Νεκρός ο Νομπελίστας επιστήμονας Luc Montagnier; Έτσι λέει γαλλικό περιοδικό, σιγή στα διεθνή ΜΜΕ

Ένας σφοδρός επικριτής των χειρισμών των κυβερνήσεων στο θέμα του κορωνοϊού και υποστηρικτής της εργαστηριακής «γέννησης» του ιού

Το γαλλικό περιοδικό FranceSoir ανακοίνωσε τον θάνατο του βραβευμένου με Νόμπελ ιολόγου και βιολόγου Luc Montagnier, αλλά περιέργως η είδηση αυτή δεν έχει αναφερθεί σε άλλο μέσο, πέραν κάποιων (στην Ιταλία) που την αναπαράγουν.

«Ο καθηγητής Luc Montagnier, βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής το 2008, πέθανε ειρηνικά στις 8 Φεβρουαρίου 2022 στο Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Neuilly-sur-Seine παρουσία των παιδιών του», έγραψε μεταξύ άλλων το περιοδικό.

Πράγμα εξαιρετικά περίεργο για τον θάνατο ενός νομπελίστα. Εκτός αν οι πληροφορίες του γαλλικού μέσου είναι εσφαλμένες.

Ο Montagnier υπήρξε σφοδρός επικριτής των χειρισμών των κυβερνήσεων στο θέμα του κορωνοϊού, κάνοντας πολλές φορές λόγο για «υγειονομική δικτατορία». Καταφερόταν συχνά εναντίον των εμβολίων κατά του covid και κυρίως εναντίον των παιδικών εμβολιασμώνέγκλημα» είχε πει ενδεικτικά…), χαρακτηρίζοντάς τα «περιττά, επικίνδυνα και αναποτελεσματικά», ενώ για το εμβολιαστικό πάσο είχε σχολιάσει ότι αφορά μόνο το μάρκετινγκ.

Το 2020, ο Montagnier υποστήριξε ότι ο SARS-CoV-2 κατασκευάστηκε από τον άνθρωπο σε εργαστήριο και ότι μπορεί να ήταν το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας δημιουργίας εμβολίου για το HIV/AIDS.

«Αντιμέτωποι με την απαίσια σιωπή των μέσων ενημέρωσης και της πολιτικής τάξης μετά την εξαφάνιση του καθηγητή Montagnier, βραυεμβένου με Νόμπελ Ιατρικής τα @france_soir και @BonsensOrg ζητούν μια ημέρα εθνικού πένθους στη μνήμη αυτού του μεγάλου Γάλλου επιστήμονα διεθνούς φήμης», ανήρτησε το γαλλικό περιοδικό στο twitter το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Luc Montagnier διετέλεσε ομότιμος διευθυντής έρευνας στο CNRS, καθηγητής στο Ινστιτούτο Παστέρ, διευθυντής του Κέντρου Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας στο Queens College του City University της Νέας Υόρκης, διευθυντής ερευνητικού ινστιτούτου στο Πανεπιστήμιο Jiao-tong της Σαγκάης. Υποστήριξε την Ακαδημία Επιστημών καθώς και την Εθνική Ακαδημία Ιατρικής μέσω της έρευνάς του για πολλά χρόνια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications