεοί δεν θέλουν να της πουν ότι στην Γη υπάρχουν φυλές του κακού για να μην πάθει κανένα σοκ ότι τελικά δεν ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι οπως την έμαθαν στο σχολείο κτλ κτλ κτλ.......

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications