«Πρωτοφανές» η αστυνομία που καλύπτει την εγκληματική δράση αναρχο-συμμοριτών λέει ψέματα

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την διάψευση της ανακοίνωσης των αστυνομικών αρχών από την απόδειξη-ντοκουμέντο που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας και αποδεικνύει ότι η 24χρονη Γεωργία Μπίκα έψαξε να βρει μόνη της φαρμακείο για να αγοράσει ουροσυλλέκτες και να δώσει δείγμα ούρων, το εφιαλτικό πρωί της Πρωτοχρονιάς, μετά την καταγγελία για τον βιασμό της.

Στην ανακοίνωση της ΓΑΔΘ η οποία έγινε μόλις λίγες ώρες αφότου διέρρευσε από το περιβάλλον του κατηγορούμενου Βασίλη Λεβέντη ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης ήταν καθαρές από ναρκωτικές ή άλλες ουσίες, αναφέρεται ότι στην 24χρονη χορηγήθηκαν «δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες» για να δώσει δείγμα ούρων, ωστόσο η νεαρή γυναίκα διέψευσε τον ισχυρισμό, καταγγέλοντας ότι μόνη της έψαχνε επί 40 λεπτά να βρει εφημερεύον φαρμακείο. «Δεν μου έδωσαν ούτε ουροσυλλέκτη και μου είπαν να πάω σε φαρμακείο να βρω εγώ» κατήγγειλε η Γεωργία, γεγονός που επιβεβαιώθηκε σήμερα και από τον φαρμακοποιό του καταστήματος.

Όπως ανέφερε ο φαρμακοποιός μιλώντας στον ΑΝΤ1, θυμάται ότι το απόγευμα της 1ης Ιανουαρίου, γύρω στις έξι το απόγευμα πήγε μια κοπέλα στο φαρμακείο του και αγόρασε δυο ουροσυλλέκτες. Όπως είπε δεν θυμάται σε τι κατάσταση βρισκόταν καθώς εκείνη την ημέρα είχε πάρα πολύ κίνηση λόγω της εφημερίας.

Να θυμίσουμε πως η φερόμενη ελληνική αστυνομία καλύπτει άναρχο-σατανικές εγκληματικές οργανώσεις ακόμα και σε δολοφονίες με ρατσιστικά κίνητρα στο λευκό γένος (βλεπε δολοφονία από αναρχο-σατανιστές φοιτήτριας στο Αιγάλεω το 2019 και συγκάλυψη της αστυνομίας ), εκτός ότι δρουν και φανερά και στο ίντερνετ και με συνεργασία facebook .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications