23.833 νεκροί είναι μία «τρίχα» κατά τη ΝΔ το θανατικό της πανδημίας και οι χαζομάρες  «έξυπνων»

Αδιανόητες δηλώσεις που ντροπιάζουν τη μνήμη των 23.833 νεκρών, και πόσων άραγε ακόμα που δεν είναι καταγεγραμμένοι, ακόμα από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο βουλευτής ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος δήλωσε αναίσχυντα ότι η αναφορά στους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς στην πανδημία είναι μία τρίχα που την κάνουμε τριχιά!

Χαρακτηριστικά ο βουλευτής Στράτος Σιμόπουλος, σε εκπομπή του Kontra Channel, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι νεκροί της πανδημίας είναι ένας λεκές που μεγεθύνει η αντιπολίτευση.

«Είναι ένας λεκές και όσο περισσότερο επικεντρώνεσαι σ’ αυτόν, μεγαλώνει. Είναι η αντιπολίτευση και κάποιοι από τους δημοσιογράφους που κάνουν την τρίχα, τριχιά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ κάτι παίζεται τελευταία στους κύκλους των "πατριωτών" (θνητών) δεν τους προλαβαίνεις στην κομμουνιστική προπαγάνδα , μα τον Γιαχβέ εχουν πουληθεί όλοι με αντάλλαγμα να έχουν κόσμο στις σελίδες τους και καμια μείωση απήχησης στο facebook ? ή εντελώς βλάκες? η μήπως με το μπόλιασμα αποκτούν κομμουνιστικες αντιλήψεις? πλάκα θα εχει να βαζουν κομμουνιστικο μίασμα στα μπόλια,καθώς έχουν παρατηρηθεί και αλλα περίεργα τα τελευταία 2 χρόνια εκτός οτι έπεσε το πνευματικό επίπεδο απότομα , ηταν που ηταν Νεοέλληνες τωρα θα γίνουν και σαν τις σημιτικές φυλές, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του το έτος 1966 και μιλάει ο ίδιος για «κομμουνιστικά μιάσματα» αλλα οι μάζες στον κόσμο τους δεν έχουν καταλάβει τίποτα ενώ ακούν καθε μέρα την λέξη "ρατσιστής", απορούμε γιατί κανουν σκόπιμη μηδαμινή απήχηση αφου οι μάζες αν ηταν να ξυπνήσουν απο εμας θα το ειχαν κανει ήδη από το 2016 και δεν θα διαβαζαν καν νεολληνες ...

Ο άλλος στο el.gr ξανα έβαλε προπαγανδες Ιουδαίας που συγκρίνει την σημερινή κατάσταση απο ομοϊδεάτες της (και φανερά αφου οι μάζες δεν καταλαβαίνουν τίποτα γιατι να κρυφτούν? ) με τους "κακούς ναζι" λες και ειναι αλάτι για όλα τα δείνα οι ναζι φταινε,και απο κάτω σχόλια του τύπου μπράβο να τα βλέπουν οι φασίστες χουντικοί αυτά (!) οι γνώστες ταμπέλες ,λες και είσαι σε κομμουνιστο-σελίδα , όλα αυτά σε "πατριωτική" σελιδα και δήθεν κατα του συστήματος, όπως σε μια αλλη πουλημένη που το παίζει πατριώτισσα και οχι μονο εχει την υποστηριηξη απο ορδες αναρχο-σχολιαστες αλλα εβαζε και κομμουνιστο-προπαγανδες ..

Το pronews έβαλε με το ανωθεν τα εξής :

"Δηλαδή για τη ΝΔ πρόκειται για μια λεπτομέρεια, θυμίζοντας τον ηγέτη της γαλλικής ακροδεξιάς (καμία σχέση με το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας) Ζαν Μαρί Λεπέν, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «λεπτομέρεια της ιστορίας» τους εκατομμύρια νεκρούς των ναζιστικών στρατοπέδων. Για να μην μιλήσουμε για τον πατέρα νυν υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «μυθεύματα τα περί φούρνων του Άουσβιτς» και τον υπουργό εν συνεχεία υπερασπίζεται στο δικαστήριο της θέσεις του πατέρα του. "

Εκεί στο pronews θέλετε και τα γράφετε αυτα ή σας ξεφεύγουν??? αν δεν σας ξεπαστρέψουν οι συμμορίτες θα σας ξεπαστρέψουν οι θεοί ώστε να σταματήστε να ξανα γεννιέστε μαζί με φυλές του κακού καθώς με εσάς που παπαγαλίζετε τα ίδια με φυλές του κακού δεν πρόκειται να έρθει στην Γη η νεα χρυσή εποχή ! μην ανησυχείτε αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας και λοιπες σημιτικές ταμπέλες που σας εχουν μάθει να λέτε θλιβερά και αλαζονικά ανθρωπάκια που έχετε την εντύπωση ότι όλος κόσμος δημιουργήθηκε στην Γη για να γεννηθείτε εσεις μονο μια φορά και να πάτε στο παράδεισο (ενώ έχετε πάρει το μέρος του κακού) επειδη ετσι λεει ο χριστιανισμός αφου έτσι λένε ολοι ετσι θα ειναι, δηλαδή λέτε απο μονοί σας ορισμένοι οτι ειστε προβατα και πάτε με το κοπάδι?? , αλλα δεν φταίτε εσείς αλλα οι ορδες που σας διαβαζουν εσάς ολους τους Νεοέλληνες γιαυτό παρέμειναν προβατα και σε πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο και έχετε καβαλήσει το καλάμι...και κάπως έτσι κάποιοι και κάποιες λενε πως όλοι τα ίδια λένε και επειδή όλοι λενε τα ίδια νομίζουν οτι ειναι και σωστά , το οτι αυτοι που διαβάζουν τα ίδια λένε αφου ειναι ραγιάδες Νεοέλληνες που νομιζουν κιόλας οτι ειναι απόγονοι αρχαιων μυστών ενώ οι ιδιοι δεν εχουν καμια σχέση με τετοια θέματα μυστικισμού δεν το καταλαβαινουν καν , εδώ ορδες νόμιζαν οτι θα σώσουν απο το ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και μετα ξανα πήγαν στην ΝΔ για να σωθούν ενώ δεν σώθηκαν εδω και 40 χρόνια (μιλαμε για τα μη κομματοσκυλα), ο ορισμός των σχιζοφρενών ειναι να κανει το ίδιο πράγμα και να περιμένει άλλο αποτέλεσμα , το πρόβλημα δεν ειναι άπλα οτι δεν καταλαβαινουν τι πλύση εγκέφαλου κάνουν αλλα ότι λένε τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες σαν να έχουν πάρει το μέρος το κακού, όλες αυτές οι "πατριωτικές" σελίδες μεταξύ άλλων έθαψαν για πάντα το φως και τις φωνές της λογικής και της αληθείας δεν ειναι μονο οι σελίδες συμμοριτών που κρατούν την μαζα υπό πλήρη νοητικό έλεγχο και σε χαμηλό πνευματικό επίπεδο ώστε να ελέγχονται εύκολα ...

Η άλλη που καταλαβαίνει 5 πράγματα σε σχέση με αυτούς ραγιάδες (ειναι επειδή ειναι ευρωπαϊκού γένους αν και εκφυλισμένη ), λέει απόδειξε μου ότι ειναι σωστά αυτά που λες, έτοιμη γνώση στο πιάτο θέλουν και να ανεβούν πνευματικό επίπεδο χωρίς κόπο λες και δεντρά δημιουργήθηκαν απευθείας μεγάλα , όταν ο σκοπός δεν ειναι να ανεβάσεις τους πνευματικά κατώτερους αλλα να παρακινήσεις αυτούς που δεν ειναι εντελώς στο επίπεδο των goim να ανεβούν πνευματικά και να βρουν την γνώση απο μονοί τους βασικα θα ερθει απο μονη της , το ίδιο έκαναν και οι μύστες γιαυτό περνούσαν απο στάδια πνευματικής αφύπνισης και μύησης, να τι κακό κανουν όλοι αυτοι οι φωστήρες του ίντερνετ κρατούν ακόμα και αυτούς πουν δεν ειναι εντελώς στο πάτο πνευματικά στο επίπεδο τους, επειδή εμφανίζονται αυτοί ως φωστήρες ενώ το μονο που κανουν ειναι να μεταφέρουν το σκοτάδι των συμμοριτών λέγοντας ενα σωστό και 5 λάθη,όσο αυτοι που καταλαβαινουν 5 πράγματα μένουν σε αυτούς ετσι θα πεθάνουν και ξανα απο την αρχή επειδή δεν κατάφεραν να γίνουν "θεϊκό γένος" ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications