Απέρριψαν την μεταφορά από Κύπρο 3χρονου παιδιού με καρδιοπάθεια λόγω ανεμβολίαστων γονιών!

Ακόμα ένα δράμα που φανερώνει την αναλγησία και την ρατσιστική νοοτροπία όσων έχουν εμπνευστεί τον διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους όπου οι δεύτεροι ειναι οι παρίες. Ακυρώθηκε η μεταφορά 3χρονου παιδιού σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γερμανία λόγω των ανεμβολίαστων γονέων του!

Το 3χρονο παιδί θα διακομιζόταν σήμερα με air ambulance, αλλά το γερμανικό νοσοκομείο ενημέρωσε το Υπουργείο Υγείας ότι δεν θα δεχόταν το παιδί εξαιτίας του ότι δεν είναι εμβολιασμένοι οι γονείς του.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive, το Υπουργείο Υγείας επικοινώνησε και με άλλα ιατρικά κέντρα του εξωτερικού όπως το Ισραήλ, αλλά ούτε εκεί δέχθηκαν το παιδί.

Έγιναν προσπάθειες να συνοδευτεί το παιδί από τρίτο πρόσωπο, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό, καθώς μαζί του πρέπει να είναι ένας εκ των γονέων του.

Πάντως, μετά την εξέλιξη, οι γονείς αποφάσισαν εκ των υστέρων να εμβολιαστούν, αλλά και πάλι πρέπει να περάσει το χρονικό περιθώριο των 6 εβδομάδων.

Το παιδί πάσχει από σοβαρή καρδιοπάθεια και νοσηλεύεται στο Μακάριο Νοσοκομείο, ενώ το Υπουργείο Υγείας προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications