Fuellmich:Έτσι θα μας φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση - Μείωση πληθυσμού με mRNA ενέσεις και καταστροφή οικονομίας

Μια ομάδα από δικηγόρους διεξάγουν ποινική έρευνα υπόδειγμα, ώστε να παρουσιάσουν στο κοινό όλα τα διαθέσιμα στοιχεία αναφορικά με τα «εγκλήματα του Covid-19 κατά της ανθρωπότητας» και όλους όσους βοήθησαν, υποστήριξαν ή συμμετείχαν ενεργά στη διαμόρφωση και την εκτέλεση ενός κοινού σχεδίου για μια πανδημία.

Ο δικηγόρος Reiner Fuellmich στις εναρκτήριες δηλώσεις του σε αυτό που αναφέρεται ως η «Διαδικασία των Μεγάλων Ενόρκων» μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου ελέγχονται από διεφθαρμένες και εγκληματικές δομές εξουσίας.

Οργανισμοί όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο ΠΟΥ, το ΔΝΤ και η BlackRock συνεννοήθηκαν με κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για να οργανώσουν μια πανδημία που σχεδίαζαν εδώ και χρόνια, σύμφωνα με τους δικηγόρους. Στη συνέχεια δημιούργησαν σκόπιμα μαζικό πανικό μέσω ψευδών δηλώσεων γεγονότων και μιας κοινωνικά σχεδιασμένης επιχείρησης τρομοκράτησης του πληθυσμού, μέσω των ΜΜΕ.

Ο σκοπός αυτού του μαζικού πανικού ήταν να πιέσουν τους πολίτες να δεχθούν τα «εμβόλια», τα οποία την ίδια ώρα αποδείχθηκαν ότι δεν είναι ούτε αποτελεσματικά, ούτε ασφαλή, αντιθέτως είναι πολύ επικίνδυνα.

Η οικονομική, κοινωνική και υγειονομική καταστροφή που προκάλεσαν αυτά τα εγκλήματα μπορούν να μετρηθούν σε εκατοντάδες τρισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτά είπε στην εναρκτήρια ομιλία του ο δικηγόρος R.Fuellmich, ενώ αρκετό ενδιαφέρον προκαλούν τα όσα είπε για τις κυβερνήσεις και τον έλεγχο που θέλουν να έχουν πάνω στους ανθρώπους:

«Οι κυβερνήσεις μας δεν είναι πια οι κυβερνήσεις μας. Έχουν καταληφθεί μέσω της κύριάς πλατφόρμας των αντιπάλων των ανθρώπων, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο είχε αρχίσει να δημιουργεί τους δικούς του ηγέτες του πλανήτη μέσω του προγράμματός του των νεαρών ηγετών του πλανήτη ήδη απ’ το 1992 με δύο απ’ τους πρώτους αποφοίτους να ‘ναι η Άνγκελα Μέρκελ και ο Bill Gates.

Οικονομικά εγκλήματα πέρασαν χωρίς αντιρρήσεις απ’ τους πολιτικούς μας επειδή βοηθούν και υποθάλπουν εκείνους που τα διαπράττουν, ενώ επωφελούνται και οι ίδιοι απ’ αυτά τα εγκλήματα.

Κύριος σκοπός των αντιπάλων των πολιτών είναι να αποκτήσουν πλήρη και ολοκληρωτικό έλεγχο πάνω μας.

Αυτό περιλαμβάνει την οριστικοποίηση της λεηλασίας και του πλιάτσικού τους καταστρέφοντας ηθελημένα τις μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις μας, τις επιχειρήσεις μεταποίησης, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόριά μας έτσι ώστε πλατφόρμες όπως η Amazon να μπορέσουν να πάρουν τον έλεγχο.

Επίσης, αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο του πληθυσμού ο οποίος, κατά τη γνώμη τους, χρειάζεται τόσο μια μαζική μείωση όσο και την παραποίηση του DNA του εναπομείναντος πληθυσμού με την βοήθεια για παράδειγμα πειραματικών ενέσεων mRNA.

Αλλά αυτό επίσης απαιτεί, κατά την γνώμη τους, την σκόπιμη καταστροφή της δημοκρατίας, των κανόνων δικαίου και των συνταγμάτων μας μέσω του χάους ώστε τελικά να συμφωνήσουμε να απωλέσουμε τις εθνικές και πολιτιστικές μας ταυτότητες και να αποδεχθούμε μια παγκόσμια κυβέρνηση υπό τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος βρίσκεται τώρα υπό τον πλήρη έλεγχό τους και του Παγκόσμιου Οικονομικού τους Φόρουμ, ένα ψηφιακό διαβατήριο μέσω του οποίου κάθε κίνηση θα παρακολουθείται και θα ελέγχεται και ένα ψηφιακό νόμισμα το οποίο θα μπορούμε να λαμβάνουμε μόνο μέσω μιας Παγκόσμιας Τράπεζας, της δικής τους φυσικά».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications