Ο R.Fuellmich ανακοίνωσε «παγκόσμια διαδικασία» κατά των εμβολίων: «Θα παρουσιαστούν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία»

Ο γνωστός Γερμανός δικηγόρος, Reiner Fuellmich, ο οποίος ετοιμάζεται για Δίκη ενάντια σε όσους «ενορχήστρωσαν την πανδημία του κορωνοϊού», επανέρχεται με νέο βίντεο, στο οποίο ανακοινώνει ότι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας η ομάδα του θα ξεκινήσει μια δοκιμαστική άσκηση για να παρουσιάσει όλες τις μαρτυρίες ειδικών που αποδεικνύουν ότι η πανδημία πηγαίνει πολύ πιο βαθιά απ' ότι έχει παρουσιαστεί από τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς.

Ο δικηγόρος μεταξύ άλλων δηλώνει τα εξής:

«Θα ξεκινήσουμε με μια διαδικασία μεγάλης κριτικής επιτροπής, η οποία είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται σε περίπτωση σοβαρών εγκλημάτων, προκειμένου να παρουσιαστούν τα αποδεικτικά στοιχεία, που είναι διαθέσιμα σε μια κριτική επιτροπή 12 ενόρκων, με σκοπό να αποδείξουν ότι ο κατηγορούμενος έχει πράγματι διαπράξει έγκλημα.

Θα παραδώσουμε αυτά τα στοιχεία μαζί με εμπειρογνώμονες, από τους οποίους έχουμε πάρει συνεντεύξεις στο παρελθόν καθώς και άλλους εξωτερικούς εμπειρογνώμονες και μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα εμβολιαστικής βλάβης.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως η όλη διαδικασία θα έχει παγκόσμια απήχηση, δείχνοντας πως το όλο θέμα που υπομένουμε εδώ και σχεδόν δύο χρόνια συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, με τον ίδιο τρόπο!

Πιθανώς, άλλα πράγματα βρίσκονται πίσω από αυτό και θα το αποδείξουμε».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications