Κατέρρευσε στη σκηνή ενώ κορόιδευε τους ανεμβολίαστους: «Έγινε μετά την 3η δόση - Δεν θα κάνω 4η»

Σοκ προκάλεσε το βίντεο που έδειχνε την κωμικό Heather McDonald να καταρρέει κατά την διάρκεια μιας παράστασης στο Tempe της Αριζόνα και να σπάει το κρανίο της από την πτώση.

Η κωμικός λίγο πριν καταρρεύσει κορόιδευε τους ανεμβολίαστους και υποστήριζε ότι έχει κάνει όλα τα εμβόλια αλλά είναι... μια χαρά. Τώρα η McDonald μιλώντας σε εκπομπή είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει άλλη δόση

Η McDonald αποκάλυψε ότι είχε πάρει δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer και έκανε ένα ενισχυτικό Moderna «τρεις εβδομάδες πριν από την ημέρα» της κατάρρευσής της στη σκηνή.

Αυτή είναι και η πιο συνηθισμένη χρονική περίοδος για την εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών από τα ενισχυτικά εμβόλια, της είπε ο οικοδεσπότης της εκπομπής!

Αφού συζητήθηκε και ο υπαρκτός κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά από εμβόλια, η κωμικός ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει άλλη δόση!

Mα γιατί να μην κάνει και την 4 δόση και την 5 και την 6 κτλ?αφού οι άναρχο-σατανο-συμμορίτες λένε ότι θελουν το κάλο της μάζας μέχρι και τι θα διαβάζουν στο ίντερνετ "προσέχουν" και σπεύδουν να "προστατεύσουν" την μάζα από καμιά αλήθεια μπαρδόν, από τα "fake news ", και αυτή έχει πάρει το μέρος τους, γιαυτό να κάνει όσες δόσεις της πουν να γλυτώσει ο κόσμος από μια βλαμμένη και ίσως στην επόμενη ζωή της μάθει να μην κοροϊδεύει ότι δεν φτάνει η μηδαμινή νοημοσύνη της(αν ξανα γεννηθεί φαινομενικά άνθρωπος ), αν και αυτα τα άτομα εχουν ενα συνδυασμό κατωτεροτητας και μοχθηρότητας δηλαδή δεν ειναι άπλα οτι ειναι κατώτεροι πνευματικά ... τι θα έκαναν οι συμμορίτες χωρίς αυτούς? δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα ...

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications