«Ζώ από θαύμα» λέει ο νεαρός που τον μαχαίρωσαν αλλοδαποί για μια αλυσίδα!

Ζούγκλα θυμίζει πλέον το κέντρο της Αθήνας με τους ανεξέλεγκτους αλλοδαπούς να μη διστάζουν να μαχαιρώσουν εν μέση οδώ ακόμα και για μια φτηνή αλυσίδα

Έναν εφιάλτη έζησε 18χρονος, καθώς δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από αλλοδαπούς δράστες, για να του κλέψουν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό.

Τον είχαν εντοπίσει μέσα στο τρένο στη συνέχεια του έστησαν ενέδρα προκειμένου να του κλέψουν την αλυσίδα.

«Οσα πέρασα δεν θέλω να τα περάσει κανένας και γι αυτό ανέβασα και αυτό το βίντεο προκειμένου να δείξω ότι δεν πρέπει να κυκλοφορούμε με πράγματα αξίας. Εχω ακόμη εικόνα το μαχαίρι που με τρυπάει. Να μην το περάσει κανένας αυτό», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή Tlive ο 18χρονος Αλέξανδρος.

Εξήγησε μάλιστα πως έγινε το περιστατικό και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε:

«Είχα πάει για ψώνια στον Περισσό και μετά πήγα στο τρένο για να γυρίσω σπίτι μου. Μέσα στο τρένο υπήρχαν τρεις άνδρες αλλοδαποί, με κοιτούσαν επίμονα αλλά εγώ δεν έδωσα σημασία. Όταν κατέβηκα με ακολούθησαν, και σε ένα μέρος που δεν είχε φώτα και κάμερες με φώναξαν.

Τους λέω ”τι με θέλετε;” Τότε μου είπαν να βγάλω την αλυσίδα και ο ένας ακούμπησε με τρόπο το μαχαίρι στην κοιλιά μου. Εγώ τρόμαξα και σοκαρίστηκα, ενώ οι άλλοι δύο πήγαν πίσω μου για να μην μπορώ να φύγω. Μου άρπαξε την αλυσίδα και με μαχαίρωσε.

Λιποθύμησα και μετά δεν ξέρω πως βρήκα τη δύναμη να πάω σπίτι μου. Εκεί δεν ήταν κανείς από την οικογένεια μου. Οταν ήρθε ο πατέρας μου είχα λιποθυμήσει πάλι και με μετέφεραν με τον θείο μου στο νοσοκομείο. Αν ήταν λίγο μεγαλύτερο το τραύμα θα είχε τρυπηθεί το έντερο. ”Εχεις ζήσει από θαύμα” μου είπε ο γιατρός».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications