Απίστευτες δηλώσεις Θ.Βασιλακόπουλου: «Ο ανεμβολίαστος θα μπαίνει να τρώει στην ίδια ταβέρνα με μένα;»

Β.Παπαευαγγέλου: «Δεν θα πηγαίνω σινεμά αν έχω δίπλα μου ανεμβολίαστο»

Έχουν οργιάσει τις τελευταίες ώρες οι «ειδικοί» λόγω των σκέψεων της κυβέρνησης για κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και πλέον επιδίδονται σε έναν ρατσιστικό λόγο, λέγοντας ότι δεν μπορούν να πάνε σε έναν χώρο που θα βρίσκονται δίπλα τους ανεμβολίαστοι.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, υποστήριξε ότι διαφωνεί με την κατάργηση του πιστοποιητικού και τόνισε ότι «θα πρέπει να μου δίνει τη δυνατότητα το κράτος να πάρω από φαρμακείο το εμβόλιο και να κάνω την τέταρτη δόση για να προστατευτώ από τον ανεμβολίαστο που θα μπαίνει στην ίδια ταβέρνα με μένα να τρώει χωρίς κανέναν έλεγχο».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει «κανένα υγειονομικό όφελος» από την απόφαση «παγώματος» του προστίμου στους ανεμβολίαστους άνω των 60.

«Δεν μπορώ να καταλάβω την υγειονομική λογική των μέτρων», είπε χαρακτηριστικά ο Θ.Βασιλακόπουλος.

Παρόμοιες δηλώσεις βεβαίως έκανε χθες και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Βάνα Παπαευαγγέλου, η οποία είπε:

«Εάν καταργηθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού, εγώ προσωπικά δεν θα πάω σινεμά όπως πήγαινα. Δεν θα πάω σε έναν κλειστό χώρο που ξέρω ότι δίπλα μου θα είναι ανεμβολίαστοι».

Post A Comment:

1 comment

μην σώσετε και πάτε, θα ξεβρωμίσει ο τόπος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications