Ουκρανή βουλευτής παραδέχεται (το αυτονόητο) ότι «αγωνιζόμαστε για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ουκρανή βουλευτής Kira Rudyk, από το φιλελεύθερο και φιλοευρωπαϊκό κόμμα Voice, παραδέχτηκε στο Fox News ότι η Ουκρανία αγωνίζεται για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Η Ουκρανή βουλευτής ρωτήθηκε τη Δευτέρα εάν είναι έκπληκτη από την ουκρανική απάντηση στις δυνάμεις του Πούτιν, η βουλευτής είπε:

«Δεν εκπλήσσομαι, πολεμάμε τον Πούτιν τα τελευταία οκτώ χρόνια και είχαμε τρεις επαναστάσεις στη χώρα μας όταν δεν συμφωνούσαμε με αυτό που συνέβαινε και με την κατεύθυνση προς την οποία κινούμασταν.

Αλλά τώρα, είναι μια κρίσιμη στιγμή γιατί γνωρίζουμε ότι δεν παλεύουμε μόνο για την Ουκρανία, αλλά παλεύουμε για τη ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ, η οποία προορίζεται για τις δημοκρατικές χώρες».

Οι δηλώσεις της Rudyk στο FOX News ήρθαν λίγες μέρες αφότου ο Τζορτζ Σόρος απαίτησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους να «κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους» για να βοηθήσουν την Ουκρανία ενάντια στη Ρωσία (βλέπε έδω).

Πριν λίγες μέρες η βουλευτής δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε με καλάσνικοφ λέγοντας ότι μαθαίνει να το χρησιμοποιεί και ετοιμάζεται να πάρει τα όπλα.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει προειδοποιήσει προηγουμένως ότι οι δυτικές ελίτ προσπαθούν να επιφέρουν μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη» για την ανθρωπότητα, τοποθετώντας πράκτορες σε κυβερνητικές θέσεις υψηλού επιπέδου σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο στο οποίο η Rudyk λέει ότι αγωνίζεται για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications